کد خبر: ۵۶۷۹۹
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۱

نسخه جدید کوثر با نام کوثر ۱.۵ به فضا می‌رود

مدیرعامل شرکت امید فضا از پرتاب نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر با نام کوثر ۱.۵ در نیمه اول سال آینده به فضا خبر داد.
نسخه جدید کوثر با نام کوثر ۱.۵ به فضا می‌رود

مخاطب۲۴-حسین شهرابی؛ مدیرعامل شرکت امید فضا، در حاشیه بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های بخش خصوصی از پرتاب نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر با نام «کوثر ۱.۵» در نیمه اول سال آینده خبر داد.



ماهواره کوثر ۱.۵، حاصل تلاش متخصصان داخلی، در واقع نسخه ارتقا یافته دو ماهواره کوثر و هدهد است که پیش از این در ۱۵ آبان ماه سال جاری به فضا پرتاب شده بودند. این دو ماهواره با مأموریت‌های سنجش از دور (کوثر) و اینترنت اشیا (هدهد) نقش کلیدی در توسعه کشاورزی دقیق ایفا می‌کنند.

بیشتر بخوانید


مدیرعامل شرکت امید فضا با افتخار اعلام کرد: بیش از ۸۵ درصد اجزای این ماهواره‌ها بومی‌سازی شده است. حتی اگر تمام قطعات وارداتی بود، طراحی و ساخت این ماهواره‌ها به دست توانمند متخصصان داخلی انجام شده و این پروژه کاملاً بومی محسوب می‌شود.



ماهواره‌های ایرانی "کوثر و هدهد" به فضا پرتاب شدند



وی با اشاره به چالش‌های تحریم، از عبور موفقیت‌آمیز از این موانع و تبدیل تهدید‌ها به فرصت‌ها سخن گفت.



شهرابی همچنین اعلام کرد: نسخه ترکیبی مأموریت‌های کوثر و هدهد با نام کوثر ۱.۵، در نیمه اول سال آینده پرتاب خواهد شد و تلاش می‌شود با جذب سرمایه، منظومه‌ای از این ماهواره‌ها طراحی و تولید شود.



مدیرعامل شرکت امید فضا، نقش دولت را در توسعه این صنعت بسیار مهم دانست و خواستار تضمین بازار خدمات فضایی و پیش‌خرید این خدمات از سوی دولت شد.



همچنین، کاهش ریسک فناوری در بخش دانش‌بنیان و رفع موانع نظارتی غیرمنطقی، از جمله درخواست‌های شهرابی از دولت بود.



وی بر لزوم رفع موانع نظارتی غیرمنطقی تأکید و بیان کرد: شناخت ناکافی نهاد‌های نظارتی از صنعت فضایی، باعث کاهش شجاعت مدیران دولتی برای انجام پروژه‌های بزرگ شده و این موضوع چالش بزرگی برای ما ایجاد کرده است.

برچسب ها: ماهواره کوثر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر