کد خبر: ۵۶۱۱۶
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱

شاید اولین سرمربی فرانسوی در پرسپولیس!

پرسپولیس مذاکرات خود را با یک چهره جوان و فرانسوی به عنوان سرمربی پیش می‌برد.
شاید اولین سرمربی فرانسوی در پرسپولیس!

مخاطب۲۴-  یک روز بعد از بمب خبری یحیی گل‌محمدی و پرسپولیس، تحولات در باشگاه سرخپوش پایتخت به سوی انتخاب سرمربی جدید پیش می‌رود و از چند مسیر، راه برای انتخاب رییس جدید رختکن باز می‌شود. جدیدترین گزینه رضا درویش که از شایعه و گمانه‌زنی کمی فراتر رفته و به مرحله مذاکره رسیده و شاید به توافق نیز بینجامد، یک چهره ۴۴ ساله فرانسوی است.

 

یولین استفن، سرمربی ۴۴ ساله فرانسوی، که کم‌کم غم اخراج از رنس فرانسه را پشت سر می‌گذارد، مذاکرات خوبی را با پرسپولیس انجام داده و دستکم هنوز به قرمز‌ها پاسخ منفی نداده است. البته رزومه و موقعیت کاری او به شکلی است که پرسپولیس را به استخدامش بیشتر از سایر گزینه‌ها امیدوار می‌کند.

 

استفن متولد رنس فرانسه و بازیکن پیشین تیم‌های پاریس اف سی، تولوز، بروخین و… است که یک دوره کوتاه هم در تیم دوم پی اس جی بازی کرد، اما در مجموع توفیق موردنظر را از دوران بازیکنی به دست نیاورد تا در ۲۸ سالگی به جرگه مربیان ملحق شود.

بیشتر بخوانید

یولین تا سال ۲۰۱۹ در تیم‌های پایه و همچنین تیم دوم رنس به کار مشغول بود تا اینکه در دسامبر ۲۰۱۸ شانس در خانه او را زد و به عنوان سرمربی تیم اصلی برگزیده شد و سه فصل را هم در این موقعیت پشت سر گذاشت تا با نتایج بسیار خوب، پیشنهاد تیم استراسبورگ را بگیرد.

 

سرمربیگری در استراسبورگ یک پله مهم در کارنامه مربیگری او بود. استفن فصل ۲۰۲۱-۲۰۲۲ را با نتایج قابل قبول در این تیم رقم زد، اما در فصل دوم کنار رفتن از جام حذفی منجر به برکناری‌اش شد.

 

با این حال در خانه‌اش (باشگاه رنس) به روی او باز بود؛ بنابراین یولین استفن در نوامبر سال ۲۰۲۳ سرمربی این تیم شد و فصل را با موفقیت خاتمه داد. با این حال دو ماه پیش شکست مقابل اوسر سبب شد تا مدیران باشکاه بار دیگر تصمیم به برکناری او بگیرند.

 

در مجموع او یک سرمربی کارنامه‌دار، سرشناس، جوان و باانگیزه محسوب می‌شود که اگر پرسپولیس رضایتش را برای کار در ایران جلب کند، یک چهره جالب و اولین سرمربی فرانسوی پرسپولیس را به پایتخت خواهد کشاند.

 

البته پرسپولیس در روز‌های گذشته مذاکرات خود با چهره‌های متفاوتی را پیش برده بود و حتی تماس‌هایی نیز با تاتا مارتینو، سرمربی سابق بارسلونا، برقرار کرده بود که البته به نتیجه موردنظر نرسید و حضور این چهره پرسابقه در ایران منتفی شد.

 

حالا، اما درویش و همکارانش امید زیادی دارند تا بعد از ناکامی در مذاکره با پاتریس بومل فرانسوی، هموطن او را به ایران بیاورند.

 

این مذاکرات در حالی پیش می‌رود که نام یحیی گل‌محمدی به عنوان یک راهکار منطقی روی میز مدیران باشگاه قرار دارد و این نیز به عنوان یکی از مسیر‌ها شناخته می‌شود و شاید حتی پرسپولیس از این راه صاحب کلید رختکن را برگزیند.

 
برچسب ها: یحیی گل محمدی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر