کد خبر: ۵۵۸۱۲
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶

مداح وحدت‌شکن تحت پیگرد قضایی قرار گرفت

پس از انتشار کلیپ مداحی وحدت‌‎شکنانه در فضای مجازی، مسئولان سیستان و بلوچستان ضمن محکوم کردن این اقدام، مداح را تحت پیگرد قضایی قرار دادند.
مداح وحدت‌شکن تحت پیگرد قضایی قرار گرفت

مخاطب۲۴- مسئولان سیستان و بلوچستان با محکوم کردن کلیپ جنجالی یک مداح، پیگیری قضائی وی را آغاز کردند. این کلیپ که موجب رنجش مردم استان شده بود، واکنش‌های شدیدی را در پی داشت.



آیت‌الله محامی، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان در پیامی در ایکس این اقدام را مصداق بارز تشیع انگلیسی و تفرقه‌افکنی دانست و آن‌را محکوم کرد.


بیشتر بخوانید

وی بر لزوم تبدیل این تهدید به فرصت از طریق همدلی و وحدت تأکید کرد.



سازمان بسیج مداحان سیستان و بلوچستان نیز با صدور بیانیه‌ای، این اقدام را ساختارشکنانه و مخالف با وحدت ملی و فرامین امامین انقلاب خواند و خواستار برخورد جدی با آن شد.



سازمان اطلاعات سپاه سلمان سیستان و بلوچستان نیز بلافاصله پس از انتشار کلیپ، پیگیری‌های قضایی را آغاز کرده و پرونده‌ای برای این مداح تشکیل داده است.



مقام معظم رهبری نیز پیش‌تر در مورد ایجاد تفرقه بین مسلمانان فرموده‌اند: هر کسی که به بهانه مذهب، بخواهد وحدت ملی را به هم بزند، چه شیعه باشد و چه سنی، مزدور دشمن است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
«الهه نمک»؛ شکوه طبیعت در «هرمز» «الهه نمک»؛ شکوه طبیعت در «هرمز»
جزیره «هرمز»، در جنوب ایران، با موقعیت جغرافیایی ویژه خود، علاوه بر خاک سرخ، از ساختار‌های زمین‌شناختی متنوعی برخوردار است. «الهه نمک»، از مهم‌ترین جاذبه‌های این منطقه، به دلیل ساختار نمکی تراش‌خورده و لایه‌های رنگارنگ خود، در میان گردشگران شناخته شده است.
جدی جدی حیوانات دچار مشکلات روانی می‌شوند؟ جدی جدی حیوانات دچار مشکلات روانی می‌شوند؟
پژوهشگران در حال مطالعه این موضوع هستند که چگونه استرس، انزوا و حتی ساختار مغز بر نحوه تفکر، احساس و رفتار حیوانات تأثیر می‌گذارد و چگونه می‌توان به سلامت روان آنها در باغ وحش و طبیعت کمک کرد.
توافق ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها توافق ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
در دیدار دیپلمات‌های ارشد ایران و اروپا مقرر شد گفت‌و‌گو‌ها بین طرفین در سطوح مختلف تداوم داشته باشد.
چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟ چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟
پژوهشگر حوزه جمعیت و خانواده با بیان اینکه حدود ۶۷ درصد از زنان شاغل، استرس ناشی از تعارض نقش‌های خانوادگی و شغلی را تجربه می‌کنند، گفت: این در حالی است که ۷۲ درصد از مردان ایرانی نیز ناامنی شغلی را اصلی‌ترین مانع برای افزایش تعداد فرزند (فرزندآوری) می‌دانند.
حسن روحانی: نگذاریم بی بی به نتیجه برسد حسن روحانی: نگذاریم بی بی به نتیجه برسد
حسن روحانی در دیدار نوروزی با وزیران و گروهی از مدیران ارشد دولتش درباره مذاکره با آمریکا و پیامش به پزشکیان حرف‌های جالبی زد و توصیه‌ای کرد و گفت از این طریق نگذاریم بی بی به نتیجه برسد.
شطرنج دانش آموزی ایران قهرمان جهان شد شطرنج دانش آموزی ایران قهرمان جهان شد
شطرنج دانش آموزی ایران مقتدرانه قهرمان جهان شد
مشاهده خرس قهوه‌ای در چهارمحال و بختیاری مشاهده خرس قهوه‌ای در چهارمحال و بختیاری
علی زاهدی رییس منطقه‌ی حفاظت‌شده‌ی قیصری چهارمحال و بختیاری موفق به ثبت تصاویری از خرس قهوه‌ای شد.
برگزیده
یک عامل مهمِ بدخوابی یک عامل مهمِ بدخوابی
متخصصان می‌گویند بزرگسالانی که درست پیش از خواب از تلفن همراه یا تبلت استفاده می‌کنند، بیشتر احتمال دارد خواب بی‌کیفیتی داشته باشند.
چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟ چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟
پژوهشگر حوزه جمعیت و خانواده با بیان اینکه حدود ۶۷ درصد از زنان شاغل، استرس ناشی از تعارض نقش‌های خانوادگی و شغلی را تجربه می‌کنند، گفت: این در حالی است که ۷۲ درصد از مردان ایرانی نیز ناامنی شغلی را اصلی‌ترین مانع برای افزایش تعداد فرزند (فرزندآوری) می‌دانند.
تمدید مهلت ثبت نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از تمدید مهلت ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ تا پنجشنبه ۲۱ فروردین خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر