کد خبر: ۵۵۸۸۸
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۷

دانش جعفری چه سمتی گرفت؟

رئیس جمهور با صدور احکام جداگانه‌ای به موجب قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و به پیشنهاد رئیس کل بانک مرکزی، داود دانش جعفری و محمدعلی نادعلی را به عنوان «عضو هیأت عالی بانک مرکزی» منصوب کرد.
دانش جعفری چه سمتی گرفت؟

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان رئیس جمهور با صدور احکام جداگانه‌ای به موجب قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و به پیشنهاد رئیس کل بانک مرکزی، آقایان داود دانش جعفری و محمدعلی نادعلی را به عنوان «عضو هیأت عالی بانک مرکزی» منصوب کرد.

بنابر روایت ایرنا، در حکم رئیس جمهور برای انتصاب دانش جعفری به عنوان عضوی هیات عالی بانک مرکزی آمده است: «در اجرای جزء ۵ بند «الف» و بند‌های «پ» و «ت» ماده ۷ در اجرای جزء ۵ قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ مجلس شورای اسلامی با عنایت به استعفای جناب آقای محمد طالبی، پیشنهاد رئیس کل محترم بانک مرکزی و نظر به تخصص و سوابق ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «عضو هیأت عالی بانک مرکزی» منصوب می‌شوید.

انتظار دارد با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی اهداف سند چشم انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله العالی) برنامه هفتم پیشرفت و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم، با اتخاذ تصمیمات راهبردی و نظارت د‬قیق بر تحقق اهداف و مأموریت‌های بانک مرکزی در چارچوب قوانین مصوب اقدام نمایید.»

همچنین در حکم جداگانه‌ای که از سوی رئیس جمهور صادر شد محمد نادعلی به عنوان عضو دیگر هیات عالی بانک مرکزی منصوب شد؛ در این حکم آمده است: «در اجرای جزء ۴ بند «الف» و بند‌های «پ» و «ت» ماده ۷ قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ مجلس شورای اسلامی با عنایت به پیشنهاد رئیس کل محترم بانک مرکزی و نظر به تخصص و سوابق ارزشمند جناب عالی به موجب این حکم برای مدت پنج سال به عنوان عضو هیأت عالی بانک مرکزی» منصوب می‌شوید.

انتظار دارد با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند سند چشم انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (سخه العالی) برنامه هفتم پیشرفت و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم، با اتخاذ تصمیمات راهبردی و نظارت دقیق بر حسن اجرای سیاست‌های پولی، ارزی و اعتباری نسبت به تحقق اهداف و مأموریت‌های بانک مرکزی در چارچوب قوانین مصوب اقدام نمایید.»

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر