کد خبر: ۵۶۷۱۶
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۲

راه‌های درمان گرفتگی گوش را بشناسید

فیزیوتراپی اهل نیوجرسی آمریکا، روشی بسیار ساده دو دقیقه‌ای برای درمان گرفتگی گوش در شبکه اجتماعی اینستاگرام معرفی کرد.
راه‌های درمان گرفتگی گوش را بشناسید

مخاطب۲۴- دکتر جو دامیانی، متخصص سر و گردن در نیوجرسی در شبکه اجتماعی اینستاگرام به دنبال‌کننده‌های خود گفت، یکی از دلایل گرفتگی گوش وجود مشکلی در ماهیچه‌های فک است. دو ماهیچه کوچک (به نام‌های عضله‌های بالی درونی و کشنده نرم‌کام) که در پشت دهان و دندان‌ها قرار دارند، فشار موجود در مجرای گوش را کنترل می‌کنند. درواقع این بافت‌های ماهیچه‌ای مقدار هوای درون مجرای گوش، که گوش میانی را به گلو و بینی متصل می‌کند، را تحت کنترل می‌گیرد.



بنابر نظر دکتر دامیانی، با استفاده از حرکات ملایم انگشت در داخل دهان می‌توان تنش موجود در این عضلات را رفع و گرفتگی گوش را درمان کرد.



البته این روش ممکن است موجب تهوع شود و برای آن دسته از افرادی که مستعد رفلکس حلقی هستند سخت باشد. این رفلکس، واکنش غیرارادی دفاعی انقباضی در انتهای دهان است که در نتیجه تحریک یا لمس انتهای زبان، سقف دهان، اطراف لوزه‌ها یا زبان کوچک رخ می‌دهد و فرد دچار استفراغ می‌شود.



مشکلات عضلانی موجود در فک، نه‌تنها باعث ایجاد گرفتگی در گوش می‌شوند، بلکه دندان‌قروچه و گوش‌درد شدیدی هم به وجود می‌آورند.



دکتر دامیانی می‌گوید، «وقتی عضله بالی درونی باز است، فشار داخلی میان گوش درونی و عضله کشنده نرم‌کام متعادل می‌شود و هر زمان این عضله منقبض شود، شیپور استاش می‌تواند وظیفه‌اش را انجام دهد.»



شیپور استاش، مجرای کوچکی بین بینی و گوش میانی است که فشار داخل گوش میانی را تنظیم می‌کند.



دکتر دامیانی ادامه می‌دهد، «در هر حال برای کاهش این فشار باید عضله بالی درونی گوش را که داخل دهان و کنار پشت دندان آسیاب قرار دارد مالش داد. برای این کار باید انگشت‌تان را به انتهای دهان و پشت دندان آسیاب برسانید و آن قسمت را در جهت بیرون مالش دهید. این کار را در نقاط مختلف این بخش از دهان چند بار انجام دهید تا گرفتگی این عضله و در نتیجه انسداد گوش برطرف شود.»



البته این روش، زمانی کارآیی دارد که گرفتگی گوش، ناشی از تنش در این عضلات موجود در فک باشد.

برچسب ها: گوش پاک کن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟ چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟
برخی از مردم با وجود ۸ ساعت خوابیدن در روز و ساعات خواب اضافی در تعطیلات از احساس خستگی شکایت دارند. راز این خستگی چیست؟
۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان ۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان
چرا فرزند نوجوانم درس نمی‌خواند؟ او را تشویق به درس خواندن می‌کنم، اما بیش‌تر وقتش را در بازی‌های کامپیوتری و شبکه‌های اجتماعی می‌گذراند.
بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن
یک گزارش بین‌المللی نشان می‌دهد استرالیا به ازای هر دلار سرمایه‌گذاری، یونیکورن‌های بیشتری نسبت به هر کشور دیگری ایجاد می‌کند. برخلاف تصورات معمول، آمریکا در این بخش ضعیف‌تر از رقبا عمل کرده و چین نیز حضور چندان روشنی ندارد.
آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟ آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟
یکی از شایعات مورد اشاره که سرمایه‌گذاری زیادی برای جا انداختن آن در بین افکار عمومی صورت گرفته و از تریبون‌های مختلف در حال انتشار است شایعه فرار از زندان و یا صدور قرار وثیقه برای فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی است.
تمدید لغو پرواز‌ها تمدید لغو پرواز‌ها
مجید اخوان گفت: از تمامی هم‌میهنان درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور از جمله فرودگاه مهرآباد و فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پرواز‌ها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.
حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف! حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف!
وریا غفوری کاپیتان سابق استقلال که مدتی است کافه خود را راه‌اندازی کرده مدعی شده که لباس شخصی‌ها به یکی از شعبه‌های کافه‌اش در پونک، بلوار سردار جنگل در تهران حمله کرده‌اند.
اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود
مدتی کوتاه پیش از تجاوز اسرائیل به خاک ایران، تمامی رسانه‌های اصلی جهان و حتی تحلیل‌گران مشهور، از اختلافات عمیق بین رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو در مورد ایران سخن می‌گفتند؛ اما حالا رسانه‌های آمریکایی اذعان کرده‌اند که تمامی این خبرها، عملیات «فریب» بوده است.
برگزیده
محاکمه زن و شوهر جنایتکار محاکمه زن و شوهر جنایتکار
زوجی که در جنایت‌هایی مشابه دو راننده مسافرکش را به قتل رسانده‌اند، در دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه رفتند.
هر مسلمانی باید به قتل ترامپ اقدام کند هر مسلمانی باید به قتل ترامپ اقدام کند
علیرضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اظهارات ترامپ و نتانیاهو گفت: مراجع تقلید فرمودند که اگر کسی ولی امر مسلمین، ولی فقیه را تهدید کند، حکم محاربه درباره او صادر می‌کنیم. اگر حکم محاربه درباره کسی صادر شود، هر مسلمانی در هر جای دنیا باید از جان خود بگذرد و به قتل او اقدام کند.
چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟ چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟
برخی از مردم با وجود ۸ ساعت خوابیدن در روز و ساعات خواب اضافی در تعطیلات از احساس خستگی شکایت دارند. راز این خستگی چیست؟
صفحه خبر بالای تصاویر