کد خبر: ۵۵۸۷
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۲

بازدید بیش از یک میلیون گردشگر از استانبول طی یک ماه

مقامات ترکیه اعلام کردند یک میلیون گردشگر خارجی در یک ماه وارد استانبول شده اند. ایرانی‌ها با ۱۱۶ هزار و ۶۲۶ نفر در رتبه نخست این آمار هستند.
بازدید بیش از یک میلیون گردشگر از استانبول طی یک ماه

مخاطب ۲۴- تعداد گردشگران خارجی که در ماه مارس ۲۰۲۲ به شهر استانبول ترکیه سفر کرده‌اند، نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۱۲ درصد افزایش یافته و به یک میلیون و ۱۵۶ هزار و ۴۰۰ نفر رسید.

به گزارش آناتولی، بر اساس داده‌های اداره کل فرهنگ و گردشگری استان استانبول، ایرانیان با ۱۱۶ هزار و ۶۲۶ نفر در رده نخست گردشگران خارجی قرار گرفته‌اند.

ایرانی‌ها همچنین در رتبه نخست خرید خانه در ترکیه هم هستند. شهروندان خارجی با خرید خانه در ترکیه، می‌توانند اقامت یا شهروندی این کشور را کسب کنند. این یکی از مشوق ها برای خرید خانه توسط شهروندان خارجی در ترکیه است.

 

ایرانیان رتبه اول  در بین بازدیدکنندگان از استانبول ترکیه را دارند

در بین گردشگران خارجی که در ماه مارس به استانبول سفر کرده‌اند، ایرانی‌ها با ۱۱۶ هزار و ۶۲۶ نفر رتبه اول را به خود اختصاص داده‌اند.

پس از ایرانی‌ها، آلمانی‌ها با ۹۲ هزار و ۱۹۴، روس‌ها با ۹۰ هزار و ۳۹۴، انگلیسی‌ها با ۴۲ هزار و ۳۵۵، اسرائیلی‌ها با ۴۰ هزار و ۱۲۰، فرانسوی‌ها با ۴۰ هزار و ۱۱۹، آمریکایی‌ها با ۳۶ هزار و ۸۰۱، عراقی‌ها با ۲۹ هزار و ۴۹، و هلندی‌ها با ۲۸ هزار و ۲۸ نفر در رده‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

بازگشت فرودگاه استانبول به قبل از کرونا

 مقامات ترکیه اعلام کردند فرودگاه استانبول بالاترین تعداد مسافران در دو سال اخیر را ثبت کرده است.
براساس آمار اعلامی فرودگاه، تعداد مسافران به قبل از دوره شیوع کرونا رسیده است.

همه‌گیری کرونا منجر به محدودیت رفت و آمد و سفرها به ویژه پرواز و سفرهای گردشگری شده بود اما اینک اکثر محدودیت ها در ترکیه حذف شده‌اند.

مقامات فرودگاه استانبول روز گذشته (یکشنبه)، از تردد 214 هزار و 515 مسافر و 1324 پرواز در فرودگاه خبر دادند. این بالاترین رقم تردد و پرواز در دو سال اخیر است.

بالاترین رقم ثبت شده برای تردد مسافران و حرکت پروازها در فرودگاه استانبول مربوط به سال 2019 می‌شود. در یکی از روزهای این سال، 1566 پرواز و تعداد 252 هزار و 433 مسافر در فرودگاه استانبول به ثبت رسید.

پیش بینی 45 میلیون گردشگر برای ترکیه

مقامات ترکیه پیش بینی کرده‌اند تعداد گردشگران خارجی در سال جاری میلادی (2022) به عدد 45 میلیون نفر و درآمد آن نیز به 35 میلیارد دلار می‌رسد.

وزیر خزانه داری و مالی ترکیه پیشتر در این باره گفت: معتقدم از 45 میلیون گردشگر خارجی عبور خواهیم کرد و به درآمد 35 میلیارد دلار  از گردشگری خواهیم رسید. 

او همچنین تاکید کرده گردشگران روس برای استفاده از کارت های اعتباری مالی در ترکیه، مشکلی نخواهند داشت.

کارت های اعتباری بانکی اصلی جهان از جمله ویزاکارت و مسترکارت فعالیت در روسیه و ارائه خدمات به شهروندان این کشور را متوقف کرده اند. این اتفاق باعث ایجاد مشکل برای گردشگران روس در کشورهای دیگر شده است. هم اکنون گردشگران روس از سیستم های بانکی دیگری استفاده می کنند. 

اشغال 92 درصدی هتل های استانبول

رسانه های ترکیه همچنین نوشته اند میانگین اشغال هتل ها در استانبول به 92 درصد رسیده است.

همچنین به تازگی و بعد از فاصله چند ساله، پروازهای مستقیم میان استانبول و عربستان سعودی از سرگرفته شده است. این یعنی گردشگران سعودی دوباره به استانبول خواهند رفت. گردشگران سعودی معمولا رقم های بالایی در سفرهای خود خرج می کنند.

وزیر امور مالی ترکیه گفته است: پیش بینی ما برای گردشگری، خیلی خوب است. معتقدم ما از هدف گذاری انجام شده یعنی 45 میلیون گردشگر و درآمد 35 میلیارد دلاری از بخش گردشگری، عبور خواهیم کرد. هزینه کردن ها رو به افزایش است و گردشگران بسیار زیاد هستند.

اقامت 1.3 میلیون شهروند خارجی در استانبول

علاوه بر گردشگران خارجی، هم اکنون حدود یک میلیون و 305 هزار شهروند خارجی هم به صورت قانونی در شهر استانبول زندگی می کنند. شهروندان سوریه با تعداد 542 هزار نفر در جایگاه نخست قرار دارند.

در استانبول حدود 72 هزار مهاجر غیرقانونی نیز وجود دارد که 23 هزار نفر آنها از این شهر خارج شده اند.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ایران برای حمله بعدی به اسراییل کدام مناطق را خواهد زد؟ ایران برای حمله بعدی به اسراییل کدام مناطق را خواهد زد؟
برخی از اهداف در اسرائیل باقی ماندند تا در صورت تشدید حملات رژیم صهیونی مورد حمله قرار گیرند و ازاین‌رو برای مهار دامنه تجاوزات تل‌آویو مورداستفاده قرار گرفتند. بااین‌حال تضمینی وجود ندارد که حمله‌ای به آنها صورت نگیرد.
چه کشور‌هایی به اسراییل سلاح می‌فروشند؟ چه کشور‌هایی به اسراییل سلاح می‌فروشند؟
شورای روابط خارجی آمریکا می‌گوید رژیم صهیونیستی از زمان تأسیس خود در حدود ۷۷ سال گذشته، بزرگ‌ترین دریافت‌کننده کمک‌های خارجی ایالات متحده بوده و درمجموع به قیمت امروز حدود ۳۱۰ میلیارد دلار (با احتساب تورم) کمک‌های اقتصادی و نظامی دریافت کرده است.
پروژه‌ای برای بی‌ثبات‌سازی روانی ایران پروژه‌ای برای بی‌ثبات‌سازی روانی ایران
دو کمپین مشکوک هم‌زمان در فضای مجازی مشغول فعالیت است، اینها کاری را کردند که حتی رسانه‌های مواجب‌بگیر موساد هم از آن عاجز بودند: «تخریب غرور ملی از درون گفتمان خودی».
اثرات جنگ بر اجاره مسکن! اثرات جنگ بر اجاره مسکن!
شاخص کشوری هزینه اجاره خانه در بهار ۱۴۰۴، ۳۷درصد نسبت به بهار پارسال افزایش یافت؛ رشد نقطه‌ای اجاره‌بها در بهار ۱۴۰۳، ۴۲ درصد بود طی روز‌های گذشته از تابستان بازار اجاره تهران شاهد «تمدید تا یک ماه» اجاره نامه‌های در حال سررسید بوده است احتمال افزایش وزن رهن نسبت به اجاره ماهانه در قرارداد‌های آتی
تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها! تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها!
«آتش‌بس نه یک وضعیت نظامی و سیاسی که به‌نوعی بلاتکلیفی روانشناختی و وجودی است.» این جمله را محمود مقدسی، روانشناس بالینی می‌گوید. شبیه‌ترین تعریف به چیزی که این روزها خانواده آویشن تجربه می‌کنند.
ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد
ثبت‌نام سیزدهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور از امروز ۱۱ تیرماه آغاز می‌شود و تا پایان ۲۰ تیرماه ادامه خواهد داشت.
دلیل کمبود برق کشور مشخص شد! دلیل کمبود برق کشور مشخص شد!
در حالی که پیش از وقوع جنگ اسراییل علیه ایران، مقامات دولتی مصرف‌کنندگان ایرانی را متهم به بدمصرفی می‌کردند و ریشه‌ی ناترازی برق را در نوع مصرف جست‌و‌جو می‌کردند، وقوع جنگ ۱۲ روزه ریشه‌های این ناترازی را آشکار کرد.
برگزیده
تئوری مخفی‌سازی اورانیوم زیر ابنیه تاریخی تئوری مخفی‌سازی اورانیوم زیر ابنیه تاریخی
اسرائیل این‌بار صراحتاً تاریخ ایران را هدف قرار داده است. دقیقاً امری که خودش از نبود آن در رنج است. ابنیه تاریخی ایران یادگار تاریخ چند هزارساله این کشور است و در این سال‌ها علی‌رغم تمام بالا و پایین شدن‌ها و کم و کاستی‌ها و بی‌مهری‌ها، سازمان‌های فرهنگی تمام تلاش خود را کرده‌اند تا آثار و ابنیه تاریخی را سالم نگه دارند و نسل جدید از وجود این تاریخ بی‌بهره نماند.
شرق کشور با خشکسالی درگیر است شرق کشور با خشکسالی درگیر است
حجم بارندگی‌ها در کل کشور روند کاهشی دارد و خشکسالی، وارد پنجمین سال پیاپی شده است. در عین حال، برخی استان‌ها شرایط هشدارآمیزتری را تجربه می‌کنند. سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی در این دسته قرار دارند.
پایان سلطه GPS پایان سلطه GPS
چین پس از دو دهه وابستگی به سیستم موقعیت‌یابی جهانی جی‌پی‌اس، موفق به ساخت جایگزینی قابل اطمینان به جای این فناوری آمریکایی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر