کد خبر: ۵۶۱۸۷
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰

تهدید اعضای مجمع فدراسیون فوتبال از سوی کاندیدای خاص

تعدادی از اعضای مجمع فدراسیون فوتبال توسط تیم ستادی یک کاندیدای خاص برای پر کردن فرم‌های تأیید دیگر نامزد‌ها تهدید شده‌اند.
تهدید اعضای مجمع فدراسیون فوتبال از سوی کاندیدای خاص

مخاطب۲۴- افرادی که در ستاد انتخاباتی یک کاندیدای خاص ریاست فدراسیون فوتبال مشغول فعالیت هستند، در تماس با اعضای مجمع آنها را تهدید کرده و می‌ترسانند.

 

یک کاندیدای خاص ریاست فدراسیون فوتبال که با تهدید، ارعاب و سو استفاده از قدرت ۳۷ فرم مربوط به تأیید نامزدی ریاست فدراسیون فوتبال را برای خود کرده است، اجازه نداده اعضای مجمع در این خصوص آزادانه تصمیم بگیرند.

بیشتر بخوانید

تعدادی از اعضای مجمع که باتوجه به‌ جایگاه حقوقی‌شان وابسته به فدراسیون فوتبال هستند، پیش از شروع رسمی ثبت‌نام نامزدها و باز شدن سامانه ثبت‌نام، دعوت شده و با اعمال نفوذ قدرت و همزمان با باز شدن سامانه مجبور شدند فرم‌های تأییدیه خود را برای یک کاندیدای تکمیل کنند. یعنی قرار دادن تعدادی از اعضای مجمع در معذوریت اخلاقی و سواستفاده از قدرت که چنین عملی یک تخلف انتخاباتی است.

 

این کاندیدای خاص علاوه بر دریافت فرم‌های تأییدیه اجباری! تعدادی دیگر از فرم‌های اعضای مجمع را هم گرفته و فرم‌های خود را به عدد ۳۷ رسانده است. در حالی که طبق اساسنامه دریافت ۵ فرم تأییدیه برای ثبت‌نام در انتخابات کفایت می‌کند.

 

با این وجود، کاندیدای خاص و تیم همراه او در ستاد انتخاباتی‌اش به این ماجرا بسنده نکرده و با تهدید و ارعاب سعی داشته و دارند که اجازه ندهند اعضای مجمع فرم‌های تأییدیه را برای دیگر نامزدها تکمیل کنند. برخی از این کارکنان ستاد انتخاباتی کاندیدای خاص در تماس با اعضای مجمع آنها را تهدید کرده‌اند که پس از پایان ثبت‌نام انتخابات فدراسیون فوتبال با یکدیگر روبه‌رو خواهند شد! اعمال نفوذ در مواردی همچون مسابقات لیگ، انتخاب داوران، درآمدها، جرایم و... از جمله مواردی است که می‌تواند ابزار تهدید اعضای مجمع در انتخابات پیش‌رو باشد.

 
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.