کد خبر: ۵۶۶۱۰
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۶

بازیکنانی که بیشترین گل را با ضربه «سر» در ادوار جام جهانی به ثمر رساندند

در تاریخ ادوار جام جهانی فوتبال بازیکنانی هستند که رکورددار زدن گل با «سر» هستند که در بین آنها مهاجم تیم ملی آلمان در صدر قرار دارد.
بازیکنانی که بیشترین گل را با ضربه «سر» در ادوار جام جهانی به ثمر رساندند

مخاطب ۲۴- در صفحات تاریخ جام جهانی بازیکنانی هستند که بیشترین آمار گلزنی با سر را به نام خود اثبت کرده‌اند که در صدر این جدول نام میروسلاو کلوزه، مهاجم اسبق تیم ملی فوتبال آلمان دیده می‌شود.

 

البته این تنها رکورد مرد آلمانی نیست چراکه او بیشترین بُرد‌های جام‌جهانی را هم تجربه کرده است. کلوزه در ۲۴ بار بازی در جام‌های جهانی ۱۷ بُرد، سه تساوی و چهار باخت را در کارنامه دارد و طی آن یک عنوان قهرمانی، یک نایب قهرمانی و ۲ عنوان سومی دیده می‌شود.

 

او در سال ۲۰۰۲ پنج پیروزی را به همراه تیم ملی فوتبال آلمان به دست آورد و در انتها به عنوان نایب قهرمانی این جام دست یافت. در جام جهانی ۲۰۰۶ با همین تعداد پیروزی به مقام سومی جام رضایت داد و در سال ۲۰۱۰ نیز یک بار دیگر این عنوان را تکرار کرد تا در سال ۲۰۱۴ با کسب عنوان قهرمانی جام‌جهانی به بالاترین سطح افتخار دست یابد و جالب است که بدانید بعد از او کافو، کاپیتان اسبق و اسطوره برزیلی‌ها، لیونل مسی، فوق ستاره تیم ملی آرژانتین و کریستیانو رونالدو، مرد تمام‌نشدنی پرتغال دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید

کلوزه با زدن هفت گل با ضربه سر در صدر جدول بازیکنانی است که موفق شده‌اند دروازه حریفان را از این طریق باز کند.

 

در رده دوم این جدول گرد مولر، دیگر ستاره فقید تیم ملی آلمان دیده می‌شود. او نیز موفق شد با زدن پنج گل با ضربه سر بعد از کلوزه در رده دوم این جدول قرار بگیرد. مولر در ۱۳ بازی ۱۴ گل به نام خود ثبت کرد.

 

ساندور کوچیس مجارستانی (پنج بازی و ۱۱ گل)، توماس اسکوراوی از چکسلواکی (پنج حضور و پنج گل)، اولدریش نیدلی (۶ حضور و هفت گل) جمهوری چک، آندری زرماخ از لهستان (۱۳ حضور و ۷ گل) به همراه یورگن کلینزمن از آلمان (۱۷ حضور و ۱۱ گل) نیز همگی با زدن چهار گل با ضربه سر در رده بعدی این فهرست قرار دارند.

برچسب ها: جام جهانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
هجوم گردشگران خارجی به ایران هجوم گردشگران خارجی به ایران
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی یکی از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری است.
پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد
سفیر ایران در واتیکان در دیدار امروز شنبه، ۲۷ اردیبهشت، دیپلمات‌های واتیکان با «پاپ لئوی چهاردهم» ابراز امیدواری کرد در دوره جدید رهبری واتیکان، زمینه‌های تازه‌ای برای گسترش تعاملات فرهنگی، مذهبی و دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و دولت واتیکان فراهم شود.
برگزیده
رونالدو از النصر جدا می‌شود؟ رونالدو از النصر جدا می‌شود؟
به نوشته روزنامه اسپورت عربستان کریستیانو رونالدو با توجه به ناکامی النصر در فصل جاری به جدایی از این تیم در تابستان پیش رو فکر می‌کند.
مسببان ضرب‌وشتم افشین پیروانی چه حکمی گرفتند؟ مسببان ضرب‌وشتم افشین پیروانی چه حکمی گرفتند؟
صبح شنبه، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای جدیدش را صادر کرد.
AFC چرا فدراسیون فوتبال ایران را جریمه کرد؟ AFC چرا فدراسیون فوتبال ایران را جریمه کرد؟
فدراسیون فوتبال ایران به دلیل اخطار‌های زیاد بازیکنان تیم ملی فوتبال ساحلی در جریان جام ملت‌های آسیا جریمه مالی شد.
صفحه خبر بالای تصاویر