کد خبر: ۵۶۳۹۱
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۵

انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در مازندران

رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران از انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در استان و کشف ۴۸ هزار لیتر سوخت از دست رفته از ۱۸۲ فقره کارت سوخت و تراشه در شهرستان آمل خبر داد.
انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در مازندران

مخاطب ۲۴- سرهنگ سامع خورشاد، از انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در مازندران و کشف ۴۸ هزار لیتر سوخت از دست رفته از ۱۸۲ فقره کارت سوخت و تراشه در شهرستان آمل خبر داد.

 

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه فعالیت قاچاقچیان در انتقال و جابجایی کالا از جمله فرآورده‌های سوختی افزایش یافته است به همین منظور در پی خبر واصله از منابع مورد وثوق مبنی بر اینکه افرادی با استفاده از کارت سوخت در امر خرید و فروش سوخت به صورت غیر مجاز فعالیت دارند، موضوع به طورویژه در دستورکار عوامل اقتصادی قرار گرفت.

 

وی افزود: با رصد فنی و اطلاعاتی مشخص شد افرادی در یکی از مناطق کوهستانی شهرستان آمل در امر خرید و فروش سوخت‌های خارج از شبکه فعالیت داشته بدین طریق که کارت‌های سوخت خودرو‌های عبوری جامانده در جایگاه را جمع آوری و به افرادی در تهران به فروش رسانده و آنان نیز با تعویض تراشه و تغییر رمز کارت‌های مذکور به افراد غیربومی دیگر به فروش می‌رساندند.

بیشتر بخوانید

در این خصوص عوامل این پلیس با اخذ حکم قضائی به محل جایگاه عزیمت و دو نفر از کارگران را که در جایگاه سوخت مشغول کار بودند دستگیر و با انجام تحقیقات فنی معترف به فروش کارت‌های جامانده در جایگاه سوخت شده‌اند.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اظهار کرد: در این راستا با هماهنگی قضائی، مأموران برای شناسایی افراد مرتبط دیگر با استفاده از شگرد‌های پلیسی، یکی از متهمان را دستگیر و در بازرسی از خودروی وی تعداد ۲۳ عدد کارت و۶ عدد تراشه کارت سوخت کشف کردند.

 

وی ادامه داد: متهم در تحقیقات پلیسی بیان داشت؛ بنده کارت سوخت‌ها را از کارگران جایگاه به مبلغ ۷۰۰ هزار تومان خریداری و به شخص دیگری در پمپ بنزین به مبلغ یک میلیون تومان می‌فروختم و پول‌ها نیز به حساب بانکی همسرم واریز می‌شد و تاکنون چندین بار این کار را انجام داده‌ام.

 

سرهنگ خورشاد گفت: با جمع بندی کارت‌های مکشوفه و استعلامات از شرکت نفت ساری مجموعاً از ۱۸۲ عدد کارت جمعاً به مقدار ۴۸ هزار لیتر سوخت در مناطق جنوب کشور سوخت گیری و قاچاق شد که کارشناسان شرکت نفت ارزش ریالی سوخت مکشوفه از دست رفته را بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال اعلام کردند.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران با بیان اینکه متهمان فوق با قرار مناسب روانه زندان شدند و تلاش در خصوص دستگیری سایر همدستان ادامه دارد، تاکید کرد: قاچاق فرآورده‌های نفتی از جمله مسائلی است که پیامد‌های آشکار و پنهان فراوانی را بر جامعه وارد می‌نماید لذا موضوع اقدامات پیشگیرانه و مقابله با این پدیده از اولویت‌های این پلیس است.

برچسب ها: قاچاق سوخت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر