کد خبر: ۵۶۶۸۰
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
مدیر کل بیمه‌های اتومبیل بیمه ایران تشریح کرد؛

۴۰۸ شکایت از ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمه شخص ثالث

هدف بیمه ایران افزایش رضایتمندی در دوره جدید مدیریتی است.
۴۰۸ شکایت از ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمه شخص ثالث

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :در پی انتشار گزارشی از سوی بیمه مرکزی مبنی بر آمار شکایات ثبت‌شده در حوزه بیمه‌های شخص ثالث، مهدی کسرایی‌نژاد، مدیر کل بیمه‌های اتومبیل بیمه ایران، ضمن تأیید و استقبال از اعمال نظارت‌های دقیق بیمه مرکزی، بر اهمیت بررسی و رسیدگی به شکایات تأکید کرد.

وی با اشاره به آمار ۴۳ درصدی سهم بیمه ایران از مجموع پرتفوی بیمه شخص ثالث در سطح صنعت اظهار داشت: علیرغم صدور بیش از شش میلیون و هفتصد هزار فقره بیمه‌نامه در هفت‌ماهه نخست سال جاری، تنها ۴۰۸ مورد شکایت در سامانه پاسخگویی بیمه مرکزی ثبت شده است که نشانگر نسبت بسیار پایین شکایت به حجم بیمه‌نامه‌های صادره محسوب می‌شود.

کسرایی نژاد همچنین خاطرنشان ساخت: بی تردید تغییرات مدیریتی اخیر در سطح عالی بیمه ایران، تدوین راهکار‌های جدید و بهره‌گیری از رویکرد‌های نوین مدیریتی مد نظر دکتر جباری، فضای مناسبی را برای کاهش چشمگیر شکایات و افزایش رضایتمندی مشتریان فراهم آورده است.

مدیرکل بیمه‌های اتومبیل، دلایل اصلی بروز برخی گلایه‌ها، را بر شمرد و تشریح کرد: مواردی همچون عدم آگاهی بیمه‌گذاران از قوانین مربوط به خودرو‌های نامتعارف، انحلال شرکت بیمه توسعه و کارسازی برخی پرونده‌های مربوطه، اختلاف در تعیین خسارت خودرو و مباحث مرتبط با پرداخت دیات را از جمله زمینه‌های عمده شکایات می‌باشند.

کسرایی نژاد افزود: «افزایش رضایت بیمه‌گذاران و زیان‌دیدگان محترم حوادث رانندگی، جزو اولویت‌های اصلی مدیریت جدید بیمه ایران است و تلاش می‌کنیم با ارائه خدمات مطلوب و بهینه، رضایت حداکثری مشتریان را جلب کرده و شکایات را به حداقل برسانیم.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: سیاست‌های دقیق نظارتی بیمه مرکزی و همکاری نزدیک شرکت بیمه ایران با مراجع ذیربط، نقش بسزایی در حفظ و توسعه بازار بیمه و تقویت اعتماد عمومی ایفا می‌کند.

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر