کد خبر: ۵۶۷۴۴
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱

غریب آبادی: عاقلانه‌ترین راه این است که گفت‌و‌گو‌های رفع تحریم آغاز شود

معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که گفت‌وگوهای ایران و اروپا ادامه پیدا خواهد کرد. به گفته او، عاقلانه‌ترین راه این است که گفت‌وگوهای رفع تحریم آغاز شود.
غریب آبادی: عاقلانه‌ترین راه این است که گفت‌و‌گو‌های رفع تحریم آغاز شود

مخاطب۲۴- «کاظم غریب آبادی» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در حاشیه هفتاد و پنجمین سالگرد تصویب کنوانسیون‌های ۱۹۴۹ ژنو در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در مورد زمان برگزاری دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا گفت: «ما توافق کردیم که گفت‌و‌گو‌ها را ادامه دهیم و تاریخ بعدی را از طریق مشورت‌هایی که با یکدیگر خواهیم داشت، مشخص خواهیم کرد.»



این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی در مورد گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا گفت: «جمهوری اسلامی ایران همانند گذشته آمادگی برای آغاز و از سرگیری مذاکرات رفع تحریم را دارد.»



وی تاکید کرد: «ما همیشه آمادگی این را داشتیم و اگر در طرف‌های دیگر هم (این آمادگی) وجود داشته باشد، ما بر این عقیده هستیم که مذاکرات شکل خواهد گرفت و به نتیجه خواهد رسید.»

بیشتر بخوانید


غریب آبادی تاکید کرد: «اگر سیاست و رویکرد دیگری را در طرف‌های دیگر ببینیم، ایران هم مناسب با همان سیاست رویکرد خودش را تنظیم خواهد کرد.»



معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه ایران افزود: «ما بر این باور هستیم که فرصت‌های مناسب برای گفت‌و‌گو و تفاهم وجود دارد، این یک موضوعی است که از قبل سابقه داشته و همگان هم می‌دانند. برنامه هسته‌ای ایران صلح‌آمیز است و تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی هم به اهداف خودش دست پیدا نکرده است.»



این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: «ما انکار نمی‌کنیم که تحریم در هر صورت بر زندگی مردم، نه تنها در ایران بلکه در هر کشوری که مورد تحریم باشد اثر می‌گذارد، اما هدف تحریم‌کنندگان ایجاد تغییرات دیگری در کشور‌های تحت تحریم است و تاکنون به اهداف خودشان دست پیدا نکرده‌اند.»



وی گفت: «عاقلانه‌ترین راه این است که گفت‌و‌گو‌های رفع تحریم آغاز شود و به مسیر درست و صحیح خودش برگردیم.»

برچسب ها: کاظم غریب آبادی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
آوازخوانی سفیر کره جنوبی آوازخوانی سفیر کره جنوبی
سفیر کره جنوبی در ایران با حضور در نمایشگاه خوشنویسی مشترک ایران و کره، به همخوانی با آثار استاد فاضل جمشیدی پرداخت.
ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟ ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟
برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر