کد خبر: ۵۶۱۵۱
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۱

«چچیلیا سالا» خبرنگار ایتالیایی بازداشت شده در ایران آزاد شد

خبرنگار ایتالیایی در ایران آزاد شد. او از ۱۹ دسامبر در زندان اوین ایران بازداشت بود. دفتر نخست‌وزیری ایتالیا اعلام کرد: «هواپیمای حامل این خبرنگار لحظاتی پیش از تهران به مقصد ایتالیا پرواز کرد. به لطف تلاش‌های فشرده از طریق کانال‌های دیپلماتیک و اطلاعاتی، هم‌وطن ما توسط مقامات ایرانی آزاد شد و اکنون در حال بازگشت به کشور است.»
«چچیلیا سالا» خبرنگار ایتالیایی بازداشت شده در ایران آزاد شد

مخاطب ۲۴- دفتر نخست‌وزیری ایتالیا از آزادی خبرنگار بازداشت شده این کشور در ایران خبر داد.

 

دفتر نخست‌وزیری ایتالیا در بیانیه‌ای اعلام کرد که خبرنگار این کشور چچیلیا سالا که پیش‌ازاین در ایران بازداشت شده بود؛ آزاد شده و با هواپیما راهی کشورش شده است.

بیشتر بخوانید

وزارت ارشاد اسلامی در دهم دی‌ماه، در پی گزارش‌های مطرح شده در مورد بازداشت این خبرنگار ایتالیایی در ایران تصریح کرده بود که «نقض قوانین جمهوری اسلامی» علت این بازداشت بوده است. بر اساس بیانیه وزارت ارشاد، سالا در ۲۹ آذرماه دستگیر شده بود.

 

ایران پیش‌تر تأکید کرده بود که پرونده شهروند ایتالیایی در مرحله تحقیقات است و بازداشت وی با رعایت مقررات مربوط انجام شده و سفارت ایتالیا در تهران نیز در جریان قرار گرفته است. علاوه بر این دسترسی به کنسولی برای او فراهم شده و وی به‌صورت تلفنی با خانواده خود در تماس بوده است.

برچسب ها: نخست وزیر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر