کد خبر: ۵۶۶۷۹
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۸

تداوم ۴ روزه هوای قابل قبول در تهران

هوای تهران در چهارمین روز متوالی در وضعیت قابل قبول قرار دارد.
تداوم ۴ روزه هوای قابل قبول در تهران

مخاطب۲۴- در حال حاضر میانگین کیفیت هوای تهران با شاخص ۹۲ در وضعیت قابل قبول، اما در آستانه وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.



کیفیت هوای تهران در ۴ روز اخیر در وضعیت قابل قبول بوده و پیش‌بینی می‌شود این وضعیت تا فردا نیز تداوم داشته باشد.



طبق شاخص کیفیت هوا (AQI)، زمانی که عدد شاخص بین ۵۱ تا ۱۰۰ باشد، کیفیت هوا "قابل‌قبول" است، اما اگر شاخص بین ۱۰۱ تا ۱۵۰ باشد، هوا در شرایط "ناسالم برای گروه‌های حساس" قرار می‌گیرد.



از ابتدای سال جاری تاکنون تهران ۱۸۲ روز هوای قابل قبول، ۱۰۲ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۷ روز هوای ناسالم برای همه گروه‌ها و ۵ روز هوای پاک داشته است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سوخو ۵۷ به ایران می‌آید سوخو ۵۷ به ایران می‌آید
یک جنگنده روسی سو-۵۷ (Felon) به‌طور نادر و احتمالا برای اولین بار در ایران فرود آمد، در حالی که در حال بازگشت به روسیه بود. این فرود نادر در ایران در زمانی اتفاق افتاد که تهران منتظر تحویل جنگنده‌های سو-۳۵ از روسیه است.
واکنش هوتن شکیبا به توقف پخش سریال تاسیان: نترسید؛ فقط یک سریال است واکنش هوتن شکیبا به توقف پخش سریال تاسیان: نترسید؛ فقط یک سریال است
هوتن شکیبا بازیگر سریال تاسیان با انتشار یک سکانس به توقیف این سریال واکنش نشان داد.
بلاگر‌های قمارباز دستگیر شدند بلاگر‌های قمارباز دستگیر شدند
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری دو نفر از افراد فعال اینستاگرامی در خصوص تبلیغ سایت‌های شرط بندی در فضای مجازی خبر داد.
ارتش اسرائیل فیلم ترور سیدحسن نصرالله را منتشر کرد ارتش اسرائیل فیلم ترور سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی فیلمی از صحنه بمباران و ترور سید حسن نصرالله دبیر کل حزب‌الله لبنان منتشر کرد.
اطلاعیه مهم آموزش‌وپرورش درمورد آموزش مجازی اطلاعیه مهم آموزش‌وپرورش درمورد آموزش مجازی
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش اعلام کرد: فردا آموزش به صورت مجازی هم برگزار نخواهد شد.
کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد
دادستان تهران از صدور قرار جلب دادرسی و کیفرخواست متهمان قتل امیر محمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران، خبر داد. متهمان اصلی این پرونده با سرقت اموال مقتول و وارد کردن ضربات چاقو به وی، منجر به قتل او شدند. پرونده به دادگاه کیفری یک تهران ارسال شده است.
تاجرنیا: به ماتزاری پیام داده‌اند ایران نیا تاجرنیا: به ماتزاری پیام داده‌اند ایران نیا
رییس هیات مدیره باشگاه استقلال نوشت: عده‌ای پیام‌هایی را از ایران به ماتزاری ارسال می‌کنند.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر