کد خبر: ۵۶۰۱۲
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱

گزینه جذاب و ۲۲ ساله پرسپولیس

آیمن ۲۲ ساله که در دو فصل اخیر ستاره تیمش بوده و در رقابت‌های داخلی ۲۲ گل به ثمر رسانده، با نظر مساعد اوسمار ویه‌را سرمربی سابق پرسپولیس و کنونی بوریرام یونایتد تایلند به سرخ‌ها معرفی شد.
گزینه جذاب و ۲۲ ساله پرسپولیس

مخاطب۲۴- آیمن ۲۲ ساله که در دو فصل اخیر ستاره تیمش بوده و در رقابت‌های داخلی ۲۲ گل به ثمر رسانده، با نظر مساعد اوسمار ویه‌را سرمربی سابق پرسپولیس و کنونی بوریرام یونایتد تایلند به سرخ‌ها معرفی شد.



در روز‌های گذشته شایعات زیادی پیرامون انتقال عارف آیمن، ستاره تیم جمهور دارالتعظیم مالزی، به پرسپولیس وجود داشته و قرمز‌ها نیز با ارسال نامه رسمی به این باشگاه خواستار جذب این وینگر راست جوان و مستعد شدند.



آیمن ۲۲ ساله که در دو فصل اخیر ستاره تیمش بوده و در رقابت‌های داخلی ۲۲ گل به ثمر رسانده، با نظر مساعد اوسمار ویه‌را سرمربی سابق پرسپولیس و کنونی بوریرام یونایتد تایلند به سرخ‌ها معرفی شد و رضا درویش نیز بی‌معطلی نامه درخواست برای جذب این بازیکن را به این تیم ارسال کرد.

بیشتر بخوانید


عملکرد خوب این بازیکن در سالیان گذشته و آمار مطلوب او سبب شد تا هواداران پرسپولیس نیز با خوشبینی به این انتقال موج گسترده حمایت از این بازیکن را در صفحات خود به راه بیندازند و این بازیکن را تحت تاثیر قرار بدهند.



ا این حال بعد از گذشت چند روز از ارسال این نامه و درخواست تعیین شرایط فروش این بازیکن، باشگاه دارالتعظیم پاسخ نامه پرسپولیس را نداده که در نوع خود عجیب است.



تماس خبرنگار ما با پاسخ از سوی ایمن عارف همراه شد، اما او در پاسخ کوتاه اعلام کرد که هیچ چیزی دست او نیست و باشگاه باید در این مورد تصمیم بگیرد. این بازیکن تاکید کرد تمام پیشنهادات خود را به باشگاه سپرده است.



این در حالی است که پیگیری بیشتر این موضوع از نزدیکان و مسئولان باشگاه دارالتعظیم، اما یک نکته جالب و چه بسا عجیب را آشکار کرد.



این خلاصه گفت‌و‌گو با یکی از مقامات این تیم است:



"خرید او ناممکن است. عارف بازیکن موردعلاقه شاهزاده جوهور است. او این اجازه را نخواهد داد. قبلا پیشنهاد اروپایی برای عارف ایمن رسید، اما شاهزاده نگذاشت برود؛ چون سبک بازی او را خیلی دوست دارد. مهم نیست چقدر پول بدهید، او بیشترش را دارد. "



این فرد هیچ تمایلی به افشای نامش نداشت.



صحبت‌های بیشتر با نزدیکان باشگاه نیز نتیجه دیگری غیر از مورد بالا نداشت. همه به یک نام اشاره می‌کنند: «تانکو اسماعیل ادریس.» شاهزاده جوهور علاقه زیادی به این بازیکن دارد و به همین خاطر فعلا ترجیح می‌دهد او را در مالزی و تیم محبوبش نگه دارد.



به این ترتیب رضا درویش برای جلب نظر باشگاه دارالتعظیم کار سختی خواهد داشت، اما اگر او موفق به انجام این انتقال شود، کار مهمی را انجام داده است.

برچسب ها: اوسمار ویرا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
آوازخوانی سفیر کره جنوبی آوازخوانی سفیر کره جنوبی
سفیر کره جنوبی در ایران با حضور در نمایشگاه خوشنویسی مشترک ایران و کره، به همخوانی با آثار استاد فاضل جمشیدی پرداخت.
ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟ ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟
برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
برگزیده
فراتر از یک بازی؛ نبرد تاج و تخت لالیگا در برنابئو فراتر از یک بازی؛ نبرد تاج و تخت لالیگا در برنابئو
فردا در برنابئو، جهان فوتبال چشم‌انتظار الکلاسیکو ۲۶۲ خواهد بود؛ جایی که رئال مادرید صدرنشین و بارسلونا در جدالی کلاسیک برای صدر جدول لالیگا به مصاف هم می‌روند.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
هیجان به لیگ برمیگردد: هفته هشتم لیگ برتر فوتبال ایران هیجان به لیگ برمیگردد: هفته هشتم لیگ برتر فوتبال ایران
هفته هشتم لیگ برتر فوتبال ایران با نتایج پرهیجان، داوری‌های جنجالی و تغییرات مهم در جدول همراه بود.
صفحه خبر بالای تصاویر