کد خبر: ۵۶۲۲۱
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۰

نگرانی علم الهدی از احتمال مذاکره ایران و آمریکا

امام جمعه مشهد با تأکید بر این‌که مقاومت هیچ بدیل و مشابهی ندارد، متذکر شد: عزیزان مسئول ما بدانند مذاکره نمی‌تواند جایگزین مقاومت شود، هر کشوری وارد مذاکره شد، بدبخت شد، اسیر شد و آمریکا بر او مسلط شد، چه مذاکره با آمریکا باشد و چه با اروپا، زیرا این دو تفاوتی با هم ندارند.
نگرانی علم الهدی از احتمال مذاکره ایران و آمریکا

مخاطب۲۴- امام جمعه مشهد با بیان اینکه مذاکره نمی‌تواند جایگزین مقاومت شود، گفت: هر کشوری که وارد مذاکره شد، آمریکا بر آن مسلط شده است.



 حجت الاسلام سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه دوم نمازجمعه این هفته ۲۱ دی‌ماه که در میان حضور خیل زائران و مجاوران ایراد شد، با اشاره به سالروز ولادت امام جواد علیه‌السلام، اظهار کرد: امشب، شب ولادت حضرت جوادالائمه علیه‌السلام، میوه دل امام هشتم علیه‌السلام، است. این عید بزرگ را به محضر مبارک حضرت علی بن موسی‌الرضا علیه‌السلام و تمامی عاشقان اهل‌بیت علیه‌السلام تبریک عرض می‌کنیم. امید آن داریم که در این شب پر خیروبرکت، از عنایات امام رضا علیه‌السلام بهره‌مند شده و هدیه‌ای آسمانی دریافت کنیم که نه‌تنها دنیای ما، بلکه آخرت ما را نیز آباد کند.

بیشتر بخوانید


امام جمعه مشهد به لحظه ولادت حضرت امام جواد علیه‌السلام اشاره کرد و ادامه داد: در آن روز مبارک، امام رضا علیه‌السلام در اتاقی مجاور اتاق محل ولادت حضرت حضور داشتند، وقتی خبر ولادت فرزندشان را شنیدند، با شادی فراوان فرمودند «برای من فرزندی متولد شده است که مانند موسی بن عمران است؛ همان کسی که دریا‌ها را شکافت»، این جمله نشان‌دهنده مقام والای امام جواد علیه‌السلام و اعجاز شخصیت ایشان است.



وی اضافه کرد: همان‌طور که شکافتن دریا‌ها برای حضرت موسی علیه‌السلام معجزه الهی بود، امام جواد علیه‌السلام نیز در سنین کودکی، در برابر دانشمندان آن دوران به‌گونه‌ای دریا‌های علم را گشودند که شگفتی همه را برانگیخت.



علم الهدی بیان کرد: امام رضا علیه‌السلام در ادامه، فرزندشان را به حضرت عیسی بن مریم علیه‌السلام تشبیه کردند و فرمودند: «فرزند من جواد، همانند عیسی بن مریم است، همان‌طور که عیسی علیه‌السلام از مادری پاک و مقدس به دنیا آمد، فرزند من نیز از مادری پاک و مقدس، ریحانه خاتون، متولد شده است».



امام جمعه مشهد افزود: ریحانه خاتون که اصالتاً از مصر بودند، به دلیل پاک‌دامنی و ایمان والا، مورد ستایش امام رضا علیه‌السلام قرار داشتند، ایشان ریحانه خاتون را به حضرت مریم سلام‌الله تشبیه کرده و فرمودند «خداوند به من فرزندی عطا کرده است که وارث من و وارث آل داوود است».



وی با اشاره به رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب در سخنرانی روز ۱۹ دی‌ماه خود، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی اخیر خود به مناسبت قیام ۱۹ دی‌ماه مردم قم، نکاتی مهم در رابطه با شرایط کنونی کشور و راه‌های مقابله با دشمنان مطرح کردند، ایشان فرمودند «دستگاه‌های تبلیغاتی و فرهنگی باید پرده توهم اقتدار دشمن را پاره کنند و افکار عمومی را در برابر دروغ‌ها، تهدیدات و جنایات آنان مصون سازند».



علم الهدی با بیان این‌که این تأکید، وظیفه‌ای خطیر بر دوش رسانه‌ها، منابر و تریبون‌های فرهنگی قرار می‌دهد، یادآور شد: این وظیفه برای آگاهی‌بخشی به مردم است تا حربه‌های دشمن خنثی شود که باید گفت بزرگ‌ترین دستگاه تبلیغ فرهنگی، تریبون نمازجمعه است.



امام جمعه مشهد به سالروز فرار شاه از کشور اشاره کرد و گفت: فرار شاه در ۲۶ دی‌ماه ۱۳۵۷، نه‌تنها نقطه عطفی در پیروزی انقلاب اسلامی بود، آیا شاه خودش تصمیم گرفت از کشور خارج شود یا تصمیم از جای دیگری بود؟ یعنی شاه مزدوری برای آمریکا بود که از هیچ جهت از جهات زندگی، خودش برای خود تصمیم نمی‌گرفت حتی برای پزشک شخصی‌اش.



وی بیان کرد: ویلیام سالیوان، سفیر وقت آمریکا در ایران، در خاطرات خود می‌نویسد «هر بار که با شاه دیدار می‌کردم، او از من می‌پرسید آقایان در واشنگتن درباره من چه تصمیمی گرفته‌اند؟»، این جمله نشان می‌دهد که شاه حتی برای سرنوشت خود نیز اختیاری نداشت و تمام تصمیم‌های او تحت نظر و اراده آمریکایی‌ها بود.



علم الهدی به وجود اختلاف در بین مقامات آمریکایی برای تصمیم در رابطه با شاه اشاره و تصریح کرد: در آن زمان میان مقامات ارشد آمریکایی اختلاف نظر وجود داشت، سایروس ونس، وزیر امور خارجه میانه خوبی با شاه نداشت و معتقد بود که شاه باید ایران را ترک کند، درحالی‌که برژینسکی، مشاور امنیت ملی با شاه دوست بود و بر این باور بود که آمریکا باید از شاه حمایت کامل کرده و حتی کودتایی نظامی به راه بیندازد تا مردم به این شاه راضی بشوند.



عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر این‌که مقاومت مردم ایران، تصمیم آمریکایی‌ها را دشوار کرده بود، گفت: امروز هم آمریکا همان آمریکاست با این تفاوت که آمریکای آن روز مثل آمریکای امروز بی‌آبرو و مفتضح نبود، امروز آمریکا به‌جایی رسیده که جایی نیست که پرچم او را در دنیا آتش نزنند، نفرتی که امروز از آمریکا وجود دارد و نکبتی که برای آمریکا هست در هیچ دوره تاریخی وجود نداشته است.



وی خاطرنشان کرد: مقاومت شما مردم طوری است که اگر این مقاومت با قدرت قوی ادامه پیدا کند، امروز هم آمریکا در برابر ما دارای هیچ قدرت تصمیمی گیری نخواهد بود، چون نمی‌داند آینده چه می‌شود، این مردم همه ایستادند، اگر از این مردم تنها ۱۰ نفر باقی بماند، آمریکا نمی‌تواند بر این ۱۰ نفر حکومت کند.



علم‌الهدی اضافه کرد: آن روز اسلحه مردم یک چوب دستی بود و مقاومت می‌کردند، امروز مردم ما با موشک‌هایی که دنیا را به حیرت واداشته است مقاومت می‌کند، ۳۰ سال است می‌گویند گزینه نظامی روی میز است و هیچ غلطی نتوانستند بکنند.



امام جمعه مشهد افزود: مگر سر برجام مذاکره نکردیم؟ آخرش چه شد؟ راهکار دشمن در مقابل ما این است که سه فکر ایجاد کند، یکی «یأس و ناامیدی»، دوم «ترس و وحشت» و سوم «اختلاف»، نتیجه مذاکره این است که دشمن بر این سه چیز می‌دمد، وقتی نتیجه می‌گیرد، مقاومت از بین می‌رود، چون این سه راهکار را برای مقابله با مقاومت دارد.



وی گفت: وقتی اقرار کنید ابزار دشمن در برابر ما مؤثر واقع شده و ما را اذیت کرده، دیگر این ابزار را برنمی‌دارد، در برجام همین کار را کردند، دیدید رفتند نشستند مذاکره کردند، تحریم‌ها را که برنداشتند هیچ، چند هزار تحریم بیشتر اضافه شد.



علم الهدی تاکید کرد: مذاکره با اروپایی‌ها مذاکره با آمریکاست که شما را می‌ترسانند و ناامید می‌کنند که شما با این یأس و ناامیدی امضایی پای یک برگه بزنید که هم کشور و هم ملت را از دست می‌دهید، هیچ‌چیز جای مقاومت را نمی‌گیرد.



امام جمعه مشهد بیان کرد: امام سجاد علیه‌السلام در صحیفه سجادیه در یک دعا عرضه می‌دارد «خدایا برای هیچ کافر و فاجری بر من سلطه قرار نده»، حالا ما با دست خودمان برویم سلطه کافر و فاجر را برای خودمان بخریم؟

برچسب ها: امام جمعه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو
فیلم Top Gun: Maverick سال ۲۰۲۲ به نمایش درآمد و با استقبال گسترده‌ای در گیشه مواجه شد. فیلمی که نه فقط به خاطر جلوه‌های بصری یا بازگشت تام کروز، بلکه به دلیل شباهت حیرت‌انگیز مأموریت خیالی او به حمله آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای فردو، مورد توجه است.
بازگشایی سفارت سوئیس در تهران بازگشایی سفارت سوئیس در تهران
سفیر سوئیس نیز به تهران بازگشته است.
حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز
رئیس جمهور در مراسم عزاداری عاشورا در میدان تبریز شرکت کرد.
نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی
نشریه آمریکایی با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه چندین کشور منطقه از جمله ایران نوشت: «اسرائیل در منطقه منزوی‌تر و منفورتر از قبل شده است.»
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟ پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟
سرمربی ترکیه‌ای پیشین پرسپولیس با انتشار پیامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد.
ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا
«ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و مدیرعامل شرکت‌های تسلا و اسپیس‌ایکس، روز شنبه (۱۴ تیرماه) اعلام کرد که پس از اختلاف شدید با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده، تصمیم به تأسیس یک حزب سیاسی جدید گرفته است؛ اقدامی که به‌نظر می‌رسد پاسخی به تصویب قانون «زیبا و بزرگ» دولت ترامپ باشد.
برگزیده
در صورت ترور رهبری پاسخ ایران چیست؟ در صورت ترور رهبری پاسخ ایران چیست؟
رحیم پور ازغدی، عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی نوشت: ترور رهبری منجر به عملیات‌های ترور در پنج قاره جهان از جمله داخل ایالت‌های آمریکا علیه منافع آمریکا و همدستانش است.
ثروت ترامپ از ۲ به ۱۰ میلیارد دلار رسید ثروت ترامپ از ۲ به ۱۰ میلیارد دلار رسید
بر اساس گزارش جدید نیویورک تایمز، ثروت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، از حدود ۲ میلیارد دلار پیش از آغاز ریاست‌جمهوری‌اش، اکنون به حدود ۱۰ میلیارد دلار رسیده است.
آغاز هفدهمین اجلاس سران بریکس در برزیل آغاز هفدهمین اجلاس سران بریکس در برزیل
هفدهمین اجلاس سران بریکس به ریاست «لولا دو سیلوا» رئیس جمهور برزیل آغاز شد.
صفحه خبر بالای تصاویر