کد خبر: ۵۶۶۸۴
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵

مراسم تشییع پیکر شهیدان رازینی و مقیسه برگزار شد

مراسم تشییع پیکر حجج اسلام والمسلمین شهیدان رازینی و مقیسه برگزار شد.
مراسم تشییع پیکر شهیدان رازینی و مقیسه برگزار شد

مخاطب۲۴- مراسم تشییع پیکر حجج اسلام والمسلمین شهیدان رازینی و مقیسه صبح امروز دوشنبه (یکم بهمن ماه) از دیوان عالی کشور به سمت قبور مطهر شهدای گمنام میدان ارگ برگزار شد.



در این مراسم حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای؛ رئیس قوه قضاییه، حجت‌الاسلام خلیلی؛ معاون اول قوه قضاییه، حجت‌الاسلام منتظری؛ رئیس دیوان عالی کشور، حجت‌الاسلام عبدالهی؛ رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه، عباس مسجدی؛ رئیس پزشکی قانونی کشور، غریب‌آبادی؛ سرپرست امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر، جهانگیر؛ سخنگو و معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، موحد؛ معاون امور فرهنگی و منابع انسانی قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق رحیمی؛ رئیس دادگاه عالی انتظامی قضات، ذبیح الله خداییان؛ رئیس سازمان بازرسی، حجت‌الاسلام مظفری؛ معاون قضایی قوه قضاییه و دیگر مسئولان عالی قضایی و دولتی و مردم حضور دارند.

بیشتر بخوانید


همچنین متن پیام رهبر انقلاب به مناسبت شهادت حجج اسلام رازینی و مقیسه از سوی حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی؛ رئیس دفتر مقام معظم رهبری قرائت شد. متن این پیام به این شرح است: "شهادت عالِم مجاهد جناب حجت‌الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ علی رازینی و همکار ایشان قاضی شجاع جناب آقای حاج شیخ محمد مقیسه رضوان‌الله‌علیهما را به بازماندگان مکّرم ایشان تبریک و فقدان آنان را تسلیت عرض می‌کنیم. شهید رازینی در گذشته نیز در معرض سوء قصد بدخواهان قرار گرفته و سال‌ها رنج جانبازی را تحمل کرده بودند. دو برادر گرامی ایشان قبلاً به شهادت رسیده‌اند. رحمت و رضوان خدا بر همه آنان و بر خانواده‌های باگذشت و صبورشان باد. "



با وجود ترور‌ها وفاداری مردم به اسلام، قرآن و نظام اسلامی ادامه دارد



حجت‌الاسلام منتظری؛ رییس دیوان عالی کشور در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از شرکت‌کنندگان در این آیین اظهار کرد: شهیدان حجج اسلام رازینی و مقیسه دو روز قبل در حال خدمت به مردم با گلوله‌ای شلیک شده از سمت استکبار جهانی به شهادت رسیدند. امیدوارم ارواح طیبه این شهدا را همراه با سایر شهدای قوه قضاییه بر خوان پرنعمت اباعبدالله الحسین (ع) مهمان کند.



وی افزود: این شهیدان عزیز سرمایه‌های قوه قضاییه بودند که جان خود را نثار خدمت به مردم کردند.



رییس دیوان عالی کشور ادامه داد: شهید مقیسه از قضات مخلص و صریح‌الهجه دیوان عالی کشور بود. ما سرمایه ارزشمند قوه قضاییه را از دست داده‌ایم، اما نظام همواره برای ادامه راه خود شهدای والا مقامی را تقدیم کرده است.



وی افزود: اگر دشمن فکر می‌کند که با این اقدامات ما را از ادامه راه باز می‌دارد، اما هر لاله‌ای که از دست می‌رود لاله‌های فراوان دیگری می‌روید. ما دو قاضی خستگی ناپدیر خود را از دست دادیم، اما قطعا قضات پرتوان و جوان ما جایگزین این شهدا شده و راه آنان را ادامه می‌دهند.



رییس دیوان عالی کشور با طرح این پرسش که چرا دشمن از ابتدای انقلاب سراغ گروهی از یاران انقلاب، چون شهید بهشتی و باهنر می‌رود و آنها را ترور می‌کند؟ گفت: از علما و بزرگانی، چون شهید بهشتی، شهید مدنی، شهید اشرفی اصفهانی شهید صدوقی، از بزرگان عرصه علم و دانشگاه شهیدان کاظمی آشتیانی، احمدی روشن و فخری‌زاده، از قضات توانمند ما شهید قدوسی، شهید بهشتی، شهید لاجوردی، شهید مقیسه و شهید رازینی به دست دشمنان خبیث ما به شهادت رسیدند.



وی اضافه کرد: دشمن خبیث و ناجوانمرد تصور می‌کند با به شهادت رساندن این عزیزان ملت از آرمان انقلابی خود عقب‌نشینی می‌کند، اما در هر عرصه‌ای که شهدای ما را از ما می‌گیرد، ده‌ها نیروی جوان و توانمندتر برای دفاع از انقلاب و ادامه راه شهدا وارد میدان می‌شوند.



منتظری یادآور شد: رهبر انقلاب در اقامه نماز بر پیکر این شهیدان فرمودند: این شهیدان خدمات زیادی در راه حق و عدالت داشتند و گام‌های زیادی را برای خدمت به مردم برداشتند و به همین علت مستوجب شهادت در راه خدا شدند.



وی بیان کرد: دشمن در طول این ۴۵ سال گل‌های زیادی را از باغستان انقلاب جدا کرد، اما وفاداری مردم به اسلام، قرآن و نظام اسلامی ادامه دارد و خواهد داشت.



رییس دیوان عالی با تقدیر و تشکر از مقام معظم رهبری به جهت اقامه نماز بر پیکر این شهیدان عنوان کرد: شهید حجت‌الاسلام رازینی و حجت‌الاسلام مقیسه ۴۵ سال در سنگر قضاوت و مناصب مختلف به مردم خدمت کردند؛ مردم نیز با دعای خیر خود آنها را بدرقه کنند.

برچسب ها: دیوان عالی کشور
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پر آبی سد‌های تهران شایعه است پر آبی سد‌های تهران شایعه است
شرکت آب منطقه‌ای آب تهران اعلام کرد: با توجه به کاهش نزولات آسمانی و پشت سرگذاشتن ۵ سال خشکسالی، حجم سد‌های تهران از جمله امیرکبیر و لتیان به عنوان ۲ سد مهم تامین آب تهران به حدود نصف سال گذشته رسیده است.
عفونت تدریجا به سرطان تبدیل می‌شود عفونت تدریجا به سرطان تبدیل می‌شود
در این مقاله، ارتباط میان عفونت ویروسی و سرطان کبد را بررسی می‌کنیم و می‌گوییم چه کسانی باید آزمایش بدهند و چگونه تشخیص زودهنگام می‌تواند جان انسان‌ها را نجات دهد.
خرید جدید پرسپولیس به سقف رویاهایم رسیدم خرید جدید پرسپولیس به سقف رویاهایم رسیدم
حسین ابرقویی، مدافع فصل گذشته خیبر خرم‌ آباد، پس از امضای قرارداد رسمی با پرسپولیس، در لایو باشگاه درباره احساسات خود از این انتقال صحبت کرد؛ انتقالی که با انتقاد برخی از هواداران همراه بود و باعث شد او نتواند جملاتش را تکمیل کند
آرامش پرسپولیس را برنمی‌تابند آرامش پرسپولیس را برنمی‌تابند
رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس از وضعیت نقل و انتقالات پرسپولیس گفت.
فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست
بوگاتی شیرون ۱/۳ میلیون یورویی عضو جدید کلکسیون ساعت رونالدو شد
شاهکاری از سینمای آسیا شاهکاری از سینمای آسیا
کوروساوا در سال ۱۹۹۰ جایزه اسکار یک عمر دستاورد هنری را دریافت کرد. او پس از مرگ از سوی مجله ایژن‌ویک و سی‌ان‌ان به عنوان «آسیایی قرن» در رده «هنر، ادبیات و فرهنگ» معرفی شد و از او به‌عنوان یکی از پنج فردی که بیشترین سهم را در بهبود آسیا در سده بیستم داشتند، یاد شد.
قدرتمندترین مرد جهان ناپدید می‌شود! قدرتمندترین مرد جهان ناپدید می‌شود!
غیبت‌های طولانی‌مدت می‌تواند در خارج از چین، گمانه‌زنی‌هایی داغ را دربارۀ میزان اقتدار رهبر ایجاد کند.
برگزیده
هرکسی از رهبر تعریف کرد، فوری جذبش نکنیم هرکسی از رهبر تعریف کرد، فوری جذبش نکنیم
علی مطهری گفت: به نظر من باید هوشیار باشیم و اگر کسی از نظام و مقام‌های عالیرتبه کشور به ویژه رهبری تعریف و تمجید کرد فوری جذبش نکنیم اینها اشتباهاتی است که گاهی مرتکب شده‌ایم.
ممنوعیت دسترسی نمایندگان به تلفن همراه در صحن و کمیسیون ممنوعیت دسترسی نمایندگان به تلفن همراه در صحن و کمیسیون
در اختیار داشتن تلفن همراه برای نمایندگان در صحن علنی و کمیسیون‌های مجلس ممنوع شد.
فیلترشکن، مقاومت جمعی علیه تصمیمات نادرست فیلترشکن، مقاومت جمعی علیه تصمیمات نادرست
در نشست تخصصی «جامعه و آینده ایران» در وزارت ارتباطات، مرضیه ادهم با نگاهی انتقادی به سیاست‌گذاری‌های رسانه‌ای، از نحوه مواجهه حاکمیت با مسئله اینترنت انتقاد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر