کد خبر: ۵۶۷۵۳
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵

افزایش مبلغ یارانه در سال ۱۴۰۴ صحت دارد؟

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت: طبق محاسبات انجام شده، با اعتبارات ریالی حاصل از افزایش نرخ ارز ترجیحی کالا‌های اساسی، دولت می‌تواند حداقل ۱۰۰ هزار تومان به یارانه نقدی فعلی اضافه کند یا اینکه این مبلغ را در قالب کالابرگ به مردم بدهد.
افزایش مبلغ یارانه در سال ۱۴۰۴ صحت دارد؟

مخاطب۲۴- رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور با اشاره به اقدام دولت در اصلاح نرخ ارز ترجیحی کالا‌های اساسی در بودجه سال آینده گفت: دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۴، نرخ ارز ترجیحی کالا‌های اساسی را از ۲۸۵۰۰ به ۳۷۵۰۰ افزایش داده است که این مسئله قطعا بهای کالا‌های اساسی را تحت شعاع قرار می‌دهد.



وی افزود: به همین جهت ما در مجلس برای جبران تبعات ناشی از افزایش نرخ ارز ترجیحی کالا‌های اساسی، مصوب کردیم که مابه‌التفاوت ریالی این افزایش قیمت باید به شکل یارانه نقدی یا کالابرگ به مردم پرداخت شود.



سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ در پاسخ به این سوال که با توجه به مخالفت هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام با افزایش نرخ ارز ترجیحی کالا‌های اساسی، تکلیف این مصوبه در مجلس چه می‌شود؟ گفت: ما این مسئله را در مجلس مورد بررسی قرار می‌دهیم، اما هیئت عالی نظارت مجمع چه با این افزایش نرخ موافقت کند چه مخالفت، دولت تصمیم خود را برای این کار گرفته و بعید به نظر می‌رسد که از تصمیم خود عقب‌نشینی کند. به همین جهت ما در مجلس تدبیری اندیشیدیم که افزایش نرخ ارز ترجیحی فشاری به زندگی مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر وارد نکند.

بیشتر بخوانید


زارع خاطرنشان کرد: طبق محاسباتی که ما داشتیم، با اعتبارات ریالی حاصل از افزایش نرخ ارز ترجیحی کالا‌های اساسی، دولت می‌تواند حداقل ۱۰۰ هزار تومان به یارانه نقدی فعلی اضافه کند یا اینکه این مبلغ را در قالب کالابرگ به مردم بدهد که پیشنهاد ما پرداخت کالابرگ به مردم است، چراکه از افزایش حجم نقدینگی در اقتصاد کشور جلوگیری می‌کند.

برچسب ها: کالا‌های اساسی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مجید
|
United States of America
|
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
0
0
comments icon مسئولین خودشان همان سفره ای که برای خودشان پهن کردن برای مردم هم پهن کنند مردم جامعه هدف زيرخط فقر زندگی می‌کنند مسئولین خودشان مسکن حقوق ماشين بیمه تکمیلی ووووودارند مردم گروه هدف محتاج نان شب باشند انتظار مردم یک زندگی معمولی است صدای بی صدایان باشيد
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تقلب در آزمون‌های سمپاد ثبت نشده است تقلب در آزمون‌های سمپاد ثبت نشده است
معاون اجتماعی پلیس فتا گفت: تاکنون شواهدی در این رابطه به دست نیامده و قطعاً در صورت دستیابی به مستنداتی دال بر انتشار سوالات در فضای مجازی اطلاع رسانی لازم صورت خواهد گرفت.
کوچک‌ترین کلیسای جهان کجاست و چه شکلی است؟ کوچک‌ترین کلیسای جهان کجاست و چه شکلی است؟
کوچک‌ترین کلیسای جهان در ایران با دیوار‌های کاهگلی و سقف حلبی، در کنار جاده شلوغ سوادکوه، یادآور روزگار عبور مهندسان خارجی از جنگل‌های شمال است.
باز هم بنیامین با بهانه‌ای خنده دار از محاکمه فرار کرد باز هم بنیامین با بهانه‌ای خنده دار از محاکمه فرار کرد
با ادعای دفتر نخست وزیر اسرائیل مبنی بر بیماری ناشی از مسومیت غذایی او، جلسه محاکمه نتانیاهو تا ماه سپتامبر (اواسط شهریور ماه) به تعویق افتاد
جزییاتی جدید از پرونده تتلو منتشر شد جزییاتی جدید از پرونده تتلو منتشر شد
عاطفه حاذق، وکیل مدافع تتلو، اعلام کرد که ۲ درخواست حقوقی به‌منظور توقف اجرای حکم اعدام و بررسی مجدد پرونده مطرح شده است، درخواست عفو خاص و عام ثبت‌شده و در حال بررسی در کمیسیون عفو است. وی افزود: درخواست اعمال ماده ۴۷۷ هنوز باز است و موافقتی صورت نگرفته است. همچنین طبق اعلام وکیل، وضعیت پزشکی موکل توسط پزشکی قانونی در حال بررسی است.
با موشک‌های هوا به هوا بیشتر آشنا شوید با موشک‌های هوا به هوا بیشتر آشنا شوید
از زمانی که نخستین موشک‌های هوا به هوا در میانه قرن بیستم پا به عرصه نبرد گذاشتند، جنگ هوایی دچار تغییراتی اساسی شد. اکنون، چین مدعی توسعه موشکی شده که با برد حیرت‌انگیز ۱۰۰۰ کیلومتر، می‌تواند میدان نبرد را دگرگون کند.
مکان مذاکره با اروپایی‌ها مشخص شد؟ مکان مذاکره با اروپایی‌ها مشخص شد؟
یک رسانه خبری به نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد که ایران و سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و انگلیس روز جمعه سوم مرداد (۲۵ ژوئیه) در سطح معاونان وزرای امور خارجه در استانبول درباره موضوع هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو خواهند کرد.
شارژ اعتبار کالابرگِ دهک‌های چهارم و پنجم از امروز شارژ اعتبار کالابرگِ دهک‌های چهارم و پنجم از امروز
پس از گذشت ۲۳ روز از آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی و شارژ حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های یک تا سه درآمدی، از امروز (۳۰ تیرماه) نیز اعتبار سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی شارژ می‌شود.
برگزیده
شارژ اعتبار کالابرگِ دهک‌های چهارم و پنجم از امروز شارژ اعتبار کالابرگِ دهک‌های چهارم و پنجم از امروز
پس از گذشت ۲۳ روز از آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی و شارژ حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های یک تا سه درآمدی، از امروز (۳۰ تیرماه) نیز اعتبار سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی شارژ می‌شود.
بانک‌ها هم روز چهارشنبه تعطیل هستند؟ بانک‌ها هم روز چهارشنبه تعطیل هستند؟
مدیر روابط عمومی سازمان بورس اعلام کرد با وجود تعطیلی بانک‌ها در استان تهران، بورس‌ها و ارکان بازار سرمایه به دلیل فعالیت شعب کشیک بانک‌ها در سایر استان‌ها در چهارشنبه این هفته باز خواهند بود.
گران فروشی بلیت هواپیما خیلی جدی از سوی کارشناسان رصد می‌شود! گران فروشی بلیت هواپیما خیلی جدی از سوی کارشناسان رصد می‌شود!
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: از سال گذشته تاکنون فعالیت ۳۰ سایت متخلف تعلیق شده است. همچنین سازمان هواپیمایی با همکاری نماینده دادستان در امور فرودگاهی نسبت به مسدود کردن فعالیت ۶۵۰ سایت غیر قانونی در زمینه فروش بلیت هواپیما اقدام کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر