کد خبر: ۵۶۶۷۷
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۳

کامنت می‌خوانی آقای جهانبخش؟

حقیقتا گاهی به نظر می‌رسد بعضی بازیکنان تیم ملی در یک سیاره دیگر زندگی می‌کنند و اصلا متوجه شرایط و احساسات مردم نیستند. این همه اصرار و پافشاری امثال جهانبخش، سعید عزت‌اللهی، مهدی طارمی و... بر اینکه تیم ملی در اوج محبوبیت به سر می‌برد و باعث شادی و نشاط مردم شده، واقعا غیرقابل هضم است. فرض کنیم این دوستان خارج از کشور زندگی می‌کنند یا به هر دلیلی بین مردم نیستند؛ یعنی حتی کامنت و پست و استوری و توییت هم نمی‌خوانند و نمی‌بینند؟
کامنت می‌خوانی آقای جهانبخش؟

مخاطب۲۴- علیرضا جهانبخش، کاپیتان تیم ملی ایران که این روز‌ها در باشگاه هیرنفین هلند توپ می‌زند، به تازگی مصاحبه مفصلی انجام داده که بخش‌هایی از آن مورد توجه افکار عمومی قرار گرفته است. به عنوان مثال او در یک قسمت از این گفت‌و‌گو به ضرورت حمایت بیشتر مردم از لژیونر‌ها پرداخته است: «امیدوارم این فرهنگ در کشور ما هم بیشتر جا بیفتد که بتوانیم حمایت‌گر باشیم. بتوانیم حتی در شرایط سخت از بازیکنان مخصوصا بازیکنانی که در سطح ملی بازی می‌کنند پشتیبانی کنیم. امیدوارم در ادامه راه برای بچه‌هایی که بیرون از ایران بازی می‌کنند این حمایت وجود داشته باشد.»



جهانبخش همچنین در مورد تیم ملی هم می‌گوید: «شادی‌هایی که فوتبال در این سال‌ها به وجود آورده است بسیار ویژه است. فکر می‌کنم این موضوع خیلی می‌تواند تاثیرگذار باشد روی بحث شادی عمومی. امیدوارم مسوولان ذی‌ربط از دولت، وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال و... بتوانند هم از نظر بحث مالی و هم از نظر اردو‌ها شرایط ویژه‌ای را برای تیم ملی فراهم کنند تا بتوانیم افتخارآفرینی کنیم.»

بیشتر بخوانید


یک- حقیقتا گاهی به نظر می‌رسد بعضی بازیکنان تیم ملی در یک سیاره دیگر زندگی می‌کنند و اصلا متوجه شرایط و احساسات مردم نیستند. این همه اصرار و پافشاری امثال جهانبخش، سعید عزت‌اللهی، مهدی طارمی و... بر اینکه تیم ملی در اوج محبوبیت به سر می‌برد و باعث شادی و نشاط مردم شده، واقعا غیرقابل هضم است. فرض کنیم این دوستان خارج از کشور زندگی می‌کنند یا به هر دلیلی بین مردم نیستند؛ یعنی حتی کامنت و پست و استوری و توییت هم نمی‌خوانند و نمی‌بینند؟ گفتن این حرف‌ها شیرین و آسان نیست، اما صادقانه باید گفت بین تیم ملی و مردم فاصله بسیار بزرگی افتاده است. نظرسنجی‌ها به وضوح نشان می‌دهد تیم ملی فعلی از نظر محبوبیت و پایگاه اجتماعی، از نسل‌های پیشین عقب افتاده و قافیه را به آنها باخته است. یکی از دلایلش هم همین است که بعضی از این دوستان، خودشان را مرکز و محور جهان می‌دانند و از این موضع سخن می‌گویند. این اواخر از چند بازیکن شاخص تیم ۹۸ از جمله علی دایی و محمد خاکپور در مورد نسل طلایی فوتبال ایران سوال شد، اما آنها از پاسخ‌گویی طفره رفتند و گفتند هر تیمی زحمت خودش را کشیده و مقایسه کار درستی نیست؛ حالا این نوع برخورد را بگذارید کنار ادعا‌های بی‌پایان نسل فعلی تا روشن شود چرا خیلی از مردم نگاه چندان مثبتی به اینها ندارند.



دو- باز هم در این مصاحبه می‌بینیم که کاپیتان تیم ملی خواهان پشتیبانی بیشتر از این مجموعه، مخصوصا از نظر مالی شده است؛ خب چه کنند دیگر برای‌تان؟ یک مجوز واردات خودروی دیگر بدهند خوب است؟ پاداش دلاری و سکه‌ای هم که همیشه به راه بوده. غیر از صعود به جام‌جهانی که حقیقتا دیگر دستاورد ویژه‌ای محسوب نمی‌شود، کاش چند افتخار بزرگ دیگرتان را یادآوری می‌کردید تا بدانیم این همه حمایت‌خواهی بابت حرکت در کدام مسیر بی‌نظیر بوده است؟!



سه- درخواست حمایت بیشتر از لژیونر‌ها هم جالب است. کاش آقای جهانبخش توضیح می‌داد چه انتظاری از مردم دارد؟ مثلا برای خود ایشان که الان در تیم دهم لیگ هلند بازی می‌کنند، باید چه کاری انجام بدهیم؟ کلا امروز فوتبال ایران فقط یک لژیونر در جایگاه درست و معتبر دارد که او هم مهدی طارمی است و برای اینتر توپ می‌زند. طبیعتا به این بازیکن به اندازه کافی توجه می‌شود، اما اگر ملاک «محبوبیت» باشد، داستان فرق دارد. قبول داریم در دهه هفتاد و هشتاد هواداران فوتبال با درخشش لژیونر‌های ایرانی در بایرن‌مونیخ و هامبورگ و هرتابرلین کیف می‌کردند و الان شاید این فضا به آن شدت وجود نداشته باشد. این هم دلایل خاص خودش را دارد که مهم‌ترین اینها تفاوت شخصیت، منش و رفتار آن بازیکنان با طارمی و دوستان است. عشق و محبت را زورکی نمی‌شود ایجاد کرد. اگر حس می‌کنید به اندازه کافی دوست داشته نمی‌شوید، خودتان بروید دلایلش را پیدا کنید!

برچسب ها: علیرضا جهانبخش
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.