کد خبر: ۵۶۴۷۰
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷

وضعیت موش‌ها در تهران بسیار نگران کننده است

رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران از وضعیت نابسامان نظافت و حضور موش‌ها در برخی مناطق تهران انتقاد کرد و گفت: وضعیت موش‌ها در برخی مناطق شهری پایتخت بسیار نگران کننده است. شهرداری باید بطور جدی وارد عمل شود و اقدامات فوری برای کنترل این حیوانات موذی به انجام رساند.
وضعیت موش‌ها در تهران بسیار نگران کننده است

مخاطب۲۴- رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران از وضعیت نابسامان نظافت و حضور موش‌ها در برخی مناطق تهران انتقاد کرد و گفت: وضعیت موش‌ها در برخی مناطق شهری پایتخت بسیار نگران کننده است. شهرداری باید بطور جدی وارد عمل شود و اقدامات فوری برای کنترل این حیوانات موذی به انجام رساند.



مهدی پیرهادی روز چهارشنبه اظهار کرد: موش‌ها تهدیدی برای بهداشت شهر و سلامت همه شهروندان پایتخت است، این موضوع بار‌ها به مسوولان مربوطه گوشزد شده که امیدواریم که در ماه‌های آینده شاهد بهبود وضعیت نظافت و کاهش این معضل باشیم.

بیشتر بخوانید


وی تاکید کرد: وضعیت نگهداشت شهر تهران در برخی مناطق خوب است، اما در برخی نواحی و محلات، وضعیت نظافت از میانگین قابل قبول پایین‌تر است.



این عضو شورای شهر افزود: برخی مناطق تهران از لحاظ نظافت نیاز به رسیدگی جدی‌تری دارند و با توجه به اینکه تفاوت کیفیت نظافت مناطق با یکدیگر به کیفیت فعالیت پیمانکار، نحوه نظارت و شرایط منطقه‌ای بستگی دارد، به همین واسطه از مدیریت شهری درخواست می‌شود که اقدامات فوری برای حل این معضل را به انجام رساند.



وضعیت نظافت شهر مطلوب نیست



پیرهادی درباره وضعیت نظافت برخی از انهار شهر تهران هم گفت: به تازگی در بازدیدی از میدان هفت‌تیر تهران متوجه شدم که وضعیت نظافت نهار‌های کنار اتوبان در این محدوده شهری نیز مطلوب نیست. این تنها یکی از نمونه‌های ضعف نظافت شهری در تهران است.



پیرهادی همچنین بر اهمیت انتصاب نیرو‌های متخصص در نگهداشت شهر تاکید کرد و یادآور شد: هر چه افراد باتجربه و متخصص‌تری در مدیریت حوزه نظافت و نگهداشت شهری بکار گرفته شوند، وضعیت شهر بهتر خواهد شد. این درحالی است که بکارگیری نیرو‌های کم‌تجربه می‌تواند مشکلات موجود را تشدید کند.



وی تاکید کرد: شهرداری تهران باید با افزایش نظارت، بهبود عملکرد پیمانکاران و اجرای طرح‌های موثر، وضعیت نگهداشت و نظافت شهری را ارتقاء دهد و کنترل موش‌ها و نظافت انهار باید از اولویت‌های اصلی مدیریت شهری باشد تا کیفیت زندگی شهروندان بهبود یابد.



وضعیت اسف بار موش‌ها و جوی‌های تهران



مشاهدات حاکی از آن است که وجود موش‌ها در برخی مناطق تهران به دلیل میزان فراوان زباله در جوی‌ها و معابر به ویژه مناطق مرکزی و پرتراکم، افزایش یافته است. هرچند شهرداری اقداماتی مانند طعمه‌گذاری و بهسازی محیط انجام داده، اما چالش موش‌ها هنوز در تهران پابرجاست.



اکنون بسیاری از جوی‌های تهران قدیمی و روباز است که علاوه بر آلودگی، محیط مناسبی برای رشد موش‌ها فراهم می‌کنند. همواره شهروندان تهرانی نگران سلامتی خود و ورود موش‌ها به محل زندگی آنان هستند. هرچند گفته می‌شود که بهسازی و ساماندهی این جوی‌ها از برنامه‌های شهرداری است و قرار است بزودی این مهم محقق شود.



درست است که رفع مشکل هجوم موش‌ها در تهران نیازمند همکاری مسوولان شهری و مشارکت شهروندان است، اما باید اطلاع‌رسانی دقیق بیشتری به شهروندان درباره مدیریت پسماند و جلوگیری از تغذیه موش‌ها در اختیار پایتخت‌نشینان گذارده شود

برچسب ها: موش
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، روزی برای تأمل در آنچه از گذشته به ما رسیده روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، روزی برای تأمل در آنچه از گذشته به ما رسیده
حفاظت از میراث‌فرهنگی تنها شعاری تکراری نیست؛ مسئولیتی‌ست که باید در تار و پود زندگی شهروندان تنیده شود. از دل خاک، سنگ و خشت، ریشه‌هایی می‌جوشند که ما را به هویت ملی‌مان پیوند می‌زنند و قصه‌هایی را بازمی‌گویند که نیاکان‌مان در دل این بنا‌ها به امانت گذاشته‌اند.
روابط ایران و روسیه هیچگاه به این اندازه مستحکم نبوده است روابط ایران و روسیه هیچگاه به این اندازه مستحکم نبوده است
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما مسائل بسیار زیادی داریم که امروز با هم مشورت و تبادل نظر کنیم. هم در روابط دوجانبه، هم در مسائل منطقه‌ای و مسائل مهم بین‌المللی.
عجیب‌ترین منظومه جهان کشف شد عجیب‌ترین منظومه جهان کشف شد
دانشمندان یک منظومه دو ستاره‌ای عجیب را با یک سیاره فراخورشیدی که در مداری جانبی به دور آنها می‌چرخد، کشف کرده‌اند.
نظر جدید وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ چیست؟ نظر جدید وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ چیست؟
«ستار هاشمی» درباره رفع فیلترینگ گفت: «با نگاهی که دولت چهاردهم دارد، می‌خواهیم اجماع و همگرایی ایجاد شود و طبیعتا فرآیند مذاکرات زمان‌بر است.» او وعده داد که امسال گام‌های بعدی رفع فیلترینگ برداشته می‌شود.
قبل از مذاکره دوم، ویتکاف با رییس سازمان جاسوسی موساد دیدار دارد! قبل از مذاکره دوم، ویتکاف با رییس سازمان جاسوسی موساد دیدار دارد!
منابع آگاه از ملاقات و رایزنی مذاکره‌کننده ارشد ایالات متحده با مقامات ارشد رژیم صهیونیستی یک روز قبل از آغاز دور دوم مذاکرات میان ایران و آمریکا خبر دادند.
بازدید معاون استاندار تهران از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای کنارگرد شهرستان ری بازدید معاون استاندار تهران از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای کنارگرد شهرستان ری
بازدید معاون استاندار تهران از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای کنارگرد شهرستان ری معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در جریان سفر به بخش فشافویه، از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای تاریخی کنارگرد بازدید کرد
برگزیده
عجیب‌ترین منظومه جهان کشف شد عجیب‌ترین منظومه جهان کشف شد
دانشمندان یک منظومه دو ستاره‌ای عجیب را با یک سیاره فراخورشیدی که در مداری جانبی به دور آنها می‌چرخد، کشف کرده‌اند.
نظر جدید وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ چیست؟ نظر جدید وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ چیست؟
«ستار هاشمی» درباره رفع فیلترینگ گفت: «با نگاهی که دولت چهاردهم دارد، می‌خواهیم اجماع و همگرایی ایجاد شود و طبیعتا فرآیند مذاکرات زمان‌بر است.» او وعده داد که امسال گام‌های بعدی رفع فیلترینگ برداشته می‌شود.
قانون بسیاری از ترک فعل‌ها را جرم تلقی نکرده است قانون بسیاری از ترک فعل‌ها را جرم تلقی نکرده است
رئیس قوه قضاییه گفت: بسیاری از ترک فعل‌ها در زمره جرایم نمی‌گنجند و ما نمی‌توانیم در قبال آنها ورود قضایی داشته باشیم.
صفحه خبر بالای تصاویر