کد خبر: ۵۶۱۱۳
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۰

وضعیت تاثیر معدل مشخص شد

یکی از سناریو‌ها ادامه اجرای مصوبه کنونی کنکور است که به مدت دو سال اجرا شده است. سناریوی دیگر، حذف تاثیر معدل پایه دهم و تأثیر قطعی پایه‌های یازدهم و دوازدهم در کنکور و سناریوی بعدی این است پایه یازدهم و دوازدهم به صورت آزمون جامع برگزار شود و در کنکور تاثیر داده شود. همچنین پیشنهاداتی برای اعمال تأثیر فقط پایه دوازدهم یا تاثیر مثبت دروس تخصصی و عمومی نیز مطرح شده است.
وضعیت تاثیر معدل مشخص شد

مخاطب۲۴- دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به بررسی مصوبه کنکور در جلسه شورا گفت: نظر جمعی مبنی بر حذف تاثیر نمرات پایه دهم، استمرار تاثیر نمرات پایه دوازدهم و تعیین تکلیف پایه یازدهم است، اما تصمیم نهایی در جلسات آتی گرفته می‌شود.



حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، بعد از جلسه ۹۱۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی که عصر امروز به ریاست دکتر مسعود پزشکیان برگزار شد، در مورد موارد مطرح شده در این جلسه اظهار داشت: چند سناریو برای آینده کنکور مطرح شده است.



وی افزود: یکی از سناریو‌ها ادامه اجرای مصوبه کنونی کنکور است که به مدت دو سال اجرا شده است. سناریوی دیگر، حذف تاثیر معدل پایه دهم و تأثیر قطعی پایه‌های یازدهم و دوازدهم در کنکور و سناریوی بعدی این است پایه یازدهم و دوازدهم به صورت آزمون جامع برگزار شود و در کنکور تاثیر داده شود. همچنین پیشنهاداتی برای اعمال تأثیر فقط پایه دوازدهم یا تاثیر مثبت دروس تخصصی و عمومی نیز مطرح شده است.

بیشتر بخوانید


حجت‌الاسلام خسروپناه خاطرنشان کرد بنابراین نظر جمعی بر حذف پایه دهم، ماندن پایه دوازدهم و تعیین تکلیف پایه یازدهم است، تصمیم نهایی در این خصوص در جلسات آینده شورای عالی انقلاب فرهنگی گرفته خواهد شد. امیدوارم خبر‌های خوشی برای دانش‌آموزان در آینده نزدیک اعلام شود.


پرهیز از قوانین شتاب‌زده در هوش مصنوعی

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: همچنین در جلسه امروز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گزارشی از وضعیت قوانین هوش مصنوعی در جهان ارائه داد.



حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه به اهمیت تدوین قوانین مرتبط با هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: تدوین سند هوش مصنوعی از دو سال پیش آغاز و با مشارکت ذینفعان نوشته و ابلاغ شده است و نیاز است که در معاونت علمی ریاست جمهوری، اساسنامه‌های مربوطه تدوین و به دولت ارائه شود.



دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به تجربیات کشور‌های پیشرفته در زمینه هوش مصنوعی اشاره و تأکید کرد باید از این تجربیات در حوزه‌های مختلف بهره‌برداری کنیم.



خسروپناه اعلام کرد پس از ارائه گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کردند از وضع قوانین شتابزده در کشور اجتناب و این قوانین با در نظر گرفتن نظر‌های کارشناسی وضع شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر