کد خبر: ۵۶۶۸۴
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵

مراسم تشییع پیکر شهیدان رازینی و مقیسه برگزار شد

مراسم تشییع پیکر حجج اسلام والمسلمین شهیدان رازینی و مقیسه برگزار شد.
مراسم تشییع پیکر شهیدان رازینی و مقیسه برگزار شد

مخاطب۲۴- مراسم تشییع پیکر حجج اسلام والمسلمین شهیدان رازینی و مقیسه صبح امروز دوشنبه (یکم بهمن ماه) از دیوان عالی کشور به سمت قبور مطهر شهدای گمنام میدان ارگ برگزار شد.



در این مراسم حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای؛ رئیس قوه قضاییه، حجت‌الاسلام خلیلی؛ معاون اول قوه قضاییه، حجت‌الاسلام منتظری؛ رئیس دیوان عالی کشور، حجت‌الاسلام عبدالهی؛ رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه، عباس مسجدی؛ رئیس پزشکی قانونی کشور، غریب‌آبادی؛ سرپرست امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر، جهانگیر؛ سخنگو و معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، موحد؛ معاون امور فرهنگی و منابع انسانی قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق رحیمی؛ رئیس دادگاه عالی انتظامی قضات، ذبیح الله خداییان؛ رئیس سازمان بازرسی، حجت‌الاسلام مظفری؛ معاون قضایی قوه قضاییه و دیگر مسئولان عالی قضایی و دولتی و مردم حضور دارند.

بیشتر بخوانید


همچنین متن پیام رهبر انقلاب به مناسبت شهادت حجج اسلام رازینی و مقیسه از سوی حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی؛ رئیس دفتر مقام معظم رهبری قرائت شد. متن این پیام به این شرح است: "شهادت عالِم مجاهد جناب حجت‌الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ علی رازینی و همکار ایشان قاضی شجاع جناب آقای حاج شیخ محمد مقیسه رضوان‌الله‌علیهما را به بازماندگان مکّرم ایشان تبریک و فقدان آنان را تسلیت عرض می‌کنیم. شهید رازینی در گذشته نیز در معرض سوء قصد بدخواهان قرار گرفته و سال‌ها رنج جانبازی را تحمل کرده بودند. دو برادر گرامی ایشان قبلاً به شهادت رسیده‌اند. رحمت و رضوان خدا بر همه آنان و بر خانواده‌های باگذشت و صبورشان باد. "



با وجود ترور‌ها وفاداری مردم به اسلام، قرآن و نظام اسلامی ادامه دارد



حجت‌الاسلام منتظری؛ رییس دیوان عالی کشور در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از شرکت‌کنندگان در این آیین اظهار کرد: شهیدان حجج اسلام رازینی و مقیسه دو روز قبل در حال خدمت به مردم با گلوله‌ای شلیک شده از سمت استکبار جهانی به شهادت رسیدند. امیدوارم ارواح طیبه این شهدا را همراه با سایر شهدای قوه قضاییه بر خوان پرنعمت اباعبدالله الحسین (ع) مهمان کند.



وی افزود: این شهیدان عزیز سرمایه‌های قوه قضاییه بودند که جان خود را نثار خدمت به مردم کردند.



رییس دیوان عالی کشور ادامه داد: شهید مقیسه از قضات مخلص و صریح‌الهجه دیوان عالی کشور بود. ما سرمایه ارزشمند قوه قضاییه را از دست داده‌ایم، اما نظام همواره برای ادامه راه خود شهدای والا مقامی را تقدیم کرده است.



وی افزود: اگر دشمن فکر می‌کند که با این اقدامات ما را از ادامه راه باز می‌دارد، اما هر لاله‌ای که از دست می‌رود لاله‌های فراوان دیگری می‌روید. ما دو قاضی خستگی ناپدیر خود را از دست دادیم، اما قطعا قضات پرتوان و جوان ما جایگزین این شهدا شده و راه آنان را ادامه می‌دهند.



رییس دیوان عالی کشور با طرح این پرسش که چرا دشمن از ابتدای انقلاب سراغ گروهی از یاران انقلاب، چون شهید بهشتی و باهنر می‌رود و آنها را ترور می‌کند؟ گفت: از علما و بزرگانی، چون شهید بهشتی، شهید مدنی، شهید اشرفی اصفهانی شهید صدوقی، از بزرگان عرصه علم و دانشگاه شهیدان کاظمی آشتیانی، احمدی روشن و فخری‌زاده، از قضات توانمند ما شهید قدوسی، شهید بهشتی، شهید لاجوردی، شهید مقیسه و شهید رازینی به دست دشمنان خبیث ما به شهادت رسیدند.



وی اضافه کرد: دشمن خبیث و ناجوانمرد تصور می‌کند با به شهادت رساندن این عزیزان ملت از آرمان انقلابی خود عقب‌نشینی می‌کند، اما در هر عرصه‌ای که شهدای ما را از ما می‌گیرد، ده‌ها نیروی جوان و توانمندتر برای دفاع از انقلاب و ادامه راه شهدا وارد میدان می‌شوند.



منتظری یادآور شد: رهبر انقلاب در اقامه نماز بر پیکر این شهیدان فرمودند: این شهیدان خدمات زیادی در راه حق و عدالت داشتند و گام‌های زیادی را برای خدمت به مردم برداشتند و به همین علت مستوجب شهادت در راه خدا شدند.



وی بیان کرد: دشمن در طول این ۴۵ سال گل‌های زیادی را از باغستان انقلاب جدا کرد، اما وفاداری مردم به اسلام، قرآن و نظام اسلامی ادامه دارد و خواهد داشت.



رییس دیوان عالی با تقدیر و تشکر از مقام معظم رهبری به جهت اقامه نماز بر پیکر این شهیدان عنوان کرد: شهید حجت‌الاسلام رازینی و حجت‌الاسلام مقیسه ۴۵ سال در سنگر قضاوت و مناصب مختلف به مردم خدمت کردند؛ مردم نیز با دعای خیر خود آنها را بدرقه کنند.

برچسب ها: دیوان عالی کشور
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
برگزیده
ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در نخستین نشست هیات صلح غزه در واشنگتن با بیان اینکه صلح دشوار است، ادعا کرد: باید با ایران به توافق معناداری دست یابیم.
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».