کد خبر: ۵۶۷۲۴
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۵
تداوم فراز و فرود شاخص کل؛ سرنوشت بازار سهام در هاله ابهام؟

پیش‌بینی بورس امروز ۲ بهمن ۱۴۰۳

تحلیلگران معتقدند روند مثبت در بازار، بیشتر از هر گزارش خوب از سمت صنایع، نیازمند اعتماد و اطمینان خاطر سهامدار از شرایط فعلی خواهد بود.
پیش‌بینی بورس امروز ۲ بهمن ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سرمایه در سه روز گذشته شاهد افت و خیز‌های فراوانی بوده است؛ به نحوی که روز شنبه ۲۹ دی ماه ۱۴۰۳ شاخص کل بورس بیش از ۵۰ هزار واحد ریزش داشت، روز یکشنبه ۳۰ دی ماه شاهد افت ۱۴ هزار واحدی شاخص بورس بودیم و در نهایت در روز دوشنبه یکم بهمن ماه، بازار سهام افت ۴۲ هزار واحدی را تجربه کرد و از روز شنبه تاکنون کلیه شاخص‌ها منفی ارزیابی شدند و قرمزپوش بودند.



به نظر می‌آید ریسک‌های موجود بر بازار سرمایه پابرجا باشد و البته وزیر اقتصاد، امشب در صداوسیما گفت و گوی خبری دارد که کمی در بهبود بازار فردا اثرگذار خواهد بود



بازارسرمایه تشنه اعتماد



امیرحسین جنانی، تحلیلگر بازار سرمایه در خصوص بازار این هفته گفت: در جریان معاملات اول بهمن ماه ۱۴۰۳، شاخص کل با ۴۲,۰۴۳ واحد (۱.۵ درصد) کاهش و شاخص هم وزن با ۸,۶۴۵ واحد (۰.۹۷ درصد) کاهش همراه بود.



وی در ادامه افزود: ارزش معاملات خرد در روز جاری ۹,۵۳۱ هزار میلیارد تومان بوده و حقیقی‌ها ۱,۰۸۶ میلیارد تومان پول از بازار خارج کرده‌اند.



این فعال بازار سرمایه تصریح کرد: ارزش صفوف خرید ۱,۲۸۱ میلیارد تومان و ارزش صفوف فروش نیز ۴۹۴ میلیارد تومان بود؛ ۶۵۰ نماد مثبت و ۱۴۱ نماد منفی بوده‌اند.



به گفته جنانی؛ آخرین معاملات امروز، ۵۱۱ نماد در محدوده منفی ۲ تا منفی ۳ و ۶۵ نماد در محدوده مثبت ۲ تا مثبت ۳ قرار گرفت. همچنین بیشترین ورود پول حقیقی مربوط به نماد‌های وپارس، حسینا و دزاگرس و بیشترین ورود پول حقوقی مربوط به نماد‌های فولاد، فارس و شبندر بوده است.



این کارشناس بازارسرمایه خاطرنشان کرد: از خبر‌های مهم امروز، محدودیت سقف دارایی کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی در بازار گواهی سپرده کالایی شمش طلا، از ۱۰۰ کیلوگرم شمش طلا به ۲۰۰ کیلوگرم شمش طلا افزایش خواهد یافت؛ همچنین بازار ارز تجاری از امروز به‌جای سامانه نیما میزبان همه نیاز‌های ارزی خواهد بود؛ هرچند که بازار منتظر گزارشات دی ماه و میان دوره‌ای شرکت‌ها است، اما روند مثبت در بازار، بیشتر از هر گزارش خوب از سمت صنایع، نیازمند اعتماد و اطمینان خاطر سهامدار از شرایط فعلی خواهد بود.


ریسک‌های بورس همچنان پابرجاست



وی در ادامه گفت: انتظار می‌رود که بازار فردا تا پایان هفته معاملاتی و تا زمان بیرون آمدن بیانیه‌های دولت‌ها پس از تحلیف ریاست جمهوری ترامپ، بازار کماکان با ریسک بالا دنبال شود.



جنانی بیان کرد: حجم و ارزش معاملات نسبت به روز گذشته کاهش و نسبت به میانگین هفتگی به ترتیب ۹ و ۱۷ درصد کاهش داشت.



این فعال بازار سرمایه در نهایت عنوان کرد: دلار نیز در بازار آزاد با رشد ۳۰۰ تومنی نسبت به دیروز، امروز به حوالی ۸۱ هزار و ۴۰۰ تومان رسید و از امروز قرار است ارز تجاری جایگزین دلار نیما شود؛ همچنین عرضه و تقاضا تعیین کننده نرخ دلار شرکت‌ها خواهد بود که اتفاق بسیار مثبتی در جهت افزایش شفافیت عرضه و تقاضای و قیمت دلار است.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر