کد خبر: ۵۵۸۷۵
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱

عابدینی: تاج بیاید من ثبت‌نام نمی‌کنم

مدیرعامل اسبق پرسپولیس از احتمال حضور خود در انتخابات فدراسیون فوتبال خبر داد و گفت: برخی به دنبال دخالت در انتخابات فدراسیون هستند.
عابدینی: تاج بیاید من ثبت‌نام نمی‌کنم

مخاطب۲۴- امیر عابدینی در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور خود برای شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: من فعلا قصدی ندارم، اما به دنبال جمع‌بندی هستم. اگر شرایط مهیا شود در انتخابات حضور پیدا خواهم کرد. برخی از اجماع من و علی کفاشیان خبر می‌دهند، اما کفاشیان ان مرد سابق نیست و نمی‌توان به تعهداتش اعتماد کرد. او چندی پیش به من گفت شرکت کن. اما بعد مصاحبه متفاوتی انجام داد و خود را به عنوان نامزد انتخاباتی اعلام کرد.



عابدینی ادامه داد: من به آقای کفاشیان می‌گویم صداقت چه شد و چگونه با این حرف‌ها ما باید به شما اعتماد کنیم؟ به نظرم به آقای کفاشیان یک سری تصمیمات دیکته شده است. او قرار است با میرشاد ماجدی کار کند و به نظرم به او دیکته شده و امیدوارم تیمش موفق شود. من نمی‌توانم با کسی که اول کار حرفش را عوض می‌کند، همکاری کنم.

بیشتر بخوانید


وی در واکنش به شایعه دخالت احتمالی دولت نیز گفت: دخالتی از سوی دولت نیست و برخی افراد که خود را فرا جناحی می‌دانند دخالت خواهند کرد. برخی از افراد در پستی نشستند و تصمیم می‌گیرند که در فوتبال دخالت کنند. اگر قرار باشد کسی در فوتبال تصمیم بگیرد وزیر ورزش است، نه دیگران. یک نفر که ارتباط محلی یا شهری دارد به برخی توصیه می‌کند در انتخابات شرکت کنند تا از آنها حمایت کند. این توصیه‌ها در حالی است که سیستم مجمع انتخاباتی فوتبال کاملا متفاوت است. توصیه‌ها در فوتبال جواب نمی‌دهد.



عابدینی با بیان اینکه هنوز به جمع بندی کامل برای نام‌نویسی در انتخابات نرسیده است افزود: من اگر آقای تاج بیاید شرکت نخواهم کرد، اما او نیاید، من تیم مدیریتی خود را معرفی می‌کنم.



مدیر عامل اسبق پرسپولیس گفت: فوتبال درآمدزایی ارزی دارد و ما با شرایط مختلف می‌توانیم به منابع ارزی دسترسی پیدا کنیم. درست است مسکلات اقتصادی وجود دارد، و پروژه‌ها خوابیده، اما ما می‌توانیم خدمات فوتبال را به بیرون بفروشیم و درآمد کسب کنیم. صدا و سیما نیز قول‌هایی برای تعامل داده و قرارداد‌های داخلی نیز برای درآمدزایی خوب هستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد
اتلتیک خبر داد لیونل مسی در آستانه تمدید قراردادش با باشگاه اینترمیامی است.
پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی
مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام داد.
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان (صبح شنبه، ۲۳ فروردین) در راس هیئتی سیاسی وارد مسقط پایتخت عمان شد.
برگزیده
بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد
اتلتیک خبر داد لیونل مسی در آستانه تمدید قراردادش با باشگاه اینترمیامی است.
پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی
مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام داد.
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
صفحه خبر بالای تصاویر