کد خبر: ۵۶۲۹۳
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶

سارق اجاره‌ای به جای دزدی جنایت کرد!

مرد سارق که از سوی دو نفر اجیر شده بود تا از خانه یک تاجر سرقت کند وقتی ناگهان صاحبخانه را مقابل خود دید او را به قتل رساند.
سارق اجاره‌ای به جای دزدی جنایت کرد!

مخاطب۲۴- پاییز سال ۱۴۰۱ مأموران آتش‌نشانی در جریان آتش‌سوزی در یکی از محله‌های پایتخت قرار گرفتند. با اعلام این خبر تیمی از آتش‌نشانان راهی محل آتش سوزی شده و پس از خاموش کردن آتش با جسد مردی مواجه شدند.



با کشف جسد موضوع به پلیس اعلام شد و تیم جنایی وارد عمل شد. با ورود به خانه مشخص شد جسد در قسمت پذیرایی و نزدیک در ورودی افتاده بود، گرچه در ابتدا به نظر می‌رسید که مرد میانسال قربانی آتش‌سوزی شده است، اما پزشکی قانونی علت مرگ را ضربات متعدد چاقو اعلام کرد و همچنین در تن پیمایی جسد، آثار خراش که نشان از درگیری داشت، روی بدن وی دیده شد.



از سوی دیگر کارشناسان آتش‌نشانی نیز اعلام کردند که حریق عمدی بوده است. با کنار هم قرار گرفتن مدارک و شواهد، پرونده این حادثه در کلاسه قتل قرار گرفت.

بیشتر بخوانید


کارآگاهان در گام بعدی به سراغ خانواده مقتول رفته و آنها اعلام کردند مقتول تاجر و در کار صادرات فلزاتی از جمله آهن، مس و روی بوده است، اما با کسی خصومت نداشته و درنتیجه در این شاخه از تحقیقات کارآگاهان به بن‌بست رسیدند. تحقیقات از دوستان و آشنایان مقتول ادامه داشت تا اینکه چند روز قبل یکی از دوستان مقتول که در زمان قتل مرد تاجر به سفر رفته بود پس از بازگشت سرنخ اصلی را در اختیار تیم جنایی قرار داد.



او گفت: من به کانادا رفته بودم و در این مدت هم آنجا بودم، اما زمانی که به ایران آمدم متوجه شدم که دوستم به قتل رسیده است. نمی‌دانم موضوعی را که می‌خواهم بگویم چقدر به تحقیقات شما کمک کند، اما مقتول با دو نفر از دوستانش که آنها نیز تاجر بودند اختلاف مالی داشت.



آنطور که من می‌دانستم او به دو دوستش به نام اکبر و هاشم بدهکار بود و آنها چند باری برای وصول پولشان به سراغ وی رفته بودند.



اما دوستم هر بار از آنها مهلت می‌گرفت و از طرفی در رابطه با میزان بدهی‌اش هم ظاهراً باهم اختلاف داشتند.



باتوجه به اطلاعاتی که دوست مقتول در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت قرار داد، کارآگاهان به سراغ دو مرد طلبکار رفتند. گرچه آنها ابتدا منکر ماجرا بودند، اما در مواجهه با مدارک پلیسی به اجیر کردن شخصی برای وصول طلبشان اعتراف کردند.



با اعتراف دو مرد تاجر، تحقیقات برای دستگیری مرد اجیر شده به دستور بازپرس دادسرای امور جنایی پایتخت ادامه دارد.



طلب ۴ میلیارد تومانی

یکی از متهمان با ادعای اینکه از مقتول ۴ میلیارد تومان‌طلب داشت گفت: مقتول در کار فروش و صادرات مس، روی و آهن آلات بود. شغل ما هم همین بود و کم کم با او به‌واسطه کار آشنا شدیم. اما در این معاملات او به ما ۴ میلیارد تومان بدهکار شد. گرچه مقتول قبول نداشت و به او می‌گفتیم هر چقدر قبول‌داری پرداخت کن و او بهانه می‌آورد که پول ندارد.



چرا او را به قتل رساندید؟

قصدمان قتل نبود، وقتی متوجه شدیم که مقتول قصد پرداخت بدهی‌اش را ندارد، تصمیم گرفتیم از خانه‌اش سرقت کنیم تا اموال سرقتی را جای بدهی مان برداریم.



اما نه من و نه شریکم اهل کار خلاف نبودیم و به همین دلیل از طریق دوستانم به سراغ مردی رفتیم که سابقه سرقت داشت. قرار بر این شد که او وارد خانه شود و اموال با ارزش را سرقت کند.



برای این کار چقدر قرار بود بگیرد؟

۱۰ درصد پول را، اما از بخت بد، سارق اجیر شده وقتی بعد از سرقت تصمیم به خروج از خانه را داشته، مقتول سررسیده و وارد خانه‌اش شده و با دیدن سارق درگیر شدند و او هم با چاقو به قتل رسید. بعد هم برای اینکه راز جنایت لو نرود خانه را به آتش کشید تا تمامی سرنخ‌ها را از بین ببرد و مرگ او را یک حادثه نشان دهد.



کسی از این ماجرا با خبر است؟

به غیر از من و شریکم و سارق که فراری است، هیچ کسی از آن با خبر نیست و قرار شد این جنایت مثل یک راز بین ما بماند.

برچسب ها: آتش نشانی جسد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر