کد خبر: ۵۶۶۶۴
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۷

پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، نبودیم و نخواهیم بود

رئیس‌جمهور ایران تاکید کرد که «سیاست‌های ما و هم باور‌ها و اعتقاد‌های ما بر این مبناست که ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، نبودیم و نخواهیم بود».
پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، نبودیم و نخواهیم بود

مخاطب ۲۴- «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران که جمعه گذشته، برای دیدار با مقامات بلندپایه روسیه و امضای توافقنامه شراکت جامع راهبردی ایران و روسیه به مسکو سفر کرده بود، در جریان این سفر و در گفت‌وگویی اظهار کرد: اگر باهم باشیم، اگر کشور‌هایی که به آزادی و استقلال متعهد هستند، در کنار یک‌دیگر بمانند و به هم کمک کنند، خودکامگی و تک قطبی بودن غرب از بین خواهد رفت.

 

پزشکیان و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، جمعه ۱۷ دسامبر، در مراسمی در کاخ کرملین، توافقنامه جامع راهبردی بین ۲ کشور را امضا کردند.

 

با امضای این معاهده ۲ کشور روابط خود را به شکل ویژه در زمینه‌های اقتصادی، علمی، فناوری، فرهنگی و گردشگری گسترش خواهند داد.

 

پزشکیان که با «ولادیمیر سولویوف» خبرنگار شبکه تلویزیونی روسیه-۱ گفت‌و‌گو می‌کرد، با اشاره به اتهام‌زنی غرب درباره اینکه ایران به‌دنبال سلاح هسته‌ای است، گفت: «هم رهبر معظم انقلاب ما (فتوا داده‌اند)، هم سیاست‌های ما و هم باور‌ها و اعتقاد‌های ما بر این مبناست که ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، نبودیم و نخواهیم بود».

بیشتر بخوانید

او در این گفت‌و‌گو که بخشی از آن عصر یکشنبه منتشر شد، گفت: آنها به‌دنبال ایجاد کردن یک ذهنیتی در منطقه هستند تا ایران‌هراسی به‌وجود بیاورند. زمانی‌که من به ریاست‌جمهوری انتخاب شدم، تمام شعار و حرف من این بود که قرار است ما در داخل کشور یک هم‌زبانی و وحدت و انسجام ایجاد کنیم و با همسایگان دوستی و رفاقت کنیم.

 

رئیس‌جمهور ایران با اشاره به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در ترور شهید «اسماعیل هنیه» در تهران گفت: زمانی‌که تحلیف انجام می‌گرفت، مهمان ما را در تهران ترور کردند. بر اساس کدام قانون بین‌المللی این کار را انجام دادند و چه کسی از آنها دفاع می‌کرد؟ آمریکا و اروپا.

 

پزشکیان تصریح کرد: مردم بی‌گناه غزه به آب و غذا دسترسی ندارند و اجازه کمک‌رسانی به آنها نمی‌دادند. آمریکا و اروپا تنها نگاه می‌کردند. اینها چگونه می‌توانند به مردم دنیا تلقین کنند که ایران باعث بی‌ثباتی است و اسرائیل باعث امنیت است؟ اسرائیل در حال کشتن زنان و کودکان است. آنها ۱۴ هزار کودک را به قتل رسانده‌اند. این حقوق‌بشر است؟ این مردانگی و جنگ است؟ تو اگر مردی و می‌جنگی با کسانی که اسلحه به‌دست دارند بجنگ نه با زنان و کودکان. چرا جلوی آب و غذای آنها را گرفتی؟

 

پزشکیان در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو که روز شنبه منتشر شد، درباره امضای توافقنامه راهبردی جدید با روسیه، مطرح کرد که امضای این توافقنامه تاکیدی بر این است که مسکو و تهران موافق تعیین نقش کشورهایشان از سوی بازیگری خارجی نیستند.

 

او بیان کرد: ما قادر به دنبال‌کردن سیاستی مستقل و آماده تضمین امنیت و تامین امنیت اقتصادی در منطقه با همکاری هم و با هدف ایجاد صلح و ثبات در این منطقه هستیم.

 

رئیس‌جمهور ایران تاکید کرد: ما نیازی به غرب نداریم.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ضرورت پیگیری تصویب و ابلاغ قانون ساترا ضرورت پیگیری تصویب و ابلاغ قانون ساترا
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با دبیر شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما، پیگیری تصویب و ابلاغ قانون سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) را ضروری دانست.
مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟ مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟
مقامات قضایی فرانسوی گفتند که مهدیه اسفندیاری که حدود یک و نیم ماه قبل بازداشت شده، متهم به تبلیغ و دفاع از تروریسم است. مقامات فرانسوی تاکنون در بارۀ پروندۀ این زن ایرانی سکوت کرده بودند.
کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه
شهر وان در شرق کشور ترکیه یکی از شهر‌های باستانی است که طی قرون مختلف و به واسطه محل ژئوپولیتیکش از اهمیت فراوانی برخوردار بوده است. مردم این شهر به زبان کردی تکلم می‌کنند و جمعیتی بالغ بر ششصد هزار نفر را در خود جای داده است. شهر وان در گذشته محل زندگی ارمنیان بوده است. قدمت این شهر به یونان باستان باز می‌گردد و معروفیت آن به دریاچه زیبای آن به عنوان بزرگ‌ترین دریاچه ترکیه است که به خاطر املاح آن اغلب به رنگ سبز سیر دیده می‌شود.
بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم
وزارت امور خارجه عمان در بیانیه‌ای از موافقت ایران و آمریکا برای «ورود به مرحله بعدی گفت‌وگوها» که هدف آن «امضای توافق هسته‌ای منصفانه» خواهد بود، خبر داد.
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
عراقچی: مذاکرات رو به جلو است عراقچی: مذاکرات رو به جلو است
وزیر خارجه ایران گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا را «رو به جلو» توصیف کرد و گفت: روز چهارشنبه جلسات فنی در سطح کارشناسان برگزار می‌شود و پس از آن، مذاکره‌کنندگان روز شنبه ملاقات خواهند کرد.
دور سوم مذاکرات طی هفته آینده برگزار خواهد شد دور سوم مذاکرات طی هفته آینده برگزار خواهد شد
دومین دور از مذاکرات غیرمستقیم میان هیات‌های مذاکره کننده ایران و ایالات متحده که با میانجی گری سلطنت عمان در ساختمان دیپلماتیک این کشور در رم در جریان بود، دقایقی پیش طبق برنامه ریزی صورت گرفته به پایان رسید. سومین دور این گفت‌و‌گو‌ها طی هفته آتی برگزار خواهد شد.
برگزیده
مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟ مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟
مقامات قضایی فرانسوی گفتند که مهدیه اسفندیاری که حدود یک و نیم ماه قبل بازداشت شده، متهم به تبلیغ و دفاع از تروریسم است. مقامات فرانسوی تاکنون در بارۀ پروندۀ این زن ایرانی سکوت کرده بودند.
بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم
وزارت امور خارجه عمان در بیانیه‌ای از موافقت ایران و آمریکا برای «ورود به مرحله بعدی گفت‌وگوها» که هدف آن «امضای توافق هسته‌ای منصفانه» خواهد بود، خبر داد.
عراقچی: مذاکرات رو به جلو است عراقچی: مذاکرات رو به جلو است
وزیر خارجه ایران گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا را «رو به جلو» توصیف کرد و گفت: روز چهارشنبه جلسات فنی در سطح کارشناسان برگزار می‌شود و پس از آن، مذاکره‌کنندگان روز شنبه ملاقات خواهند کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر