کد خبر: ۵۶۲۶۷
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰

تاکید بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام با کمک شستا

علیرضا سیاسی راد، مدیرعامل جدید شرکت صدر تأمین وابسته به شستا در مراسم معارفه خود بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در این هلدینگ تاکید کرده و خواستار افزایش حمایت‌ها در این راستا شد.
تاکید بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام با کمک شستا

مخاطب24 : با حضور محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی و اعضای هیات مدیره شستا، آیین تکریم و معارفه امیرحسین نادری نادری و علیرضا سیاسی‌راد مدیران عامل قبلی و جدید هلدینگ شرکت سرمایه‌گذاری صدر تأمین (تاصیکو) برگزار شد.

در این مراسم محمدرضا سعیدی ضمن تشکر از خدمات امیرحسین نادری، مدیرعامل سابق صدر تأمین برای مدیریت مجموعه‌ای فاخر، علیرضا سیاسی‌راد را مدیری توانمند و متبحر که دارای دانش اقتصادی است معرفی کرد.

مدیرعامل شستا گفت: وی بر روند‌های فناوری مسلط بوده، ریسک‌پذیری متعهدانه داشته و دارای سرمایه اجتماعی قدرتمندی است که می‌تواند کمک بزرگی به این هلدینگ وابسته به شستا کند

وی ادامه داد: محیط و دنیای فعلی ما دائماً در حال تغییر است و لازم است یک مدیر موفق منبع شناس و محیط شناس، بتواند با ایجاد، توسعه، یکپارچه سازی و پیکربندی جدید منابع را معطوف به پاسخ به محیط جدید بازآرایی کند.

سیاسی‌راد، مدیرعامل جدید تاصیکو هم در این مراسم اظهار داشت: شرایط عمومی اقتصادی کشور شرایط سختی است، اما خوشبختانه هلدینگ صدر تأمین مجموعه‌ای با شرایطی متفاوت است که می‌توان در آن کار‌های جدی در گستره ملی انجام داد.

وی با تأکید بر اهمیت حضور یک هیات مدیره با سابقه و مسلط به اوضاع برای حفظ انسجام امور در صدر تأمین، بیان کرد: اگر بنا بر بوجود آمدن تغییرات باشد بایستی این تغییرات در راستای جلو بردن اهداف سازمان صورت پذیرد.

مدیرعامل جدید تاصیکو گفت: ارزیابی‌ها نسبت به مجموعه صدر تأمین کاملا مثبت است، اما در برخی حوزه‌ها نیازمند تغییراتی هستیم که بتوانیم با حمایت و کمک متخصصان و کارشناسان شستا و این هلدینگ کار‌های بزرگی انجام دهیم.

سیاسی‌راد افزود: با دانش و تخصصی که در هیات مدیره تاصیکو وجود دارد امیدوارم بتوانیم کاری که آقای نادری شروع کردند را ادامه دهیم و در این مسیر با حمایت شستا بتوانیم عارضه پروژه‌های نیمه تمام در کشور را سامان بخشیم.

نادری، مدیرعامل سابق صدر تأمین هم در این مراسم اظهار داشت: فرصت خدمت به کشورمان فرصت محدودی است ولی من تلاش کردم از تجربیات گذشته‌ام در صنعت فولاد در این هلدینگ استفاده کنم.

وی ادامه داد: تغییرات در هر سازمانی اجتناب ناپذیر است و بایستی در راه خدمت به کشورمان همواره از تجربیات قبلی‌مان استفاده کنیم.

نادری به برخی محدودیت‌ها و چالش‌ها برای تامین مالی پروژه‌های تاصیکو اشاره کرد و افزود: در آن ایام همزمان با رفع برخی محدودیت‌ها و اتخاذ برخی تدابیر و تغییرات در دستورات از چالش‌ها عبور کردیم و حدود ۲ هزار میلیارد تامین مالی کردیم و توانستیم طی ۲۰ ماه کارخانه استحصال طلای تفتان را به ثمر برسانیم تا اینکه شاهد به ثمررسیدن تهیه شمش طلای کارخانه در سالجاری باشیم.

وی افزود: به زودی و با پذیرش کارخانه طلای تفتان در بورس، شاهد تزریق پول سهامداران و ورود این منابع به پروژه طلای کردستان خواهیم بود.

برچسب ها: شستا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر