کد خبر: ۵۶۰۹۶
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴

دهک‌های ۸ تا ۱۰ از طرح نهضت ملی مسکن حذف نمی‌شوند

درحالی وزیر راه از حضور دهک ۸ تا ۱۰ درآمدی بین متقاضیان نهضت ملی مسکن خبر داد که شنیده‌ها حاکی از آن است که قرار نیست این دهک‌ها از طرح مذکور حذف شوند.
دهک‌های ۸ تا ۱۰ از طرح نهضت ملی مسکن حذف نمی‌شوند

مخاطب۲۴- فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، درباره نهضت ملی مسکن گفت: با ایجاد ارتباط بین سامانه "تم" وزارت راه و شهرسازی و سامانه رفاهی وزارت کار، مشخص شد بخشی از ۸۰۰ هزار متقاضی تأییدشده این طرح‌ها جزو دهک‌های ۸ تا ۱۰ قرار دارند.



وی یادآور شد: این در حالی است که اولویت وزارت راه و شهرسازی و دولت، طبق اصل ۳۱ قانون اساسی، تأمین مسکن برای اقشار کم‌درآمد و محروم جامعه از دهک‌های یک تا سه است. در تمام مدل‌های در دست اجرای وزارت راه و شهرسازی، از الحاق زمین تا شهرک‌سازی، اولویت با دهک‌های یک تا سه خواهد بود.

بیشتر بخوانید


صادق تأکید کرد: وزارت راه و شهرسازی در دولت چهاردهم، در تلاش است روند ساخت و ارائه مسکن با تمامی خدمات زیربنایی و روبنایی را تسریع کند، هیچ توقفی در این حوزه وجود ندارد و در تمامی حوزه‌های انتخابیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی، این موضوع به‌صورت جدی پیگیری می‌شود.



 از روز گذشته تاکنون بسیاری از متقاضیان نهضت ملی مسکن در تماس با این خبرگزاری نسبت به احتمال حذف از این طرح ابراز نگرانی کرده‌اند.



شنیده‌های نشان می‌دهد قرار نیست، متقاضیان نهضت ملی مسکن که در زمان حاضر جزو دهک‌های ۸ تا ۱۰ شناسایی شده‌اند، از این طرح حذف شوند.



 سامانه "تم" به‌عنوان یکی از ابزار‌های وزارت راه و شهرسازی، وظیفه مدیریت ثبت‌نام، ارزیابی و پیگیری طرح‌های حمایتی مسکن را به‌عهده دارد.



سامانه "رفاهی" وزارت کار، دهک‌بندی اقتصادی خانوار‌ها را بر اساس معیار‌های درآمدی، دارایی‌ها و هزینه‌ها انجام می‌دهد. وزارت راه و شهرسازی با ارتباط این دو سامانه به‌دنبال پالایش دقیق‌تر متقاضیان طرح‌های حمایتی مسکن است.

برچسب ها: نهضت ملی مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: احتمالاً دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده به زودی تنظیم خواهدشد.
ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟ ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟
صبح امروز تونل شماره ۲۰ معدن زغال‌سنگ همکار در کوهبنان دچار ریزش شد. دو کارگر آسیب دیدند، اما خوشبختانه حال عمومی آنها مساعد است.
برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ
موزه خودرو‌های اختصاصی نیاوران با همکاری موزه تخصصی تمبر یکتا، نمایشگاهی با عنوان «تمبر، خودرو، تاریخ» برگزار می‌کند.
دلیل گرانی گوشت کشف شد؟! دلیل گرانی گوشت کشف شد؟!
خرید یک کیلو گوشت گوساله می‌تواند حدود پنج درصد درآمد ماهانه کارگر ایرانی را ببلعد
آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟! آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟!
پزشکیان رییس جمهوری در مجمع گفت و گوی تهران گفت: بر اساس معاهدات بین‌المللی حق استفاده از انرژی هسته‌ای داریم. ما برای کشاورزی و صنعت به این علم نیاز داریم. چه کسی گفته اینها حق دارند جلوی علم دیگران را بگیرند. خیلی‌ها در ایران می‌خواستند به سمت سلاح هسته‌ای بروند، اما مقام معظم رهبری جلوی آن را گرفتند. در نتیجه قرار نیست ما سلاح هسته‌ای داشته باشیم
منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟ منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟
یک آزمایش خارق‌العاده بر روی موش‌ها و برگ‌های دو گونه گیاهی مختلف، شواهد فیزیکی مستقیمی از توقف پدیده ترسناک «بیوفوتون» یا «زیست‌فوتون» را کشف کرده است که نشان می‌دهد همه موجودات زنده، از جمله انسان‌ها می‌توانند به معنای واقعی کلمه بدرخشند، تا زمانی که مرگ به سراغمان بیاید این درخشش متوقف شود
حرکت غیرورزشی شجاع خلیل‌زاده تبرعه شد؟! حرکت غیرورزشی شجاع خلیل‌زاده تبرعه شد؟!
کمیته استیناف فدراسیون فوتبال آرای خود در ۴ پرونده را اعلام کرد
برگزیده
دلیل گرانی گوشت کشف شد؟! دلیل گرانی گوشت کشف شد؟!
خرید یک کیلو گوشت گوساله می‌تواند حدود پنج درصد درآمد ماهانه کارگر ایرانی را ببلعد
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
صفحه خبر بالای تصاویر