کد خبر: ۵۶۰۱۹
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۶

دستور مهم عارف برای کنترل قیمت‌ها در آستانه ماه رمضان و عید نوروز

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: جلوگیری از عوامل پویای تورم در پایان سال برای روند کاهشی تورم نقطه به نقطه و سالیانه ادامه می‌یابد.
دستور مهم عارف برای کنترل قیمت‌ها در آستانه ماه رمضان و عید نوروز

مخاطب۲۴- به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهور، عارف در جلسه ستاد تنظیم بازار که وزرای صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی، رئیس کل بانک مرکزی، دبیر هیات دولت، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، سخنگوی دولت و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، گفت: پس از مصوبه ستاد تنظیم بازار برای فعال‌سازی مجدد دبیرخانه این ستاد در وزارت صمت و تشکیل جلسات منظم، گزارش‌های این دبیرخانه و مراجع ذیربط برای تصمیم‌گیری به صورت دقیق ارسال شده است تا بر این اساس اقدامات نظارتی دولت در بازار صورت پذیرد.



معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به دستور رئیس‌جمهور مبنی بر پایش و نظارت بر قیمت کالا‌ها به ویژه کالا‌های اساسی و روزمره مورد نیاز مردم، تصریح کرد: کنترل قیمت‌ها با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان و ایام نوروز جزء اولویت‌های اساسی است تا از اقشار آسیپ‌پذیر و محروم حمایت کامل شود.


بیشتر بخوانید

عارف تصریح کرد: جلوگیری از عوامل پویای تورم در پایان سال برای روند کاهشی تورم نقطه به نقطه و سالیانه ادامه می‌یابد.



معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: در اجرای سیاست‌های اقتصادی دولت و همچنین اجرای برنامه هفتم توسعه، پیوست اجتماعی و راهبرد عدالت اجتماعی و اقتصادی دیده شود.



عارف همچنین بر ضرورت نظارت بر قیمت‌ها از سوی نهاد‌های نظارتی به جهت مقابله با گرانفروشی تاکید کرد.

برچسب ها: محمدرضا عارف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد ولیعهد عربستان در سفر رسمی به آمریکا، چارچوب توافق همکاری هسته‌ای غیرنظامی را با دونالد ترامپ امضا خواهد کرد.
شروع پرداخت یارانه یسنا+ فیلم شروع پرداخت یارانه یسنا+ فیلم
وزارت رفاه اعلام کرد: مادران دارای نوزاد زیر ۲ سال از ماه آذر، مبلغ ۷۰۰ هزار تومان یارانه یسنا برای تغذیه کودکان خود دریافت خواهند کرد.
نیمی از دیابتی‌ها از بیماری خود بی‌خبرند؛ هشدار وزارت بهداشت نیمی از دیابتی‌ها از بیماری خود بی‌خبرند؛ هشدار وزارت بهداشت
معاون بهداشت وزارت بهداشت هشدار داد: دیابت بیماری مرموزی است که نیمی از مبتلایان از آن بی‌اطلاع‌اند و می‌تواند به «سونامی خاموش» عوارض جدی منجر شود.
النشره: اسرائیل خط آبی لبنان را رد کرد النشره: اسرائیل خط آبی لبنان را رد کرد
رسانه لبنانی النشره گزارش داد اسرائیل با تعدیل ماموریت یونیفل و عبور آشکار از خط آبی، بخش‌هایی از جنوب لبنان را تحت کنترل خود گرفته است.
پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو
دادستان تهران از پلمب ۲ مرکز فاقد مجوز و مسدودسازی ۴۷ صفحه مجازی مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو خبر داد و هشدار داد خانواده‌ها مراقب تبلیغات فریبنده باشند.
مرشایمر؛ بازدارندگی ایران تقویت شد مرشایمر؛ بازدارندگی ایران تقویت شد
جان مرشایمر، نظریه‌پرداز برجسته آمریکایی، حمله مشترک آمریکا و اسرائیل علیه ایران را «ناموفق» خواند و گفت تهران اکنون بازدارندگی قدرتمندتری دارد.
پیام تبریک رئیس‌جمهور به قهرمانی تیم ربوکاپ ایران پیام تبریک رئیس‌جمهور به قهرمانی تیم ربوکاپ ایران
رئیس‌جمهور ایران قهرمانی دانش‌آموزان کشور در مسابقات ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه ۲۰۲۵ در ابوظبی و کسب مدال طلا را تبریک گفت.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر