کد خبر: ۵۶۷۳۹
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲

عراقچی ویزا نیویورک داشت ولی دلش نخواست برود! به همین سادگی

رسانه منتسب به وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران توضیحات و سندی را درباره خبرسازی رسانه‌های ضدایرانی درباره لغو سفر عراقچی به نیویورک ارائه کرد.
عراقچی ویزا نیویورک داشت ولی دلش نخواست برود! به همین سادگی

مخاطب۲۴- کانال تلگرامی «سید عباس عراقچی»، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با انتشار تصویری از گذرنامه او به ادعا‌های دروغ رسانه‌های ضد ایرانی واکنش نشان نشان داد.



این رسانه در این زمینه نوشت: ویزای سید عباس عراقچی وزیر امورخارجه برای سفر به نیویورک و حضور در اجلاس ویژه شورای امنیت سازمان ملل صادر شده بود و شخص وزیر خارجه تصمیم به حضور نیافتن در این نشست گرفته است؛ به این ترتیب خبرسازی‌های رسانه‌های ضدایرانی این بار هم دروغ از آب در آمده است.

بیشتر بخوانید


در ادامه این مطلب آمده است: این رسانه‌ها به دروغ از عدم صدور ویزای آمریکا برای وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به منظور ورود به نیویورک و شرکت در نشست ویژه شورای امنیت سازمان ملل خبرسازی کرده بودند.



«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت خارجه ایران روز دوشنبه گفته بود: هفته گذشته من اشاره کردم که وزیر خارجه برای شرکت در اجلاس ویژه شورای امنیت در ارتباط با تحولات غرب آسیا با تمرکز بر موضوع غزه به نیویورک سفر خواهند کرد و امروز نیز این نشست برگزار می‌شود ولی با توجه به تحولات منطقه از جمله وقوع آتش‌بس در غزه، مقداری شرایط تغییر کرده و با توجه به اقتضائات زمانی و تحولات رخ داده در روز‌های اخیر، این سفر انجام نمی‌شود.

عراقچی ویزا نیویورک داشت ولی دلش نخواست برود! به همین سادگی

برچسب ها: سید عباس عراقچی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد
در حالی که توجه‌ها به هوش مصنوعی یخچال جدید سامسونگ جلب شده، بررسی‌ها نشان می‌دهد نوآوری کاربردی Beverage Center با پارچ خودکارِ همیشه‌پر، بیشترین تأثیر را بر راحتی کاربران دارد.
اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی
آئودی A5L Qiankun با همکاری هوآوی رسماً معرفی شد. این خودرو اولین محصول بنزینی جهان است که به سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته هوآوی مجهز می‌شود.
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر