کد خبر: ۵۶۶۳۰
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹

آمادگی اتاق ایران در توافقنامه جامع راهبردی ایران و روسیه

رئیس اتاق ایران در نامه‌ای به رئیس‌جمهوری ضمن تقدیر از مواضع عمل‌گرایانه و عزتمندانه او در سفر به تاجیکستان، از آمادگی اتاق ایران برای مشارکت در عملیاتی کردن توافقنامه جامع راهبردی با روسیه خبر داد.
آمادگی اتاق ایران در توافقنامه جامع راهبردی ایران و روسیه

مخاطب۲۴- صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در نامه‌ای به رئیس‌جمهوری، آمادگی اتاق ایران برای مشارکت ظرفیت‌های مشورتی و اجرایی جهت طراحی و عملیاتی کردن سازوکار‌های اجرای توافقنامه جامع راهبردی ایران و روسیه را اعلام و تأکید کرد: اعتقاد داریم حرکت بخش خصوصی در کنار دولت خدمتگزار می‌تواند با به ثمر نشاندن تلاش‌های دیپلماتیک، در احیای امید و اعتماد عمومی بسیار تأثیرگذار باشد.



صمد حسن‌زاده، در نامه خود ضمن قدردانی از مواضع عقلانی، عمل‌گرایانه و عزتمندانه رئیس‌جمهوری در سفر به تاجیکستان، همراهی نمایندگان بخش خصوصی با رئیس‌جمهوری در این سفر را نشانه اعتقاد راسخ دولت به اثربخشی بخش خصوصی و مردمی‌سازی اقتصاد طبق رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی دانست.

بیشتر بخوانید


متن کامل این نامه به این شرح است:

«جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام و احترام



بدین‌وسیله مراتب قدردانی جامعه فعالان اقتصادی کشور به‌ویژه هیئت تجاری و اقتصادی اعزامی ایران به کشور تاجیکستان، نسبت به حضور و سخنرانی جنابعالی در جمع بازرگانان حاضر در همایش فعالان اقتصادی ایران و تاجیکستان را به حضور اعلام می‌دارد.



به‌درستی که عقلانیت، عمل‌گرایی، عزتمندی و گفتار حکیمانه از وجوه بارز پیام‌هایی بود که از سوی جنابعالی در جریان سفر مهم هیات عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به کشور تاجیکستان، به دولت دوست و ملت نجیب این کشور انتقال یافت و مایه قوام روابط عمیق و دیرینه دو کشور گردید.



افتخار همراهی نمایندگان بخش خصوصی و جمعی از اعضای هیئت نمایندگان و روسای اتاق‌های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با جنابعالی در جریان سفر هیات بلندپایه دولت جمهوری اسلامی ایران به جمهوری تاجیکستان، مرهون اعتقاد راسخ دولت محترم به اثربخشی بخش خصوصی و مردمی‌سازی اقتصاد طبق رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است.



امضای توافقنامه‌ها و اسناد همکاری بین دو دولت و فعالان بخش خصوصی دو کشور، همچنین اجرایی شدن لغو روادید برای سفر شهروندان ایرانی و تاجیکستانی به هر نقطه از دو کشور و دیگر تدابیر صورت گرفته در این سفر اثرگذار، نویدبخش گام‌های محکم به‌منظور تحقق چشم‌انداز توسعه روابط همه‌جانبه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان و ارتقای رتبه ایران در میان شرکای تجاری کشور دوست و برادر تاجیکستان است.



همچنین در ادامه، امضای توافقنامه جامع راهبردی ایران و روسیه به‌ویژه مفاد اقتصادی آن در زمینه افق‌گشایی در روابط دو کشور بسیار حائز اهمیت و راهگشا ارزیابی می‌شود. می‌توان گفت این توافقنامه جزو نخستین دستاورد‌های کلان دولت چهاردهم در عرصه سیاست خارجی است؛ لکن طراحی سازوکار‌های اجرایی نمودن آن، از درجه اهمیت بالاتری برخوردار است.



از همین رو، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران آمادگی خود به منظور مشارکت و به میدان آوردن ظرفیت‌های مشورتی و اجرایی جهت طراحی و عملیاتی نمودن سازوکار‌های اجرای این توافقنامه را به حضور اعلام داشته و تأکید می‌نماید که اعتقاد داریم حرکت بخش خصوصی در کنار دولت خدمتگزار می‌تواند با به ثمر نشاندن تلاش‌های دیپلماتیک، در احیای امید و اعتماد عمومی بسیار تأثیرگذار باشد.



بار دیگر مراتب سپاس نسبت به حسن توجه و اعتماد جنابعالی به فعالان بخش خصوصی را ابراز داشته و با استعانت از درگاه پروردگار متعال، بهترین‌ها را برای مردم شریف ایران و دولت متعهد و عمل‌گرای چهاردهم که پرچم‌دار شعار وفاق ملی گشته است، آرزو می‌نمایم.



توفیق حق رفیق طریق و ایام عزت مستدام؛ دعای خیر ملت نجیب ایران بدرقه راهتان باد.

صمد حسن‌زاده»

برچسب ها: اتاق بازرگانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلیل نامگذاری ماه صفر چیست؟ دلیل نامگذاری ماه صفر چیست؟
ماه صفر به دلیل آغاز اسارت آل البیت (ع) و نیز واقع شدن رحلت رسول خدا (ص) و شهادت چندتن از ائمه معصومین (ع) از سنگینی نزد شیعیان برخوردار است به گونه‌ای که توصیه به صدقه دادن در هرروز از این ماه جهت رفع بلا شده است.
رویترز: ایران با پیشنهاد اروپا برای تمدید مهلت مکانیزم ماشه مخالفت کرد رویترز: ایران با پیشنهاد اروپا برای تمدید مهلت مکانیزم ماشه مخالفت کرد
رویترز نوشت: هم‌زمان با آغاز نخستین گفت‌و‌گو‌های حضوری با قدرت‌های غربی پس از بمباران اخیر توسط اسرائیل و ایالات متحده ایران روز جمعه مخالفت خود را با پیشنهاد‌هایی برای تمدید قطعنامه سازمان ملل که توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ را تأیید می‌کند اعلام کرد.
غریب آبادی: توافق شد که رایزنی‌ها با مدیران سیاسی سه کشور اروپایی ادامه یابد غریب آبادی: توافق شد که رایزنی‌ها با مدیران سیاسی سه کشور اروپایی ادامه یابد
توضیحات غریب‌آبادی معاون وزیر خارجه در پایان گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا در استانبول: دکتر تخت روانچی و من گفتگویی جدی، صریح و مفصل با مدیران سیاسی سه کشور اروپایی/اتحادیه اروپا داشتیم. آخرین تحولات مربوط به لغو تحریم‌ها و موضوع هسته‌ای مورد بحث و بررسی قرار گرفت. ضمن انتقاد جدی از مواضع آنها در مورد جنگ تجاوزکارانه اخیر علیه مردم ما، مواضع اصولی خود، از جمله در مورد مکانیسم موسوم به اسنپ بک را توضیح دادیم.
پزشکیان: مردم در مصرف آب صرفه‌جویی کنند پزشکیان: مردم در مصرف آب صرفه‌جویی کنند
رئیس‌جمهور گفت: امیدواریم بتوانیم وضعیت موجود را به ثبات برسانیم، اما تا آن زمان، از مردم عزیز درخواست داریم که حتماً در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.
انگلیس هم تهران را تحریم کرد؟ انگلیس هم تهران را تحریم کرد؟
«دیوید لمی» وزیر خارجه انگلیس نیز در اظهاراتی تهدید کرده که در صورت عدم شفاف‌سازی ایران درباره برنامه هسته‌ای خود، تحریم‌هایی «شدید و چشمگیر» اعمال خواهد شد.
واتساپ مشکل سین‌کردن و جواب‌ندادن را چطور حل کرد؟ واتساپ مشکل سین‌کردن و جواب‌ندادن را چطور حل کرد؟
وقتی پیام‌ها در شلوغی روزمره گم می‌شوند، واتساپ با آزمایشی تازه می‌خواهد عادت آشنا، اما فراموش‌کارانه را برای همیشه تغییر دهد.
چه مبلغی برای رهن و اجاره خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است؟ چه مبلغی برای رهن و اجاره خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است؟
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: ودیعه مسکن تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان با اجاره ماهانه ۳۰ میلیون تومان با نوسان ۲۰ درصدی بر اساس متراژ برای ساکنان خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است.
برگزیده
چه مبلغی برای رهن و اجاره خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است؟ چه مبلغی برای رهن و اجاره خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است؟
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: ودیعه مسکن تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان با اجاره ماهانه ۳۰ میلیون تومان با نوسان ۲۰ درصدی بر اساس متراژ برای ساکنان خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است.
کاهش نرخ سود تسهیلات ساخت مسکن از ۲۳ به ۱۸ درصد کاهش نرخ سود تسهیلات ساخت مسکن از ۲۳ به ۱۸ درصد
معاون دفتر اقتصاد مسکن اعلام کرد: در جلسه شورای عالی مسکن نرخ سود تسهیلات ساخت مسکن از ۲۳ درصد به ۱۸ درصد خواهد رسید.
اجاره‌ها در کدام مناطق تهران کاهش یافته است؟ اجاره‌ها در کدام مناطق تهران کاهش یافته است؟
با کاهش محسوس در اجاره مسکن مناطق مختلف تهران، بسیاری از مستاجران یا واحد‌های سال قبل خود را با مالکان تمدید کرده یا موفق به تهیه واحد بهتری نسبت به قبل شده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر