کد خبر: ۵۶۲۱
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۲

مدارس غیردولتی کشور زیر چتر خدمات بیمه سرمد

خدمات بیمه‌ای مدارس غیردولتی سراسر کشور به بیمه سرمد سپرده شد.
مدارس غیردولتی کشور زیر چتر خدمات بیمه سرمد

مدارس غیردولتی کشور زیر چتر خدمات بیمه سرمدبه گزارش مخاطب۲۴، در جلسه‌ای با حضور یعقوب رشنوادی مدیرعامل بیمه سرمد و عباس معزی مدیرعامل و علیرضا رمضانیان مشاور مالی و برنامه‌ریزی صندوق حمایت از توسعه مدارس غیردولتی کشور، تفاهم‌نامه بیمه‌ای میان این دو مجموعه به امضا رسید و خدمات بیمه‌ای مدارس غیردولتی سراسر کشور به سرمد سپرده شد.

با امضای این تفاهم‌نامه، کلیه خدمات بیمه‌ای مدارس غیردولتی در کشور برای اولین بار در بیمه سرمد تجمیع شد تا این شرکت، افتخار خدمت‌رسانی به شاغلان مدارس غیردولتی و خانواده آنان را پیدا کند.

یعقوب رشنوادی پس از امضای این تفاهم‌نامه با اشاره به اینکه تجمیع امور بیمه‌ای مدارس غیردولتی کشور برای اولین بار اتفاق افتاده است، گفت: تمام تلاش ما در مجموعه بیمه سرمد، ارائه خدمات مناسب و به‌موقع است و امیدوارم با استفاده از تمامی ظرفیت‌های شرکت، بتوانیم سهم کوچکی در خدمت‌رسانی به معلمان و شاغلان در مدارس غیردولتی و جامعه فرهنگی کشور داشته باشیم.

مدیرعامل بیمه سرمد افزود: بیمه سرمد شرکت جوانی است که به پشتوانه بانک صادرات ایران اعتبار خود را با ارائه خدمات نوین و محصولات به‌روز به دست آورده و تلاش می‌کند تکیه‌گاه مطمئنی برای بیمه‌گذاران خود باشد.

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه مدارس غیردولتی نیز گفت: امیدواریم بیمه سرمد با ظرفیت‌هایی که دارد بتواند رضایت کارکنان مدارس غیردولتی کشور را جلب کند و این تفاهم‌نامه سرآغاز همکاری میان دو مجموعه باشد.

بیش از ۱۷۸۰۰ مدرسه غیردولتی در کشور، عضو صندوق حمایت از توسعه مدارس غیردولتی هستند و از خدمات این صندوق استفاده می‌کنند.

برچسب ها: بیمه سرمد
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر