کد خبر: ۵۶۷۹
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۰

مشکلات سامانه یکپارچه فروش خودرو حل شد

از جمله مشکلاتی که متقاضیان با آن مواجه شده بودند، می‌توان به عدم اتصال با گوشی همراه در ساعات ابتدایی، مشکل در مرحله ربات (تایید "من ربات نیستم")، اختلال در بارگذاری اطلاعات و عدم ثبت اطلاعات، عدم ارائه کد رهیگری و... اشاره کرد.
مشکلات سامانه یکپارچه فروش خودرو حل شد

مخاطب۲۴- به دنبال آنکه سامانه فروش (تخصیص) خودرو در روز‌های ابتدایی فعالیت خود با اخلال‌هایی در روند ثبت‌نام روبرو بود، طبق اعلام، اکنون همه مشکلات و اختلالات برطرف شده و متقاضیان می‌توانند ثبت‌نام و درخواست خود برای خرید خودرو مورد نظر را ثبت کنند.

مشکلات سامانه یکپارچه فروش خودرو حل شد

به گزارش ایسنا، سامانه فروش (تخصیص) یکپارچه خودرو به آدرس sale.iranecar.com از روز یکشنبه هفته‌ی گذشته، در دسترس عموم قرار گرفت و فعالیت خود را رسما آغاز کرد.

طی روز‌های یکشنبه و دوشنبه، متقاضیان می‌توانستند از بخشنامه‌های مختلف فروش خودرو که از سوی تمامی شرکت‌های خودروسازی ارائه شده بود، مطلع شوند و در نهایت از روز سه‌شنبه (۲۷ اردیبهشت‌ماه)، اولین عرضه رسمی خودرو در قالب سامانه یکپارچه فروش خودرو با مهلت یک هفته‌ای برای ثبت درخواست توسط متقاضیان آغاز شد.

اما دو روز اول فعالیت رسمی سامانه یکپارچه فروش خودرو متقاضیان با مشکلاتی در روند ثبت‌نام هم در ثبت اطلاعات شخصی و هم در ثبت درخواست برای ثبت‌نام خودرو مورد نظر دچار مشکل شده بودند و روند ثبت‌نام با اختلال روبرو بود.

از جمله مشکلاتی که متقاضیان با آن مواجه شده بودند، می‌توان به عدم اتصال با گوشی همراه در ساعات ابتدایی، مشکل در مرحله ربات (تایید "من ربات نیستم")، اختلال در بارگذاری اطلاعات و عدم ثبت اطلاعات، عدم ارائه کد رهیگری و... اشاره کرد.

این اختلالات تا صبح روز گذشته نیز وجود داشت و بطور کامل حل نشده بود، اما اکنون سایت سامانه بطور کامل و بدون اختلال در روند، در حال فعالیت است و متقاضیان بدون مشکل می‌توانند به ثبت‌نام در سامانه و سپس ثبت درخواست برای خودرو مورد نظر خود از ۳۰ خودرو ارائه شده از سوی شش خودروساز دولتی و خصوصی، در قالب طرح‌های فروش فوق‌العاده، پیش‌فروش و مشارکت در تولید، اقدام کنند.

با توجه به اینکه برای نخستین بار سامانه‌ای با این وسعت (عرضه ۳۰ محصول از محصولات خودروسازان دولتی و خصوصی) آغاز به‌کار کرده بود، اختلال‌های ابتدایی را می‌توان بر حساب هجوم افراد در ساعات اولیه گذاشت.

این موضوع توسط معاون صنایع حمل‌ونقل وزارت صنعت، معدن و تجارت، نیز مورد تایید بود و اختلال در روز‌های ابتدایی را با توجه به گستردگی فعالیت، طبیعی خواند و تضمین کرد که هرگونه مشکل، قطعا پس از ۷۲ ساعت حل خواهد شد.

اکنون، اما مشکلات و اختلال‌ها همگی حل شده و متقاضیان می‌توانند تا پایان مهلت مقرر با مراجعه به آدرس اینترنتی سامانه یکپارچه فروش خودرو، ثبت‌نام خود را انجام داده و در خواست خود برای خرید خودرو موردنظر را ثبت کنند.

این نیز مورد تاکید است که با توجه به اینکه تقدم و تاخیر زمان ثبت‌نام متقاضیان در برنده شدن آن‌ها تاثیری ندارد، اختلال روز‌های ابتدایی جای نگرانی برای مشتریان نخواهد داشت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر