کد خبر: ۵۶۲۶۵
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۹

این گروه برای دریافت سهمیه واردات خودرو اقدام کنند

شرکت‌های متقاضی واردات خودرو موظفند مدارک مورد نیاز را جهت اخذ سهمیه واردات حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه ۲۹ دی ماه ارسال کنند.
این گروه برای دریافت سهمیه واردات خودرو اقدام کنند

مخاطب۲۴- مهدی ضیغمی مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت در نامه‌ای به کلیه شرکت‌هایی که تقاضای واردات خودرو دارند اعلام کرد که متقاضیان موظفند مدارک مورد نیاز را جهت اخذ سهمیه واردات حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۰/۲۹ ارسال کنند.



در این نامه آمده است: پیرو دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت صنعت معدن و تجارت (صمت) به اطلاع می‌رساند کلیه شرکت‌هایی که تقاضای واردات خودرو دارند موظفند مدارک زیر را جهت اخذ سهمیه واردات حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ ١٠/٢٩/۱۴۰۳ ارسال نمایند.



مدارک مورد نیاز:



- اسناد اموال غیر منقول ارائه کپی استاد مالکیت دفتر مرکزی تعمیرگاه‌های مرکزی و سایر اموال غیر منقول به نام شرکت سهامداران اصلی با اعضای هیئت مدیره این اسناد باید به صورت برابر اصل تهیه شوند.


- آخرین صورت مالی حسابرسی شده ارائه گزارش حسابرسی شده مالی شرکت مربوط به آخرین سال مالی جهت بررسی وضعیت مالی و توانمندی شرکت



- گزارش کامل اعتبارسنجی از شرکت‌های رتبه بندی: تهیه و ارائه گزارش اعتبار سنجی کامل از شرکت‌های مورد تأیید بانک مرکزی جهت ارزیابی توان مالی و اعتباری شرکت



- آخرین میزان سرمایه ثبتی شرکت ارائه نسخه رسمی از آخرین تغییرات سرمایه ثبتی شرکت به روزرسانی شده در روزنامه رسمی



- گواهی مفاصا حساب مالیاتی ارائه آخرین وضعیت مفاصا حساب مالیاتی شرکت که نشان دهنده تسویه حساب‌های مالیاتی شرکت با سازمان امور مالیاتی کشور است (اختیاری)



- لیست نمایندگی‌های خدمات پس از فروش ارائه لیست کامل نمایندگی‌های خدمات پس از فروش به همراه قرارداد‌های رسمی منعقد شده با هر نمایندگی



- میزان سرمایه گذاری در آموزش کادر خدماتی ارائه مستندات و برنامه‌های سرمایه گذاری در آموزش و توانمندسازی کادر خدمات پس از فروش



- سوابق واردات از سال ۱۴۰۰ به بعد ارائه سوابق مربوط به واردات خودرو از سال ۱۴۰۰ به بعد شامل جزئیات خودرو‌های وارد شده و کشور مبداً



- برنامه تولید و افزایش عمق ساخت داخل ارائه برنامه‌های شرکت در زمینه تولید داخلی و افزایش میزان مشارکت در تولید داخل



لطفاً با رعایت مهلت مقرر نسبت به ارسال مدارک اقدام فرمائید.

این گروه برای دریافت سهمیه واردات خودرو اقدام کنند

برچسب ها: واردات خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تمدید قرارداد مرد سال آسیا با هزار میلیارد تومان! تمدید قرارداد مرد سال آسیا با هزار میلیارد تومان!
روزنامه معروف عربستانی از تمدید قرارداد سالم الدوسری با رقمی بیش از هزار میلیارد و یکصد میلیون تومان خبر داد
مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟ مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟
مقامات قضایی فرانسوی گفتند که مهدیه اسفندیاری که حدود یک و نیم ماه قبل بازداشت شده، متهم به تبلیغ و دفاع از تروریسم است. مقامات فرانسوی تاکنون در بارۀ پروندۀ این زن ایرانی سکوت کرده بودند.
شروین حاجی‌پور خواننده، حالا بازیگر شده! شروین حاجی‌پور خواننده، حالا بازیگر شده!
شروین حاجی‌پور در دومین همکاری‌اش با محصولات سینما و تلویزیون خواننده تیتراژ سریال «وحشی» شد
راز شهر سوخته چیست؟ راز شهر سوخته چیست؟
تهیه‌کننده انیمیشن «راز شهر سوخته» توضیح داد که این اثر درباره شهر سوخته است که در جهان بیشتر از خود ایران آن را می‌شناسند.
وزیر خارجه آمریکا: امیدواریم مذاکرات با ایران «ثمربخش» باشد وزیر خارجه آمریکا: امیدواریم مذاکرات با ایران «ثمربخش» باشد
وزیر خارجه آمریکا در ادامه ادعا کرد که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور این کشور «به‌صراحت اعلام کرده که ایران به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت. چنین چیزی رخ نخواهد داد»
خودکشی یا قتل و تعرض به دختر بهشهری؟ خودکشی یا قتل و تعرض به دختر بهشهری؟
متوفی چندین بار اقدام به خودکشی ناموفق داشته است و هیچ علائمی نیز مبنی بر به کار بردن زور و ضرب و جرح در پرونده وجود ندارد
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
برگزیده
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد
طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، از امروز (جمعه) ثبت‌نام خودرویی ١٠ محصول این شرکت برای هر سه گروه متقاضیان، آغاز شده است؛ بدین منظور متقاضیان از امروز می‌توانند نسبت به تعیین روش فروش (فوق‌العاده یا پیش‌فروش) و انتخاب دو اولویت از بین محصولات عرضه شده، اقدام کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر