کد خبر: ۵۶۳۰۱
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸

تعیین شرایط اخذ مالیات از خودرو‌های بالای ۵میلیارد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز جهت تأمین نظر شورای نگهبان زمان و شرایط اخذ مالیات از خودرو‌های بالای ۵میلیارد تومان را مشخص کردند.
تعیین شرایط اخذ مالیات از خودرو‌های بالای ۵میلیارد

مخاطب۲۴- نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، یکشنبه، قوه مقننه در جریان بررسی گزارش کمیسیون تلفیق مجلس در خصوص لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور جهت تأمین نظر شورای نگهبان با اصلاح بند ت تبصره یک ماده واحده این لایحه موافقت کردند.



در بند ت تبصره یک ماده واحده این لایحه آمده است: انواع خودروی سواری و وانت دواتاق (کابین) دارای شماره انتظامی شخصی در اختیار مالکان اشخاص حقیقی آنها که قیمت روز خودروی آنها بیش از پنجاه میلیارد (۵۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال است نسبت به مازاد بر این مبلغ مشمول مالیات سالانه خودرو به‌نرخ یک درصد (۱%) می‌شوند.



مأخذ محاسبه مالیات خودروی موضوع این بند، قیمت روز خودرو بر مبنای ماده (۳۰) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۳.۰۳.۰۲ می‌باشد که توسط سازمان امور مالیاتی کشور تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید


سازمان مزبور مکلف است مراتب را به‌نحو مقتضی بر اساس اطلاعات دریافتی از پلیس راهور به اطلاع اشخاص مشمول برساند. تمامی اشخاص حقیقی و فرزندان کمتر از ۱۸ سال و محجور تحت تکلف مکلفند مالیات سالانه مربوط به خودرو‌های تحت تملک خود را حداکثر تا پایان آبان سال ۱۴۰۴ پرداخت نمایند و در صورت عدم پرداخت مشمول حکم ماده (۱۹۰) قانون مالیات‌های مستقیم می‌باشند. ثبت نقل و انتقال خودرو‌هایی که به‌موجب این بند برای آنها مالیات وضع گردیده است قبل از پرداخت بدهی مالیاتی مورد انتقال، شامل مالیات بر دارایی، نقل و انتقال قطعی و اجاره، ممنوع است. متخلفان از حکم این بند در پرداخت مالیات متعلقه مسئولیت تضامنی دارند.



پلیس راهور فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مکلف است فهرست مالکان و خودرو‌های مشمول را مطابق با درخواست سازمان امور مالیاتی کشور، حداکثر تا پایان فروردین سال ۱۴۰۴ به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال و امکان دسترسی برخط (آن‌لاین) جهت استعلام موردی را برای این سازمان فراهم کند. مالیات تعیین‌شده در اجرای این بند قطعی است و اعتراض اشخاص قانون مالیات‌های مستقیم قابل رسیدگی است. این حکم نافی دادخواهی اشخاص در مراجع قانونی نیست.

برچسب ها: لایحه بودجه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند
رایزنی مسولان ایرانی و عراقی تا کنون منجر به باز شدن در‌های سمت عراق نشده است
اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید! اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید!
فالوده کرمانی، یکی از دسر‌های سنتی و اصیل ایرانی است که ریشه در اقلیم کویری کرمان دارد و بخشی از میراث فرهنگی ایرانیان به شمار می‌رود. این دسر خنک و خوشمزه با رشته‌های نشاسته‌ای، یخ خرد شده، گلاب و عرق نعناع، در روز‌های گرم سال، طعم آرامش و لذت را به ارمغان می‌آورد.
برگزیده
آیا کنسرسیوم غنی‌سازی در کیش و قشم احداث می‌شود؟ آیا کنسرسیوم غنی‌سازی در کیش و قشم احداث می‌شود؟
براساس گزارش نیویورک‌تایمز، دو مقام ایرانی گفتند که مذاکره‌کنندگان قصد دارند در دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها برای محل کنسرسیوم چانه‌زنی کنند تا جزیره‌ای از خاک ایران برای این منظور انتخاب شود؛ آنها ممکن است جزیره کیش یا قشم در خلیج فارس را پیشنهاد دهند، هرچند گزینه‌های دیگری نیز مورد بحث قرار گرفته‌اند.
نان گران شد نان گران شد
سخنگوی اتاق اصناف خبر داد: قیمت جدید نان در چند روز آینده اعلام می‌شود.
وعده‌های محقق نشده زاکانی وعده‌های محقق نشده زاکانی
علی اصغر قائمی، عضو شورای شهر تهران: در دوره مدیریتی زاکانی شاهد ۵۸ وعده محقق‌نشده بوده‌ایم.
صفحه خبر بالای تصاویر