کد خبر: ۵۶۷۸۱
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰

کدام کارمندان بیشترین حقوق را یافت می کنند؟

در حالی که میانگین حقوق معلمان در سال گذشته حدود ۱۵ میلیون تومان بوده، کارمندان وزارت نفت حدود ۳ برابر آن حقوق دریافت کرده‌اند.
کدام کارمندان بیشترین حقوق را یافت می کنند؟

مخاطب۲۴- چندی پیش سازمان اداری و استخدامی کشور گزارش وضعیت پرداخت دستگاه‌های اجرایی در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد که نشان می‌داد میانگین حقوق کارمندان وزارت نفت نزدیک به ۴۵ میلیون تومان بوده که این رقم حدود ۳ برابر میانگین حقوق فرهنگیان در سال گذشته بوده است.



طبق جدولی که سازمان اداری و استخدامی کشور ارائه کرده، در رده دوم بالاترین میانگین حقوق، وزارت اقتصاد با میانگین دریافتی حقوق ۳۴ میلیون قرار گرفته است که حدود ۱۰ میلیون تومان از میانگین دریافتی کارمندان وزارت نفت کمتر است.



این اختلاف درآمد که باعث تعجب بسیاری از کارمندان و حقوق بگیران شد، بیشتر به ارقام خارج از حکم در وزارت نفت برمی‌گردد. بررسی‌ها نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۲ میانگین ارقام خارج از حکم در وزارت نفت ۳۱ میلیون تومان و حدود ۲.۳ برابر میانگین پرداختی در حکم کارگزینی کارکنان این وزارتخانه بوده است.

بیشتر بخوانید


چرا حقوق کارمندان وزارت نفت بیشتر از سایر کارمندان است؟



در حالی که بحث در خصوص میزان درآمد کارمندان وزارت نفت به تازگی شدت گرفته، اما در واقع این یک موضوع جدید نیست و کارمندان این وزارتخانه همواره حقوق بیشتری از سایر کارمندان دریافت کرده‌اند. دلیل این موضوع چیست؟



در سال ۱۴۰۰ که بحث حقوق کارکنان وزارت نفت مطرح شد، ابراهیم فولادوند منصوری، مدیرکل اسبق تدوین و هماهنگی مقررات اداری و استخدامی وزارت نفت این موضوع را یک موضوع تاریخی دانست و در خصوص بالا بودن میزان دریافتی کارکنان این وزارتخانه توضیحاتی ارائه کرد.



فولادوند در این باره به خبرگزاری فارس گفت: کار در دمای بالای ۵۰ درجه با آن حجم از آلودگی زیست محیطی و خطرات جانی به صورت طرح اقماری ۲ هفته کار و ۲ هفته استراحت و یا ۲۰ روز کار و ۱۰ روز استراحت واقعا کار طاقت‌فرسایی است. یعنی تنها انگیزه‌ای که برای نیرو‌های مناطق عملیاتی اعم از اقماری و غیر آن وجود دارد که در آن شرایط سخت کار کنند و بعد‌ها هزاران مشکل و بیماری گریبان‌گیر آنها می‌شود این است که حقوق نسبتا بیشتری از دیگر گروه‌های شغلی بگیرند.



او افزود: ما همین الان هم با مهاجرت نیرو‌های متخصص شبیه پدیده فرار مغز‌ها مواجه هستیم. حتی کشور‌های اطراف ایران در قالب خرید خدمت با کارکنان عملیاتی ایرانی قرارداد امضا می‌کنند. مثلا طرف به جای اینکه با یک پرواز ۱.۵ ساعته از تهران به عسلویه برود با یک پرواز ۲ ساعته از تهران به قطر می‌رود و در شرکت نفت و گاز قطری کار می‌کند و حقوق بالاتری هم می‌گیرد. دو هفته آنجا کار می‌کند و دوباره با یک پرواز به تهران برمی‌گردد. در این روش دیگر حتی بحث مهاجرت هم مطرح نیست و لازم نیست طرف از وطنش دل بکند. اتفاقا در قطر حقوق را به دلار پرداخت می‌کنند.



برخی دیگر از کارشناسان صنعت نفت نیز تخصصی بودن این حوزه، سختی کار، بیشتر بودن ساعت کاری، دور بودن کارکنان از خانواده و پیشنهاد‌های دلاری کشور‌های حوزه خلیج فارس به کارکنان را دلیل پرداخت حقوق بیشتر به کارکنان صنعت نفت برای حفظ این کارکنان قلمداد کرده‌اند.

برچسب ها: حقوق کارمندان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر