کد خبر: ۵۶۴۳۴
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۱
هشدار ویژه هواشناسی برای ۱۷ استان

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۰/۲۶

سازمان هواشناسی با صدور هشدار ویژه نارنجی برای ۱۷ استان از کاهش ۸ درجه‌ای دما، کاهش منابع انرژی، یخ‌زدگی جاده‌های مواصلاتی و لغزندگی جاده‌ها خبر داد.
هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۰/۲۶

مخاطب۲۴- بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز چهارشنبه در برخی مناطق گیلان و مازندران بارش باران وزش باد و در ارتفاعات بارش برف پیش بینی می‌شود.



فردا پنجشنبه در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، اردبیل، برخی مناطق آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، ارتفاعات زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان بارش باران و در مناطق سردسیر و کوهستانی بارش برف پیش بینی شده است.



روز جمعه در مناطقی از شمال شرق، شرق، جنوب شرق، شمال غرب، استان‌های ساحلی دریای خزر، بخش‌هایی از مرکز، استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی ارتفاعات و دامنه‌های البرز و شنبه هفته آینده در برخی مناطق شمال شرق شرق جنوب شرق جنوب غرب شمال غرب و دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و البرز مرکزی و غربی بارش باران و برف و وزش باد روی می‌دهد.



یکشنبه بارش برف و باران در شمال غرب غرب ارتفاعات و دامنه‌های البرز مرکزی و غربی ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی و شمالی استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکز، سواحل غربی دریای خزر، شرق و جنوب شرق کشور ادامه دارد.



هوای شهر‌های تهران، اصفهان، کرج و تبریز از امروز تا اواسط روز پنجشنبه در برخی ساعات غبار آلود است. دمای هوا از امروز تا شنبه در بیشتر مناطق واقع در نیمه شمالی کشور بین ۵ تا ۸ درجه کاهش می‌یابد. تنگه هرمز پنجشنبه و جمعه و دریای خزر جمعه مواج است.



توصیف سامانه: نفوذ توده هوای سرد

زمان شروع: جمعه ۱۴۰۳/۱۰/۲۸

زمان پایان: شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۹

نوع مخاطره: کاهش محسوس دما به طور میانگین بین ۴ تا ۸ درجه



منطقه اثر: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گلستان، گیلان، مازندران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان، تهران، البرز، قم، قزوین، زنجان، مرکزی، همدان، کردستان.



اثر مخاطره: افزایش مصرف حامل‌های انرژی، احتمال کاهش منابع انرژی با توجه به ناترازی انرژی موجود، یخ‌زدگی سطح جاده‌های مواصلاتی، لغزندگی جاده‌ها.



توصیه: صرفه جویی در مصرف انرژی در بخش خانگی و صنعتی، تمهیدات لازم جهت عدم لغزندگی معابر و جاده‌ها و عایق‌بندی مناسب برای لوله‌های آب و استفاده از ضد یخ در رادیاتور خودرو و ماشین‌آلات کشاورزی، تنظیم دمای گلخانه‌ها و دامداری ها، مدیریت مصرف انرژی.



توصیف سامانه: تشدید پایداری جو

زمان شروع: چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۶

زمان پایان: چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۶

نوع مخاطره: افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا



منطقه اثر: تهران، کرج



اثر مخاطره: افزایش غلظت آلاینده‌ها، افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای تمام گروه‌ها و در صورت عدم کنترل منابع آلاینده (ثابت و متحرک)، بویژه در نقاط صنعتی و پرتردد، افزایش شاخص آلودگی به حد بسیار ناسالم و آستانه خطرناک.



توصیه: مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیر ضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز برای تمام گروه‌ها. کنترل و پایش مداوم شاخص‌های آلودگی توسط دستگاه‌های ذی‌ربط به منظور اتخاذ تصمیمات مقتضی برای حفظ سلامت شهروندان.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
شنیده شدن صدای انفجار در پارچین! + جزئیات شنیده شدن صدای انفجار در پارچین! + جزئیات
پس از شنیده شدن صدای چهار انفجار از منطقه نظامی پارچین، فرمانده سپاه ثامن‌الحجج پاکدشت اعلام کرد این صداها مربوط به عملیات امحای کنترل‌شده مهمات غیرقابل استفاده بوده و ارتباطی با حادثه یا رویداد دیگری نداشته است.