کد خبر: ۵۶۷۴۵
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷

ترامپ آمد و مشکلات مهاجران آغاز شد!

دولت جدید دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در اولین ساعت آغاز به کار خود، یک اپلیکیشن موبایل موسوم به «CBP One» را که به حدود یک میلیون نفر اجازه می‌داد تا با استفاده از آن برای مهاجرت به آمریکا و کار در این کشور وقت بگیرند، حذف کرد.
ترامپ آمد و مشکلات مهاجران آغاز شد!

مخاطب۲۴- دولت جدید دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در اولین ساعت آغاز به کار خود، یک اپلیکیشن موبایل موسوم به «CBP One» را که به حدود یک میلیون نفر اجازه می‌داد تا با استفاده از آن برای مهاجرت به آمریکا و کار در این کشور وقت بگیرند، حذف کرد.



بنابر گزارش دیده بان ایران یورونیوز نوشت: بر اساس اطلاعیه‌ای که اندکی پس از ادای سوگند ترامپ به‌عنوان رئیس جمهور آمریکا در وب‌سایت اداره گمرک و حفاظت مرزی این کشور منتشر شد، این اپلیکیشن که مهاجران از آن استفاده می‌کردند تا برای ورود به آمریکا در ۸ نقطه مرزی در جنوب این کشور وقت بگیرند، دیگر در دسترس نیست و وقت‌های تعیین‌شده قبلی نیز لغو شده‌اند.



برنامه «CBP One» روزانه حدود هزار و ۴۵۰ وقت ملاقات را از طریق یک سیستم قرعه‌کشی آنلاین برنامه‌ریزی می‌کرد. این اپلیکیشن در میان شهروندان کوبا، ونزوئلا، هائیتی و مکزیک طرفداران بسیاری داشت.

بیشتر بخوانید


این برنامه رایانه‌ای برای اولین بار در پایان دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ معرفی شد تا به ماموران اداره گمرک آمریکا امکان برنامه‌ریزی بازرسی‌ها را بدهد و همچنین به افرادی که ویزا‌های کوتاه‌مدت داشتند، این امکان را بدهد که اقامت خود را تمدید کنند.



در دوران ریاست‌جمهوری جو بایدن، استفاده از «CBP One» گسترش یافت تا جایگزین سیستم پیچیده و مبهم معافیت‌ها از ممنوعیت پناهندگی شود که به دلیل همه‌گیری کرونا برقرار شده بود.



مقام‌های دولت بایدن استفاده از این اپلیکیشن را به‌عنوان یک موفقیت کلیدی می‌دانستند که با ایجاد راه‌های قانونی برای ارسال درخواست پناهندگی در مرز مکزیک، از ورود غیرقانونی افراد به آمریکا جلوگیری می‌کرد.



حذف CBP One یکی از اولین اقدامات دولت ترامپ در زمینه مهاجرت پس از ادای سوگند او به‌عنوان رئیس جمهور آمریکا است.



از جمله دیگر سیاست‌های مهاجرتی ترامپ که در سخنرانی سوگند خود اعلام کرد، این است که دولت او ورود پناهندگان را برای چهار ماه تعلیق خواهد کرد، و همزمان با اعمال سیاست «ماندن در مکزیک» برای درخواست‌کنندگان پناهندگی در مرز، نیرو‌های نظامی را برای تقویت این سیاست به مناطق مرزی اعزام می‌کند.

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست
دانشمندان و شخصیت‌هایی که احتمال ترور آنها هست، منزل پدری و اقربا و دوستانی که در لیست تماس‌های شخصی وی بوده‌اند به هیچ وجه امن نیست.
دستگیری بیش از ۵۰ تروریست در سیستان و بلوچستان دستگیری بیش از ۵۰ تروریست در سیستان و بلوچستان
روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران، از هلاکت و دستگیری ۵۲ نفر از عناصر تروریستی خبر داد.
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر