کد خبر: ۵۶۲۶۷
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰

تاکید بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام با کمک شستا

علیرضا سیاسی راد، مدیرعامل جدید شرکت صدر تأمین وابسته به شستا در مراسم معارفه خود بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در این هلدینگ تاکید کرده و خواستار افزایش حمایت‌ها در این راستا شد.
تاکید بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام با کمک شستا

مخاطب24 : با حضور محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی و اعضای هیات مدیره شستا، آیین تکریم و معارفه امیرحسین نادری نادری و علیرضا سیاسی‌راد مدیران عامل قبلی و جدید هلدینگ شرکت سرمایه‌گذاری صدر تأمین (تاصیکو) برگزار شد.

در این مراسم محمدرضا سعیدی ضمن تشکر از خدمات امیرحسین نادری، مدیرعامل سابق صدر تأمین برای مدیریت مجموعه‌ای فاخر، علیرضا سیاسی‌راد را مدیری توانمند و متبحر که دارای دانش اقتصادی است معرفی کرد.

مدیرعامل شستا گفت: وی بر روند‌های فناوری مسلط بوده، ریسک‌پذیری متعهدانه داشته و دارای سرمایه اجتماعی قدرتمندی است که می‌تواند کمک بزرگی به این هلدینگ وابسته به شستا کند

وی ادامه داد: محیط و دنیای فعلی ما دائماً در حال تغییر است و لازم است یک مدیر موفق منبع شناس و محیط شناس، بتواند با ایجاد، توسعه، یکپارچه سازی و پیکربندی جدید منابع را معطوف به پاسخ به محیط جدید بازآرایی کند.

سیاسی‌راد، مدیرعامل جدید تاصیکو هم در این مراسم اظهار داشت: شرایط عمومی اقتصادی کشور شرایط سختی است، اما خوشبختانه هلدینگ صدر تأمین مجموعه‌ای با شرایطی متفاوت است که می‌توان در آن کار‌های جدی در گستره ملی انجام داد.

وی با تأکید بر اهمیت حضور یک هیات مدیره با سابقه و مسلط به اوضاع برای حفظ انسجام امور در صدر تأمین، بیان کرد: اگر بنا بر بوجود آمدن تغییرات باشد بایستی این تغییرات در راستای جلو بردن اهداف سازمان صورت پذیرد.

مدیرعامل جدید تاصیکو گفت: ارزیابی‌ها نسبت به مجموعه صدر تأمین کاملا مثبت است، اما در برخی حوزه‌ها نیازمند تغییراتی هستیم که بتوانیم با حمایت و کمک متخصصان و کارشناسان شستا و این هلدینگ کار‌های بزرگی انجام دهیم.

سیاسی‌راد افزود: با دانش و تخصصی که در هیات مدیره تاصیکو وجود دارد امیدوارم بتوانیم کاری که آقای نادری شروع کردند را ادامه دهیم و در این مسیر با حمایت شستا بتوانیم عارضه پروژه‌های نیمه تمام در کشور را سامان بخشیم.

نادری، مدیرعامل سابق صدر تأمین هم در این مراسم اظهار داشت: فرصت خدمت به کشورمان فرصت محدودی است ولی من تلاش کردم از تجربیات گذشته‌ام در صنعت فولاد در این هلدینگ استفاده کنم.

وی ادامه داد: تغییرات در هر سازمانی اجتناب ناپذیر است و بایستی در راه خدمت به کشورمان همواره از تجربیات قبلی‌مان استفاده کنیم.

نادری به برخی محدودیت‌ها و چالش‌ها برای تامین مالی پروژه‌های تاصیکو اشاره کرد و افزود: در آن ایام همزمان با رفع برخی محدودیت‌ها و اتخاذ برخی تدابیر و تغییرات در دستورات از چالش‌ها عبور کردیم و حدود ۲ هزار میلیارد تامین مالی کردیم و توانستیم طی ۲۰ ماه کارخانه استحصال طلای تفتان را به ثمر برسانیم تا اینکه شاهد به ثمررسیدن تهیه شمش طلای کارخانه در سالجاری باشیم.

وی افزود: به زودی و با پذیرش کارخانه طلای تفتان در بورس، شاهد تزریق پول سهامداران و ورود این منابع به پروژه طلای کردستان خواهیم بود.

برچسب ها: شستا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر