کد خبر: ۵۶۶۴۲
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
کوییک گران شد، رانا ارزان!

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز یکشنبه ۳۰ دی

همزمان با افزایش قیمت مدل‌های مختلف کوییک در بازار آزاد، ارقام پیشنهادی فروشنده‌های رانا تقلیل پیدا کرد
قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز یکشنبه ۳۰ دی

مخاطب۲۴- قیمت خودرو در بازار امروز روند صعودی در پیش گرفت. قیمت کوئیک GX L در بازار خودرو امروز ۱۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد و به ۴۶۵ میلیون تومان رسید. کوییک SR نیز همزمان پنج میلیون تومان گران شد و ۴۶۰ میلیون تومان فروخته می‌شود.



سهند S دیگر سواری سایپا در بازار امروز است که افزایش قیمت ۱۰ میلیون تومانی را تجربه می‌کند. سهند S با قیمت ۵۵۵ میلیون تومان خریدوفروش می‌شود.



رانا پلاس ارتقا یافته، اما تنها خودرو در بازار امروز است که ۱۰ میلیون تومان کاهش پیدا کرد و با قیمت ۶۸۰ میلیون تومان عرضه می‌شود.



۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل ۱۴۰۳ بدون تغییر نسبت به معاملات هفته اخیر، یک میلیارد و ۲۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد و تارا دنده‌ای V ۱ نیز ۸۲۰ میلیون تومان قیمت خورده است. قیمت روز خودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

 

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز یکشنبه ۳۰ دی

برچسب ها: کوییک
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
ثبت‌نام آزمون ورودی مقطع دکتری سال ۱۴۰۵ تا روز یکشنبه ۱۱ آبان ادامه دارد. در این دوره، سه نوع سهمیه برای داوطلبان ایثارگر، مربیان دانشگاهی و استعداد‌های درخشان در نظر گرفته شده است.
کودک معلول در کلاردشت مورد آزار جنسی قرار گرفت کودک معلول در کلاردشت مورد آزار جنسی قرار گرفت
در پی انتشار خبر آزار جسمی «درسا» کودک ۷ ساله معلول در کلاردشت، سازمان بهزیستی مازندران با برگزاری جلسه فوق‌العاده، مجوز فعالیت مؤسسه خیریه متخلف را لغو کرد.
شاکی پژمان جمشیدی سکوتش را شکست شاکی پژمان جمشیدی سکوتش را شکست
شاکی پرونده پژمان جمشیدی از پیشنهاد ۵۰ میلیاردی برای صرف‌نظر از شکایت و ادعای صیغه محرمیت متهم در دادگاه پرده برداشت.
تذکر جدی مجلس به وزیر کار و رفاه اجتماعی تذکر جدی مجلس به وزیر کار و رفاه اجتماعی
در جلسه علنی مجلس، رئیس مجلس با انتقاد از عملکرد وزارت رفاه در اجرای طرح کالابرگ الکترونیک، خواستار شفاف‌سازی درباره نحوه دهک‌بندی و دسترسی مردم به سامانه رفاه ایرانیان شد.
پزشکیان: اکو نیازمند زیرساخت‌های اقتصادی و پلیس مشترک است پزشکیان: اکو نیازمند زیرساخت‌های اقتصادی و پلیس مشترک است
رئیس‌جمهور در نشست وزرای کشور‌های عضو اکو با تأکید بر لزوم توسعه زیرساخت‌های اقتصادی، همکاری امنیتی و ایجاد پلیس مشترک منطقه‌ای گفت: عصر همکاری‌های سطحی به پایان رسیده است.
جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم
جواد امام: ظریف یک شخصیت ملی و سرمایه ارزشمند برای ایران است که تلاش‌هایش را نادیده میگیریم؛ ارزش موی گندیده او حتی از کل روسیه و پوتین بیشتر است
از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین
پیروزی حزب «آزادی پیش می‌رود» به رهبری خاویر میلی در انتخابات میان‌دوره‌ای آرژانتین، موقعیت دولت را برای پیشبرد سیاست‌های ریاضتی و اصلاحات اقتصادی تقویت کرد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر