کد خبر: ۵۵۹۹۰
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۵

فاضل لنکرانی: حتی لوله‌کش‌ها مهاجرت می‌کنند

محمد جواد فاضل لنکرانی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم: واقعا برای ما خیلی جای ناراحتی و نگرانی دارد که بگویم روزبه‌روز متخصصین، اطباء، مهندسین و حتی لوله‌کش‌های محلی در حال مهاجرت هستند. اینها سرمایه‌های این کشور و مردم هستند و باید یک فکری برای حفظ آنها شود.
فاضل لنکرانی: حتی لوله‌کش‌ها مهاجرت می‌کنند

مخاطب ۲۴- حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه در سفر به قم با آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی _ رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) _ دیدار کرد و به اقدامات این شورا در زمینه‌های مختلف علمی و فرهنگی اشاره کرد.

 

آیت‌الله محمد جواد فاضل لنکرانی _ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم _ در این دیدار ضمن تقدیر از فعالیت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر لزوم بازنگری در سامانه گزینش مسئولان و توجه به تخصص و تعهد در انتصابات تأکید کرد.

 

او در ابتدای سخنان خود ضمن ابراز خرسندی از دیدار با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، از فعالیت‌های این شورا در دوره جدید قدردانی کرد و گفت: از این مطالب بسیار خوشحال‌کننده‌ای که فرمودید، احساس می‌کنم موتور شورای انقلاب فرهنگی حسابی روشن شده و به راه افتاده است. این انتظار بنده از این شورا بوده و هست و با شخصیتی مثل جنابعالی، این انتظار بالاتر رفته و الحمدلله این توقعات را دارید برآورده می‌کنید.

بیشتر بخوانید

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اهمیت شورای عالی انقلاب فرهنگی در مسائل مختلف کشور، گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی باید چه در مسائل معنوی و چه غیرمعنوی، طراحی، سندسازی و دستورالعمل بدهد، چراکه حیات انقلاب به آن بستگی دارد.

 

او با تأکید بر ضرورت توجه به تخصص و تعهد در انتصابات، گفت: واقعا برای ما خیلی جای ناراحتی و نگرانی دارد که بگویم روزبه‌روز متخصصین، اطباء، مهندسین و حتی لوله‌کش‌های محلی در حال مهاجرت هستند. اینها سرمایه‌های این کشور و مردم هستند و باید یک فکری برای حفظ آنها شود.

 

در جابه‌جایی دولت‌ها متخصصین به کار گرفته شوند

او با تأکید بر ضرورت بازنگری در سامانه گزینش مسئولان، گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی باید یک ساماندهی بکند. دولت‌ها عوض می‌شوند، جابجایی‌ها صورت می‌گیرد، بخشی از آن طبیعی است، اما در این جابجایی‌ها باید کسانی بیایند که واقعا این کاره و متخصص باشند. آن حدیث پیامبر اکرم (ص) را در نظر بگیرند که فرمود: «من استعمل عاملاً من المسلمین و هو یعلم أن فیهم من هو أولی بذلک منه و اعلم بکتاب الله و سنة نبیه، خان الله و رسوله و جمیع المسلمین» یعنی کسی به کار گمارده شود که تخصص بیشتری دارد، دنیا با تخصص رشد کرده، درست است که بی‌تقوایی هم در آنجا هست، دزدی می‌شود و مسلم دزدی‌های کلانی هم می‌شود ولی بالاخره تخصص دنیا را رشد می‌دهد.

 

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) بر لزوم توجه به تخصص و فهم عمیق مفاد اسناد و برنامه‌ها در راستای اجرای مؤثر آنها تأکید کرد.

 

او با اشاره به اهمیت نظارت دقیق شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اسناد و برنامه‌ها، گفت: اگر اسنادی با خِبرگی تنظیم شود، اما افرادی که آنها را اجرا می‌کنند، نتوانند مفاد آنها را درک کنند، قطعاً آن اسناد بی‌اثر خواهند ماند. برای پیگیری و اجرای این اسناد، افراد باید قادر باشند آنها را به درستی فهمیده و حتی طرح و ایده‌های جدید برای اجرا ارائه دهند.

 

لزوم بازنگری درخصوص شروط نمایندگان مجلس

آیت‌الله فاضل لنکرانی افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی باید برای رفع این مشکلات، راهکار‌هایی اندیشیده و به اصلاحاتی در روند تصمیم‌گیری‌ها بپردازد. در خصوص نمایندگان مجلس نیز باید بازنگری‌هایی در شروط آنها صورت گیرد تا مجلس به عنوان نهادی قوی و متخصص، بتواند به خوبی در حل مشکلات کشور نقش‌آفرینی کند.

 

او در ادامه گفت: گاهی اوقات شاهد هستیم که برخی از نمایندگان در مجلس اظهاراتی می‌کنند که صحیح نیست هرچند در کنار این‌گونه افراد، نمایندگان خبره و مسلط نیز حضور دارند، ولی در مجموع باید از دقت نظر و تخصص بیشتری در انتخاب مسئولین در تمامی سطوح بهره گرفت.

 

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) با تأکید بر اهمیت تخصص در تمامی بخش‌های نظام، از قوه قضائیه و مجریه گرفته تا مقننه، تصریح کرد: قدرت حل مشکلات کشور زمانی افزایش می‌یابد که مسئولین در بخش‌های مختلف، به ویژه وزرا، معاونین و نمایندگان، از تخصص و آگاهی لازم برخوردار باشند. ضعف کشور در حال حاضر بر محور عدم تخصص در مسئولیت‌ها می‌چرخد.

 

بنابر اعلام روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، او در پایان بر لزوم تدوین ضابطه‌هایی دقیق برای مسئولان از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد تا بتوانند به درستی در حل مسائل کشور مؤثر باشند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر