کد خبر: ۵۵۸۷
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۲

بازدید بیش از یک میلیون گردشگر از استانبول طی یک ماه

مقامات ترکیه اعلام کردند یک میلیون گردشگر خارجی در یک ماه وارد استانبول شده اند. ایرانی‌ها با ۱۱۶ هزار و ۶۲۶ نفر در رتبه نخست این آمار هستند.
بازدید بیش از یک میلیون گردشگر از استانبول طی یک ماه

مخاطب ۲۴- تعداد گردشگران خارجی که در ماه مارس ۲۰۲۲ به شهر استانبول ترکیه سفر کرده‌اند، نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۱۲ درصد افزایش یافته و به یک میلیون و ۱۵۶ هزار و ۴۰۰ نفر رسید.

به گزارش آناتولی، بر اساس داده‌های اداره کل فرهنگ و گردشگری استان استانبول، ایرانیان با ۱۱۶ هزار و ۶۲۶ نفر در رده نخست گردشگران خارجی قرار گرفته‌اند.

ایرانی‌ها همچنین در رتبه نخست خرید خانه در ترکیه هم هستند. شهروندان خارجی با خرید خانه در ترکیه، می‌توانند اقامت یا شهروندی این کشور را کسب کنند. این یکی از مشوق ها برای خرید خانه توسط شهروندان خارجی در ترکیه است.

 

ایرانیان رتبه اول  در بین بازدیدکنندگان از استانبول ترکیه را دارند

در بین گردشگران خارجی که در ماه مارس به استانبول سفر کرده‌اند، ایرانی‌ها با ۱۱۶ هزار و ۶۲۶ نفر رتبه اول را به خود اختصاص داده‌اند.

پس از ایرانی‌ها، آلمانی‌ها با ۹۲ هزار و ۱۹۴، روس‌ها با ۹۰ هزار و ۳۹۴، انگلیسی‌ها با ۴۲ هزار و ۳۵۵، اسرائیلی‌ها با ۴۰ هزار و ۱۲۰، فرانسوی‌ها با ۴۰ هزار و ۱۱۹، آمریکایی‌ها با ۳۶ هزار و ۸۰۱، عراقی‌ها با ۲۹ هزار و ۴۹، و هلندی‌ها با ۲۸ هزار و ۲۸ نفر در رده‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

بازگشت فرودگاه استانبول به قبل از کرونا

 مقامات ترکیه اعلام کردند فرودگاه استانبول بالاترین تعداد مسافران در دو سال اخیر را ثبت کرده است.
براساس آمار اعلامی فرودگاه، تعداد مسافران به قبل از دوره شیوع کرونا رسیده است.

همه‌گیری کرونا منجر به محدودیت رفت و آمد و سفرها به ویژه پرواز و سفرهای گردشگری شده بود اما اینک اکثر محدودیت ها در ترکیه حذف شده‌اند.

مقامات فرودگاه استانبول روز گذشته (یکشنبه)، از تردد 214 هزار و 515 مسافر و 1324 پرواز در فرودگاه خبر دادند. این بالاترین رقم تردد و پرواز در دو سال اخیر است.

بالاترین رقم ثبت شده برای تردد مسافران و حرکت پروازها در فرودگاه استانبول مربوط به سال 2019 می‌شود. در یکی از روزهای این سال، 1566 پرواز و تعداد 252 هزار و 433 مسافر در فرودگاه استانبول به ثبت رسید.

پیش بینی 45 میلیون گردشگر برای ترکیه

مقامات ترکیه پیش بینی کرده‌اند تعداد گردشگران خارجی در سال جاری میلادی (2022) به عدد 45 میلیون نفر و درآمد آن نیز به 35 میلیارد دلار می‌رسد.

وزیر خزانه داری و مالی ترکیه پیشتر در این باره گفت: معتقدم از 45 میلیون گردشگر خارجی عبور خواهیم کرد و به درآمد 35 میلیارد دلار  از گردشگری خواهیم رسید. 

او همچنین تاکید کرده گردشگران روس برای استفاده از کارت های اعتباری مالی در ترکیه، مشکلی نخواهند داشت.

کارت های اعتباری بانکی اصلی جهان از جمله ویزاکارت و مسترکارت فعالیت در روسیه و ارائه خدمات به شهروندان این کشور را متوقف کرده اند. این اتفاق باعث ایجاد مشکل برای گردشگران روس در کشورهای دیگر شده است. هم اکنون گردشگران روس از سیستم های بانکی دیگری استفاده می کنند. 

اشغال 92 درصدی هتل های استانبول

رسانه های ترکیه همچنین نوشته اند میانگین اشغال هتل ها در استانبول به 92 درصد رسیده است.

همچنین به تازگی و بعد از فاصله چند ساله، پروازهای مستقیم میان استانبول و عربستان سعودی از سرگرفته شده است. این یعنی گردشگران سعودی دوباره به استانبول خواهند رفت. گردشگران سعودی معمولا رقم های بالایی در سفرهای خود خرج می کنند.

وزیر امور مالی ترکیه گفته است: پیش بینی ما برای گردشگری، خیلی خوب است. معتقدم ما از هدف گذاری انجام شده یعنی 45 میلیون گردشگر و درآمد 35 میلیارد دلاری از بخش گردشگری، عبور خواهیم کرد. هزینه کردن ها رو به افزایش است و گردشگران بسیار زیاد هستند.

اقامت 1.3 میلیون شهروند خارجی در استانبول

علاوه بر گردشگران خارجی، هم اکنون حدود یک میلیون و 305 هزار شهروند خارجی هم به صورت قانونی در شهر استانبول زندگی می کنند. شهروندان سوریه با تعداد 542 هزار نفر در جایگاه نخست قرار دارند.

در استانبول حدود 72 هزار مهاجر غیرقانونی نیز وجود دارد که 23 هزار نفر آنها از این شهر خارج شده اند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه
منابع صهیونیستی اعلام کردند گفت‌و‌گو‌های واشنگتن و تل‌آویو برای ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه متوقف شده و اسرائیل قدرت‌یابی اخیر حماس را مانع پیشرفت مذاکرات می‌داند.
عارف به روسیه سفر می‌کند عارف به روسیه سفر می‌کند
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در بیست‌وچهارمین اجلاس نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای فردا به روسیه سفر می‌کند و با مقامات کشور‌ها دیدار خواهد داشت.
بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد
بانک مرکزی با سلب اختیار از مدیران مؤسسه اعتباری ملل، هیات سرپرستی موقت تعیین کرد و اعلام کرد با اجرای برنامه‌های اصلاحی، خدمات این مؤسسه بدون وقفه ادامه می‌یابد.
اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم
کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیرو‌های این رژیم برنامه‌ای برای ترک خاک سوریه ندارند و تل‌آویو برخلاف دیگر بازیگران حاضر در سوریه خود را ملزم به پرداخت هزینه نمی‌داند.
محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد
روند رسیدگی به اتهامات فساد مالی نتانیاهو این هفته با ورود دادگاه تل‌آویو به پرونده «بزک–والا» وارد مرحله‌ای سرنوشت‌ساز شده و فشار‌ها بر دستگاه قضایی افزایش یافته است.
دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران
سید عباس عراقچی در حاشیه کنفرانس «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» با عدنان منصور وزیر خارجه اسبق لبنان دیدار کرد و دو طرف درباره تحولات منطقه‌ای گفت‌و‌گو کردند.
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر