کد خبر: ۵۶۰۵۴
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۱
سهام‌های کوچک محبوب سرمایه گذاران شد؛ تقاضا ادامه دارد؟

پیش‌بینی بورس امروز ۱۸ دی ۱۴۰۳

تحلیلگران معتقدند اقبال سرمایه‌گذاران و معامله‌گران در آینده نزدیک و روز‌های آتی بیشتر متمرکز بر سهم‌های کوچک‌تر و شاخص هم‌وزن خواهد بود.
پیش‌بینی بورس امروز ۱۸ دی ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- شاخص کل بورس در نیمه نخست بازار ۱۷ دی ماه ۱۴۰۳ با افت ناچیزی همراه شد، ولی در نیمه دوم توانست این ریزش را جبران کند و در نهایت با صعود ۴ هزار واحدی به اتمام رسید.



ارزش صفوف خرید نیز با رشد ۳۶ درصدی همراه بود و در مقابل ارزش صف‌های فروش ۱۵ درصد افت داشتند. معاملات این هفته نمایانگر این است که انتخاب مردم برای سرمایه گذاری، سهم‌های کوچک است و البته شاهد خروج پول از صندوق‌های بادرآمد ثابت و کالایی هستیم.


حرکت به سمت سهم‌های کوچک

عطا شاکری، کارشناس بازار سرمایه در خصوص رود بازار در گفت‌و‌گو با اکوایران گفت: بازار دوشنبه در حالی با وضعیت متعادل و مثبت در شاخص کل سپری شد که در سمت سهم‌هایی با اندازه کوچک‌تر و یا همان بخش موسوم به شاخص هم‌وزن، رونق بیشتری داشت و گروه‌هایی مانند: دارویی، سیمانی، قندی و ... با اقبال بازار مواجه شدند.



او در ادامه افزود: به نظر یکی از سیکل‌های نام آشنای بازار و حرکت از سمت سهم‌های شاخص کل به سمت شاخص هم‌وزن در حال وقوع است.



این فعال بازار سرمایه تصریح کرد: رشد اخیر بازارسرمایه در رأس تمامی عوامل، به دلیل افزایش نرخ ارز در بازار توافقی واقع شد و این امر سهم‌هایی با تأثیر مستقیم از این اتفاق را حرکت داد و اکنون در نزدیکی شاخص سه میلیونی، باتوجه به چند عامل، شتاب حرکت سهم‌های شاخص کلی و بزرگ کاسته شده است.



به گفته شاکری؛ نرخ ارز در بازار رو به ثبات و حتی میزانی اصلاح گذاشته است و این امر جریان پول به سمت این صنایع را کاهش می‌دهد؛ همچنین پس از رشد‌های اخیر در این شرکت‌ها برخی معامله‌گران اقدام به شناسایی سود کرده‌اند و در نتیجه باتوجه به ابهامات و ریسک‌های سیستماتیک، رویکرد کوتاه مدتی کماکان در بین معامله‌گران طرفدار دارد.


انتظار بازدهی مطلوب شاخص هم وزن

وی ادامه داد: حرکت سهم‌های بزرگ بازارسرمایه از بعد نیازمندی جریان پول به توان بیشتری نیاز دارد و این یک تحلیل قابل اتکاست که تعداد کد‌های فعال نشان از آن دارد که با اوج سال‌های ۱۳۹۹ فاصله وجود دارد.



این تحلیلگر بازار سرمایه خاطرنشان کرد: چرخه تحلیلی و بنیادی نیز به نفع سهم‌های کوچک‌تر است؛ بدین شکل که با افزایش نرخ ارز در بازار توافقی و به تبع آن در بورس کالا، با یک فاصله زمانی چرخه‌ی افزایش نرخ‌ها در این صنایع به وقوع می‌پیوندد.



شاکری در نهایت گفت: باتوجه به جمیع عوامل پیش گفته، به نظر اقبال سرمایه‌گذاران و معامله‌گران در آینده نزدیک و روز‌های آتی بیشتر متمرکز بر سهم‌های کوچک‌تر و شاخص هم‌وزن خواهد بود و در این بخش از بازارسرمایه، انتظار کسب بازدهی بیشتر می‌رود.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مُزد جنگ با کیپ ورد: بازی با عالیجناب موصلاح مُزد جنگ با کیپ ورد: بازی با عالیجناب موصلاح
تیم ملی ایران در تورنمنت ۴جانبه العین به مصاف کیپ‌ورد می‌رود؛ حریفی شگفتی‌ساز که با ۳۵۹ روز شکست‌ناپذیری و صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ آماده رویارویی با شاگردان قلعه‌نویی است.
اوسمار و احیای پرسپولیس؛ بردی که شانسی نبود اوسمار و احیای پرسپولیس؛ بردی که شانسی نبود
اوسمار ویرا با تغییر تاکتیک و روحیه تیمی، پرسپولیس را از روز‌های بی‌انگیزگی بیرون آورد و در اولین آزمونش برابر استقلال خوزستان خوش درخشید.
تاجرنیا در استقلال ماندنی است؛ فریدونی: هیچ منع قانونی نداریم تاجرنیا در استقلال ماندنی است؛ فریدونی: هیچ منع قانونی نداریم
عضو هیات‌مدیره استقلال اعلام کرد هیچ مهلت قانونی برای انتخاب مدیرعامل وجود ندارد و شایعه مهلت ۲۲ آبان را رد کرد؛ تمرکز فعلاً روی مسائل مالی است.
تصویر قدیمی از این خیابان معروف تهران تصویر قدیمی از این خیابان معروف تهران
در دهه ۱۳۲۰، جاده شمیران (که بعدها خیابان کوروش کبیر و سپس خیابان شریعتی نام گرفت)، یک مسیر ارتباطی اصلی میان تهران و منطقه ییلاقی شمیران بود.
سال‌های دور از خانه، مسی در نیوکمپ دیده شد سال‌های دور از خانه، مسی در نیوکمپ دیده شد
لیونل مسی فوق ستاره آرزانتینی که به همراه تیم ملی آرژانتین در اسانیا بسر میبرد، شب گذشته به طور مخفیانه وارد ورزشگاه نیوکمپ شده و تجدید خاطره کرد. او در صفحه خود در اینستاگرام تصاویری از حضور خود در ورزشگاه نیوکمپ را منتشر کرد.
صدای دربی از مرکز ایران می‌آید؛ آشنایی با میزبان دربی ۱۰۶ صدای دربی از مرکز ایران می‌آید؛ آشنایی با میزبان دربی ۱۰۶
باشگاه پرسپولیس بعد از گمانه زنی های فراوان در خصوص میزبان دربی، تصمیمش را گرفت؛ دربی ۱۰۶ پایتخت به اراک منتقل شد.اراک برای دومین بار میزبان سرخابی ها در دربی خواهد بود.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۲: بررسی هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۲: بررسی هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی بازیهای هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس می پردازیم
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر