کد خبر: ۵۶۲۵۹
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹

هزینه حج تمتع ۱۴۰۴ برای تهرانی‌ها چقدر است؟

با وجود اینکه زائران کاروان‌های تهران برای ثبت‌نام قطعی حج باید ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون دیگر بپردازند، مدیر دفتر زیارتی می‌گوید که «ظرفیت کاروان‌ها در حال تکمیل است.»
هزینه حج تمتع ۱۴۰۴ برای تهرانی‌ها چقدر است؟

مخاطب۲۴- متوسط هزینه حج تمتع از تهران از ۱۸۰ میلیون تومان به ۲۴۵ میلیون تومان رسید.


مدیر دفتر زیارتی حسین توسلی با اشاره به رشد قیمت حج می‌گوید که «ظرفیت کاروان‌ها به سرعت در حال تکمیل است.» این در حالی است که تنها ۳ روز از آغاز ثبت‌نام نهایی حج ۱۴۰۴ می‌گذرد.



در حج گذشته هزینه حج تمتع از تهران ۱۷۰ تا ۱۹۰ میلیون تومان شد که زائران پس از پرداخت ۱۴۰ میلیون تومان اولیه، ۳۰ تا ۵۰ میلیون تومان دیگر برای ثبت‌نام قطعی پرداختند.



امسال هزینه نهایی حج تمتع برای زائران تهرانی ۱۴۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان اعلام شده است. زائران که برای ثبت‌نام اولیه ۱۵۰ میلیون تومان داده بودند، برای نهایی کردن تشرف به خانه خدا باید ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون دیگر (۲ برابر هزینه عمره) بپردازند؛ این مبلغ معادل ۲ تا ۳ برابر پرداختی قسط دوم حج گذشته است.


مدیر دفتر زیارتی رضا کرمی با بیان اینکه بیش از ۱۰ هزار نفر از شهر تهران به حج آینده می‌روند، می‌گوید که «متقاضیان حج زودتر کاروان خود را قطعی کنند.»

برچسب ها: حج تمتع
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر