کد خبر: ۵۶۸۶۳
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۱

انتقال ۲۷ ایرانی محبوس در ترکیه به کشور

رئیس کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری از انتقال ۲۵ مرد و ۲ زن ایرانی محبوس در زندان‌های ترکیه به کشورمان خبر داد.
انتقال ۲۷ ایرانی محبوس در ترکیه به کشور

مخاطب۲۴- عسکر جلالیان معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری و رئیس کمیته انتقال محکومین از انتقال ۲۵ مرد و ۲ زن ایرانی محبوس در زندان‌های ترکیه به کشورمان خبر داد.



به گزارش وزارت دادگستری، وی با اشاره به تلاش و هماهنگی مستمر وزارتخانه‌های دادگستری و امورخارجه و همکاری دادگستری کل استان آذربایجان‌غربی، سازمان زندان‌ها و پلیس بین‌الملل کشورمان گفت: این افراد امروز پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳، پس از انجام تشریفات قانونی از طریق مرز بازرگان تحویل نماینده کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری شدند تا طبق مفاد موافقت‌نامه انتقال محکومین منعقد شده بین دو کشور، باقیمانده دوران محکومیت خود را در زندان‌های کشورمان سپری کنند.

بیشتر بخوانید


رئیس کمیته انتقال محکومین با اشاره به دغدغه این کمیته برای پیگیری و رفع مشکلات هموطنان محبوس در زندان‌های سایر کشورها، افزود: حفظ حقوق و منافع اتباع ایرانی خارج از کشور، رفع دغدغه و نگرانی خانواده زندانیان، کاهش هزینه‌های مادی و معنوی زندانیان و خانواده‌های آنها و کمک به اصلاح و بازاجتماعی شدن محکومان از جمله اهدافی است که در این کمیته پیگیری می‌شود تا ضمن تحقق اهداف حقوق بشری، زمینه کاهش آثار نامطلوب زندان بر زندانیان و خانواده‌های آنان را فراهم آورد.



جلالیان از هموطنان درخواست کرد با توجه به توصیه‌های کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری از همراه داشتن هرگونه داروی آرام بخش، مسکن، سرماخوردگی و قرص‌های ممنوعه و روانگردان‌ها و هم‌چنین انواع مواد مخدر حتی به مقدار جزئی پرهیز کنند، کشف این اقلام توسط پلیس مرزی کشور‌های همسایه، مجازات سنگین حبس و جزای نقدی را به همراه دارد.



هموطنان می‌توانند قبل از سفر، با دبیرخانه کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری از طریق شماره‌های ۰۲۱۸۲۲۱۱۵۱۲ و ۰۲۱۸۲۲۱۱۵۰۸ تماس و از قوانین کشور‌های مقصد، اطلاع حاصل کنند.

برچسب ها: زندان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر