کد خبر: ۵۶۱۵۵
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵

پزشکیان: روابط ایران و عراق در عالی‌ترین سطح در جریان است

رئیس جمهور گفت: عراق کشوری مهم در همسایگی و شریک راهبردی ماست. روابط ایران و عراق در عالی‌ترین سطح در جریان است و بر دامنه همکاری ما در سطوح افزوده می‌شود.
پزشکیان: روابط ایران و عراق در عالی‌ترین سطح در جریان است

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در نشست خبری با «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق که امروز به تهران آمده، بیان کرد: امیدواریم در پرتو این سفر و حسن اعتماد بین دو کشور، روند توسعه همکاری‌های دوجانبه شتاب بیشتر گرفته و گام‌های مؤثری در مسیر همگرایی دو کشور برداشته شود.

 

وی افزود: عراق کشوری مهم در همسایگی و شریک راهبردی ماست. روابط ایران و عراق در عالی‌ترین سطح در جریان است و بر دامنه همکاری ما در سطوح افزوده می‌شود. ایران همواره خواهان صلح، ثبات و توسعه محیط پیرامون خود است و پیشرفت مردم عراق هم برای ما اهمیت بالایی دارد. عراق بعد از گذر از دوران تروریسم، دوره توسعه را تجربه می‌کند و این مسیر تداوم خواهد داشت.

 

رئیس‌جمهور عنوان کرد: سفر نخست‌وزیر عراق در ادامه سفر من به عراق و از نقاط عطف دو کشور است که نتایج مثبت آن در آینده مشخص خواهد شد. در دیدار امروز ما، ضمن رایزنی پیرامون تحولات اخیر منطقه، مذاکرات خوبی درباره توسعه همکاری‌های دوجانبه در تمامی ابعاد و زمینه‌های موجود داشتیم.

بیشتر بخوانید

پزشکیان خاطرنشان کرد: هر دو کشور از دغدغه‌های مشترک درباره تحولات جاری سوریه برخوردارند؛ ثبات و آرامش در سوریه، حفظ تمامیت ارضی این کشور، مقابله با گروه‌های تروریستی، ضرورت خروج اسرائیل از مناطق اشغالی، توجه به احساسات مذهبی و بقاع و اماکن مقدسه از جمله این دغدغدهاست.

 

وی اظهار داشت: خطر تروریسم و احتمال فعال‌شدن مجدد هسته‌های تروریسم از دغدغه‌های دو طرف و مباحث امروز ما بود که هوشیاری و همکاری دو کشور را بیش از گذشته یادآوری می‌کند. در دیدار امروز ما، برنامه جامع همکاری دو کشور و اجرای کامل توافق امنیتی بار دیگر مورد بررسی و گفت‌و‌گو قرار گرفت.

 

رئیس‌جمهور گفت: درخصوص اهمیت همکاری‌های اقتصادی و تجاری برنامه‌های خوبی را بررسی کردیم و یکی از این طرح‌ها تسریع در مسیر تحقق احداث پروژه راه‌آهن شلمچه به بصره است که آقای سودانی اهتمام خوبی به اجرای آن داشته است. طرفین بر اهمیت اجرای اسناد و رفع موانع موجود تأکید داشتند. توسعه مناسبات در زمینه‌های گمرگی، حضور شرکت‌های دو کشور در پروژه‌های مشرکت سرمایه‌گذاری، حمل و نقل جاده‌ای، ترانزیت، تقویت بازارچه‌های مرزی، تأمین مشترک نیاز‌های متقابل از جمله مسائل مورد بررسی بود.

 

پزشکیان اضافه کرد: از میزبانی شایسته دولت و ملت عراق از زوار اعتاب مقدسه و زائران اربعین، در سال‌های گذشته متشکریم.

 

وی عنوان کرد: توسعه روابط با همسایگان از جمله همسایه عزیزمان عراق، در اولویت سیاست خارجی ماست و امنیت، توسعه و رفاه مردم عراق را بخشی از منافع خود می‌دانیم و در این مسیر، از هیچ‌گونه همراهی دریغ نخواهیم کرد.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.