کد خبر: ۵۶۲۶۴
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱
رقیب S ۲۴ اولترا گران شد

قیمت گوشی شیائومی امروز شنبه ۲۲ دی

بررسی‌ها از بازار موبایل نشان می‌دهد قیمت شیائومی ۱۴ اولترا در یک ماه گذشته سه میلیون تومان افزایش پیدا کرده است
قیمت گوشی شیائومی امروز شنبه ۲۲ دی

مخاطب۲۴- شیائومی ۱۴ پرچمدار چینی در بازار موبایل ۵۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود.



قیمت شیائومی ۱۴ با فضای ذخیره‌سازی ۵۱۲ گیگابایت ۵۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان از سوی فروشندگان موبایل اعلام شده است؛ این درحالی‌ست که بررسی‌ها نشان می‌دهد این گوشی در ماه گذشته ۵۰ میلیون تومان فروخته می‌شد.



شیائومی ۱۳ T دیگر پرچمدار چینی نیز ۳۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. خرید ردمی A ۳ با فضای ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگابایت نیز شش میلیون تومان آب می‌خورد.



ردمی ۱۳ C و ردمی ۱۴ C از گوشی‌های مقرون‌به‌صرفه شیائومی در بازار موبایل هستند که می‌توان آنها را با بودجه کمتر از ۱۰ میلیون تومان خرید. قیمت ردمی ۱۴ C با فضای ذخیره‌سازی ۲۵۶ گیگابایت هشت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان اعلام شده است.



پوکو X ۶ پرو یکی از پرفروش‌ترین میانرده‌ها نیز با قیمت ۲۳ میلیون تومان به خریداران عرضه شده است. قیمت روز گوشی شیائومی در بازار موبایل را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

 

قیمت گوشی شیائومی امروز شنبه ۲۲ دیقیمت گوشی شیائومی امروز شنبه ۲۲ دی

برچسب ها: شیائومی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید! خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید!
گروهی از معترضان در مقابل موانع امنیتی اطراف کاخ سفید در واشنگتن آمریکا تجمع کردند تا مخالفت خود را با سفر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، به ایالات متحده اعلام کنند.
قابل توجه زائران اربعین قابل توجه زائران اربعین
سخنگوی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم اربعین خبر داد.
اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟ اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران آمار شهدای حمله اسرائیل به ایران را ۱۱۰۰ نفر تا کنون معرفی کرد که از ۱۰۶۰ نفر از این عزیزان در سراسر کشور به خاک سپرده شده‌اند.
عراقچی چه نامه‌ای به وزیر خارجه عمان تحویل داد؟ عراقچی چه نامه‌ای به وزیر خارجه عمان تحویل داد؟
منابع خبری گزارش دادند که دو نامه سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران توسط سفیر ایران به وزیر خارجه عمان تقدیم شد.
دلایل تاریخی نفرت ایرانیان و آمریکایی از یکدیگر! دلایل تاریخی نفرت ایرانیان و آمریکایی از یکدیگر!
جنگ «۱۲ روزه» که در آن ایالات متحده به ایران حمله کرد، جهان را در شوک فرو برد. حمله پیش‌دستانه اسرائیل، با توجه به اینکه این کشور رژیم ایران را تهدیدی وجودی می‌داند، چندان دور از انتظار نبود، اما حمله هوایی آمریکا به خاک ایران شگفتی‌آفرین بود. نه تنها افکار عمومی با این جنگ مخالف بود، بلکه حتی پایگاه اصلی حامیان ترامپ یعنی جناح MAGA نیز با مداخله نظامی مخالفت می‌کرد.
اقتصاد ایران چشم انتظار مذاکرات است؟ اقتصاد ایران چشم انتظار مذاکرات است؟
قیمت دلار در معاملات روز دوشنبه مسیر کاهشی داشت و با کاهش ۱۸۵۰ تومان به ۸۸ هزار و ۴۵۰ تومان رسید. از سوی دیگر با کاهش قیمت دلار و رویکرد نزولی طلای جهانی، بازار طلا و سکه در ایران کاهشی شد. خبر‌های سیاسی درباره احتمال مذاکره بین ایران و آمریکا در روز‌های آینده از یک‌سو و کاهش تنش سیاسی و نظامی بین ایران و اسراییل، التهاب در بازار را کم کرده است. گفتنی است که هر خبر منفی درباره ایجاد تنش، بازار ارز را دوباره دچار نوسان می‌کند.
حرف‌های جدیدی که قاتل الهه حسین‌نژاد زد! حرف‌های جدیدی که قاتل الهه حسین‌نژاد زد!
بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.
برگزیده
اقتصاد ایران چشم انتظار مذاکرات است؟ اقتصاد ایران چشم انتظار مذاکرات است؟
قیمت دلار در معاملات روز دوشنبه مسیر کاهشی داشت و با کاهش ۱۸۵۰ تومان به ۸۸ هزار و ۴۵۰ تومان رسید. از سوی دیگر با کاهش قیمت دلار و رویکرد نزولی طلای جهانی، بازار طلا و سکه در ایران کاهشی شد. خبر‌های سیاسی درباره احتمال مذاکره بین ایران و آمریکا در روز‌های آینده از یک‌سو و کاهش تنش سیاسی و نظامی بین ایران و اسراییل، التهاب در بازار را کم کرده است. گفتنی است که هر خبر منفی درباره ایجاد تنش، بازار ارز را دوباره دچار نوسان می‌کند.
حقوق کارگران دو برابر شده است؟ حقوق کارگران دو برابر شده است؟
حداقل حقوق کارگران طی سه سال اخیر با افزایش صد درصدی همراه شده است.
نحوه اعتراض به دهک‌بندی یارانه ها امکانپذیر است؟ نحوه اعتراض به دهک‌بندی یارانه ها امکانپذیر است؟
با اجرای مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک در تیرماه و شارژ حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های یک تا سه درآمدی به میزان ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر، وزارت رفاه اعلام کرد که براساس تصمیم اخذ شده دولت، فعلاً کالابرگ الکترونیکی در تیرماه واریز خواهد شد و در صورتی که دولت تصمیم بگیرد در ماه‌های آتی نیز کالابرگ الکترونیکی توزیع کند، اطلاع‌رسانی لازم در این خصوص صورت خواهد گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر