کد خبر: ۵۶۲۱۷
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۷

سردار سلامی: مردم از ما مستمرا درخواست «وعده صادق ۳» می‌کنند

فرمانده کل سپاه گفت: از ما مستمرا درخواست «وعده صادق ۳» می‌کنند. چرا؟ به این دلیل که مردم مواجهه‌های سخت را به زیبایی به عنوان یک فضای جنگی حس می‌کنند.
سردار سلامی: مردم از ما مستمرا درخواست «وعده صادق ۳» می‌کنند

مخاطب۲۴- فرمانده کل سپاه گفت: بعد از جسارت‌های اسرائیل، می‌توانستیم به بازوان در منطقه خود بگویم که پاسخ اسرائیل را بدهند، اما تیری از سوریه و لبنان به اسرائیل شلیک نکردیم و خودمان انجام دادیم.



سردار سرلشکر سلامی در نشست سراسری راهیان نور در آبادان با اشاره جانفشانی‌های مدافعان حرم در عراق و سوریه اظهار داشت: بعد از جسارت‌های اسرائیل، می‌توانستیم به بازوان در منطقه خود بگویم که پاسخ اسرائیل را بدهند، اما تیری از سوریه و لبنان به اسرائیل شلیک نکردیم و خودمان انجام دادیم.

بیشتر بخوانید


وی با بیان اینکه ایران کشوری بزرگ است و عملیات طوفان الاقصی را خودمان و از داخل خاک خودمان انجام دادیم، افزود: بعد از شهادت حاج قاسم، از داخل خاک خودمان پایگاه نظامی امریکا را با موشک‌های خودمان مورد هدف قرار دادیم.



وی با بیان اینکه دشمنان امروز می‌خواهند بگویند ایران امروز کشوری ضعیف است، تصریح کرد: امروز مدیریت بخش مهمی از اقتصاد جهان را در اختیار داریم، امروز در حوزه موشکی و پهپادی و شناوری به قدرت فوق العاده‌ای رسیده‌ایم و هیچ کم و کسری نداریم و به زودی به رونمایی از شهر‌های موشکی جدید قدرت ایران را دنیا نظاره خواهد کرد.



فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ملت ایران هیچ‌گاه ضعیف نمی‌شود، ادامه داد: وقتی حمله موشکی را انجام دادیم ملت ما با ماشین و با چراغ‌های روشن به خیابان‌ها آمدند و شادی کردند.



سرلشکر سلامی با بیان اینکه هیچ دشمنی نمی‌تواند ادعای حضور در ایران را داشته باشد، اضافه کرد: تحریم یک خطر جدی بود و کوچک نبود و اگر تحریم کنندگان معرض این تحریم‌ها بودند قطعا فرو می‌پاشیدند، اما ملت ایران به رهبری امام خامنه‌ای ایستادند و قدرت‌سازی کردند.



وی با بیان اینکه امام خامنه‌ای ملت بزرگ ایران را از چالش‌ها به سلامت عبور می‌دهند، اضافه کرد: دشمنان از سر ملت ایران دست برنمی دارند مگر اینکه از دین خود دست بردارند، اما ملت ما مکتب اسلام را پذیرفته و هیچگاه در برابر دشمنان خم به ابرو نخواهند آورد.



فرمانده کل سپاه با بیان اینکه مستکبران در هر سرزمین اسلامی پای میگذارند آنجا را نابود و با خاک یکسان می‌کنند، تاکید کرد: همین سوریه را ببینید چه بلایی سر مردم این کشور آوردند؛ می‌خواهند مسلمان را قلع و قمع کنند، مسلمان منطقه باید بیدار باشند و در برابر دشمنان هوشیار شوند.



سرلشکر سلامی با بیان اینکه طبق فرمایش صریح قرآن نباید از دشمنان کوچک‌ترین ترسی به خود راه دهیم، گفت: ما در کدام بعد قدرت ضعیف شده‌ایم که دشمنان می‌گویند؛ الان در نیروی سپاه جا برای نگهداری موشک‌ها نداریم و مدام در حال تولید تجهیزات جدید هستیم.



وی با بیان اینکه موشک‌های جدید و خاص در نیروی هوافضا در حال ساخت هستیم، گفت: دست سپاه روی ماشه است و هیچ مشکلی وجود ندارد و لباس‌های رزم بر تن داریم و مردم نگران هیچ چیزی نباشند.



سرلشکر سلامی با بیان اینکه فقط می‌تواند آدم‌های بیگناه را بکشد، اما توانایی مقابله و جنگ را ندارد، گفت: به محض اینکه یک جوان فلسطینی مقا‌بل آنها می‌ایستد متوقف می‌شوند، اما می‌خواهند با ورانه‌سازی مردم ایران را نگران کنند، آیا اسرائیل امروز امن و قدرتمند است، آیا اقتصاد شکوفا دارد؟ اگر آمریکا نباشد یک روز هم زنده نخواهند ماند.



وی با بیان اینکه امروز مقامات اسرائیلی امروز منفور و در نزد همه مردم جهان منفور شده‌اند، گفت: یمنی‌ها امروز دریای سرخ را بسته‌اند و امریکا و اسرائیل هم حریف آنها نشده‌اند؛ آیا امروز آسمان اسرائیل بسته است؟ خیر موشک‌های یمن به اهداف برخورد می‌کند و پاسخی هم ندارند و آژیر‌ها هم مدام به صدا در می‌آید



سلامی با بیان اینکه امروز ایران شکست ناپذیر است، گفت: امروز اگر همه دنیا بگویند بترسید مردم ایران ترسی به خود راه نخواهند داد؛ امروز قدرتمند شده‌ایم؛ فرهنگ دفاع مقدس، فرهنگ عزت و استقامت است.



وی با بیان اینکه امروز سپاه برای حل همه موضوعات کشور پای کار است، اضافه کرد: ظرفیت عظیمی در بسیج برای همه مسائل کشور داریم و آماده کارآفرینی در همه بخش‌ها هستیم و آماده‌ایم در هر زمینه به کمک بشتابیم.



فرمانده کل سپاه در بخشش دیگری از اظهارات خود گفت: از ما مستمرا درخواست «وعده صادق ۳» می‌کنند. چرا؟ به این دلیل که مردم مواجهه‌های سخت را به زیبایی به عنوان یک فضای جنگی حس می‌کنند. مردم ما علاقه دارند که ما همواره در همه عرصه‌ها با اقتدار عمل کنیم. چون این عرصه مرئی و قابل رویت و قابل اندازه گیری و دیدن است؛ مظاهری واضح و آشکار است از موازنه قدرت و اقتدار و اعتبار. مردم ما به اعتبار قدرت خیلی احترام می‌گذارند و قدرت معتبر را دوست دارند البته ما هم به خواست مردم عمل می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم اشتهای مردم ما برای اقتدارطلبی و عزت طلبی کور شود این وظیفه ماست.

برچسب ها: فرمانده کل سپاه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
اسکوچی، کی‌روش جدید! اسکوچی، کی‌روش جدید!
سرمربی سابق تیم ملی ایران در فصل ۰۵-۱۴۰۴ فوتبال ایران چهره‌ای جنجالی از خودش نشان داده است که قبلاً از او ندیده بودیم.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر