کد خبر: ۵۶۱۰۰
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۸

شهردار با بنزین دچار سوختگی شدید شد!

شهردار کرگان در جریان رسیدگی به سد معبر در این شهر هدف حمله دلخراش یک شهروند قرار گرفت و دچار سوختگی شدید شد وی هم‌اکنون در بیمارستان بندرعباس تحت مداوا است.
شهردار با بنزین دچار سوختگی شدید شد!

مخاطب۲۴- در حادثه‌ای تلخ علی بلاک شهردار کرگان هدف حمله یک شهروند قرار گرفت که با ریختن بنزین و ایجاد آتش، وی را دچار سوختگی کرد این حادثه در حالی رخ داد که شهردار برای رسیدگی به موضوع سد معبر در محل حادثه حضور یافته بود.



جزئیات حادثه از زبان عضو شورای شهر

 ملاحی، عضو شورای شهر کرگان، درباره این حادثه اظهار داشت: شهردار کرگان برای بازگشایی سد معبر ایجاد شده توسط یکی از شهروندان در یکی از کوچه‌های این شهر حضور یافته بود این سد معبر باعث ایجاد نگرانی‌های مردمی شده و پس از شکایات متعدد، شورا و شهرداری برای رفع این مشکل اقدام قانونی انجام دادند.



وی افزود: این فرد به همراه همسرش در اعتراض به اقدامات شهرداری، با ریختن بنزین و شعله‌ور کردن آتش، حادثه‌ای دلخراش را رقم زد.



وضعیت درمانی شهردار کرگان

عضو شورای شهر کرگان عنوان کرد: پزشکان بیمارستان میناب میزان سوختگی شهردار را ۳۶ درصد اعلام کرده‌اند و پس از اقدامات اولیه، وی برای ادامه درمان به بیمارستانی در بندرعباس منتقل شد.



تأیید حادثه توسط فرماندار میناب

محمد رادمهر، فرماندار میناب، ضمن تأیید این حادثه گفت: حال شهردار کرگان مساعد است و هم‌اکنون در بیمارستانی در بندرعباس تحت مداوا قرار دارد. این حادثه زمانی رخ داد که شهردار در محل پروژه مورد مناقشه حضور یافت، اما متأسفانه یکی از شهروندان دست به این اقدام زد.



رادمهر ضمن ابراز تأسف از این حادثه، از پیگیری و رسیدگی به این موضوع توسط مراجع قانونی خبرداد و تأکید کرد که اقداماتی برای پیشگیری از وقوع چنین حوادثی در آینده باید صورت گیرد.

برچسب ها: شهردار
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
ابهام در سیاست‌های مهاجرتی ابهام در سیاست‌های مهاجرتی
اقدام ایران در زمینه اخراج اتباع دارای تبعات اخلاقی، سیاسی و اقتصادی قابل توجهی است. بسیاری از شهروندان افغانستانی که در ماه‌های گذشته مجبور به ترک خاک ایران شدند، متولد ایران بودند و در ایران تشکیل خانواده داده بودند.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
صفحه خبر بالای تصاویر