کد خبر: ۵۵۹۰۹
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۲

بسته ۲.۵ میلیون تومانی سفر به کربلا اعلام شد

معاون عتبات سازمان حج و زیارت درباره انتخاب بسته بدون اقامت سفر به عتبات عالیات به قیمت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اظهار کرد: برای ثبت‌نام در کاروان‌های عتبات عالیات از دو طریق می‌توان اقدام کرد؛ روش اول مراجعه به سامانه سیستم جامع ثبت‌نام عتبات عالیات و روش دوم مراجعه به دفاتر خدمات زیارتی است.
بسته ۲.۵ میلیون تومانی سفر به کربلا اعلام شد

مخاطب۲۴- معاون عتبات سازمان حج و زیارت جزئیات بسته ۲.۵ میلیون تومانی سفر به عتبات را اعلام کرد.



مرتضی آقایی درباره انتخاب بسته بدون اقامت سفر به عتبات عالیات به قیمت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اظهار کرد: برای ثبت‌نام در کاروان‌های عتبات عالیات از دو طریق می‌توان اقدام کرد؛ روش اول مراجعه به سامانه سیستم جامع ثبت‌نام عتبات عالیات و روش دوم مراجعه به دفاتر خدمات زیارتی است.  



وی با بیان اینکه شرکت‌های مجری بسته‌های مختلف را راه‌اندازی می‌کنند و روی سایت قرار می‌دهند، ادامه داد: دفاتر خدمات زیارتی نیز به سامانه مذکور دسترسی دارند و کاروان‌های موجود را متناسب با تقاضای زائران معرفی می‌کنند و ممکن است ۱۰ دفتر زیارتی به صورت مشارکتی ظرفیت یک کاروان را تکمیل کنند.



معاون عتبات سازمان حج و زیارت تصریح کرد: طبق بسته سفر به عتبات بدون اقامت به قیمت ۲.۵ میلیون تومان، زائران چهارشنبه عصر از شهر خود حرکت می‌کنند، پنجشنبه صبح از مرز عبور می‌کنند، قبل از ظهر به نجف می‌رسند، بعد از ناهار عازم کربلا می‌شوند و شب جمعه در کربلا خواهند بود؛ بامداد جمعه هم به سمت ایران حرکت می‌کنند و جمعه ظهر از مرز عبور می‌کنند و به شهر مبدأ می‌روند.



وی با بیان اینکه در این بسته زیارتی، زائران از بیمه برخوردارند و یک مدیر راهنما در کاروان حضور دارد، تصریح کرد: تغذیه زائران در کربلا و نجف به عهده زائر است و فقط یک پذیرایی مختصر انجام میشود با این حال از تهران یا هر شهر دیگری که به سمت مرز حرکت کنند یک وعده شام و صبحانه دریافت می‌کنند و شرایط برای استراحت مختصر زائران در مرز فراهم است.  

برچسب ها: عتبات عالیات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مربی زن والیبال به قتل رسید مربی زن والیبال به قتل رسید
سولماز عباسی، یکی از مربیان والیبال در ارومیه، شب گذشته در دفتر یک وکیل به دست همسرش با ضربات چاقو به قتل رسید.
از نظر آیت‌الله مکارم شیرازی محارب کیست؟ از نظر آیت‌الله مکارم شیرازی محارب کیست؟
مرجع تقلید شیعیان گفت: هر شخص یا رژیمی که برای ضربه به امت اسلامی و حاکمیت آن، رهبری و مرجعیت را تهدید کند یا (لا سمح الله) تعرّضی نماید، حکم محارب دارد و هرگونه همکاری و تقویت آن توسط مسلمانان یا دولت‌های اسلامی حرام است و لازم است عموم مسلمانان در سراسر جهان این دشمنان را از حرف و خطای خود پشمیان نمایند.
توضیح عضو دفتر رهبر انقلاب درباره ادعای تعیین جانشین رهبری توضیح عضو دفتر رهبر انقلاب درباره ادعای تعیین جانشین رهبری
مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری در برنامه «خرمشهر» به گزارش نیویورک تایمز در مورد تعیین جانشین رهبری واکنش نشان داد.
استفاده از استارلینک در ایران ممنوع است؟ استفاده از استارلینک در ایران ممنوع است؟
نمایندگان مجلس ضمن اعمال ممنوعیت برای استفاده از ابزار‌های الکترونیکی ارتباطی اینترنتی فاقد مجوز از قبیل استارلینک، تصویب کردند که هرگونه فعالیت اطلاعاتی و جاسوسی و اقدام عملیاتی برای رژیم صهیونیستی یا دولت‌های متخاصم مصداق افساد فی‌الارض است.
سبقت گرانی مواد خوراکی از نرخ تورم سبقت گرانی مواد خوراکی از نرخ تورم
نرخ تورم سالیانه کشور در پایان خرداد ۱۴۰۴ به ۳۴.۵ درصد رسید است؛ هرچند این نرخ نسبت به بهار سال گذشته کاهشی بوده، اما افزایش تورم ماهانه و رشد قیمت اقلام اساسی نشان می‌دهد مهار پایدار تورم هنوز محقق نشده است.
بوستان‌ها محل پناهگاه‌های موقت بوستان‌ها محل پناهگاه‌های موقت
رئیس کمیته شفافیت و هوشمندسازی شورای شهر تهران گفت: قرار است تا با همکاری شهرداری با وزارت بهداشت، خانه‌های بهداشت و همچنین شهرداری و سازمان هلال احمر خانه‌های هلال احمر در مقیاس محلات در امر مدیریت بحران نقش آفرینی کنند؛ همچنین بوستان‌ها در این امر و در خصوص پناهگاه‌های موقت نقش ایفا کنند.
برگزیده
۲۶۶ پرونده با بیش از ۹۰۰ همت پولشویی ۲۶۶ پرونده با بیش از ۹۰۰ همت پولشویی
رئیس مرکز اطلاعات مالی از ارسال ۲۶۶ پرونده با ۹۰۷ همت پولشویی به قوه قضاییه خبر داد و با اشاره به تعاملات تنگاتنگ و روبه‌رشد این مرکز و دستگاه قضا، توسعه این همکاری را در پیشگیری از فساد مؤثر دانست.
مربی زن والیبال به قتل رسید مربی زن والیبال به قتل رسید
سولماز عباسی، یکی از مربیان والیبال در ارومیه، شب گذشته در دفتر یک وکیل به دست همسرش با ضربات چاقو به قتل رسید.
اهالی پایتخت برای بازسازی ساختمان‌های آسیب‌دیده به کجا مراجعه کنند؟ اهالی پایتخت برای بازسازی ساختمان‌های آسیب‌دیده به کجا مراجعه کنند؟
آدرس ستاد‌های بنیاد مسکن به منظور ارائه خدمات بازسازی ساختمان‌های مسکونی و تجاری آسیب دیده از حملات رژیم صهیونیستی در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران و مراجعه افراد اعلام شد.
صفحه خبر بالای تصاویر