کد خبر: ۵۶۳۹۱
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۵

انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در مازندران

رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران از انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در استان و کشف ۴۸ هزار لیتر سوخت از دست رفته از ۱۸۲ فقره کارت سوخت و تراشه در شهرستان آمل خبر داد.
انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در مازندران

مخاطب ۲۴- سرهنگ سامع خورشاد، از انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در مازندران و کشف ۴۸ هزار لیتر سوخت از دست رفته از ۱۸۲ فقره کارت سوخت و تراشه در شهرستان آمل خبر داد.

 

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه فعالیت قاچاقچیان در انتقال و جابجایی کالا از جمله فرآورده‌های سوختی افزایش یافته است به همین منظور در پی خبر واصله از منابع مورد وثوق مبنی بر اینکه افرادی با استفاده از کارت سوخت در امر خرید و فروش سوخت به صورت غیر مجاز فعالیت دارند، موضوع به طورویژه در دستورکار عوامل اقتصادی قرار گرفت.

 

وی افزود: با رصد فنی و اطلاعاتی مشخص شد افرادی در یکی از مناطق کوهستانی شهرستان آمل در امر خرید و فروش سوخت‌های خارج از شبکه فعالیت داشته بدین طریق که کارت‌های سوخت خودرو‌های عبوری جامانده در جایگاه را جمع آوری و به افرادی در تهران به فروش رسانده و آنان نیز با تعویض تراشه و تغییر رمز کارت‌های مذکور به افراد غیربومی دیگر به فروش می‌رساندند.

بیشتر بخوانید

در این خصوص عوامل این پلیس با اخذ حکم قضائی به محل جایگاه عزیمت و دو نفر از کارگران را که در جایگاه سوخت مشغول کار بودند دستگیر و با انجام تحقیقات فنی معترف به فروش کارت‌های جامانده در جایگاه سوخت شده‌اند.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اظهار کرد: در این راستا با هماهنگی قضائی، مأموران برای شناسایی افراد مرتبط دیگر با استفاده از شگرد‌های پلیسی، یکی از متهمان را دستگیر و در بازرسی از خودروی وی تعداد ۲۳ عدد کارت و۶ عدد تراشه کارت سوخت کشف کردند.

 

وی ادامه داد: متهم در تحقیقات پلیسی بیان داشت؛ بنده کارت سوخت‌ها را از کارگران جایگاه به مبلغ ۷۰۰ هزار تومان خریداری و به شخص دیگری در پمپ بنزین به مبلغ یک میلیون تومان می‌فروختم و پول‌ها نیز به حساب بانکی همسرم واریز می‌شد و تاکنون چندین بار این کار را انجام داده‌ام.

 

سرهنگ خورشاد گفت: با جمع بندی کارت‌های مکشوفه و استعلامات از شرکت نفت ساری مجموعاً از ۱۸۲ عدد کارت جمعاً به مقدار ۴۸ هزار لیتر سوخت در مناطق جنوب کشور سوخت گیری و قاچاق شد که کارشناسان شرکت نفت ارزش ریالی سوخت مکشوفه از دست رفته را بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال اعلام کردند.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران با بیان اینکه متهمان فوق با قرار مناسب روانه زندان شدند و تلاش در خصوص دستگیری سایر همدستان ادامه دارد، تاکید کرد: قاچاق فرآورده‌های نفتی از جمله مسائلی است که پیامد‌های آشکار و پنهان فراوانی را بر جامعه وارد می‌نماید لذا موضوع اقدامات پیشگیرانه و مقابله با این پدیده از اولویت‌های این پلیس است.

برچسب ها: قاچاق سوخت
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.