کد خبر: ۵۵۷۷۹
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸

موسیمانه: از مصدومان استقلال می‌شود یک کتاب نوشت

سرمربی تیم استقلال تهران در نشست خبری پیش از بازی با سپاهان گفت: برای دیدار سخت برابر سپاهان، نیاز به اعتماد به نفس داریم و با وجود همه حساسیت‌ها، یک بازی مثل دیگر بازی‌ها است. داستان مصدومیت‌های استقلال بسیار طولانی و می‌شود یک کتاب از آن نوشت.
موسیمانه: از مصدومان استقلال می‌شود یک کتاب نوشت

مخاطب۲۴- پیتسو موسیمانه در نشست خبری پیش از بازی با سپاهان در خصوص جدال حساس این تیم اظهار داشت: در هفته پایانی نیم فصل نخست بازی بزرگی داریم. ۲ تیم بزرگ با هم روبه‌رو می‌شوند و احساسات متفاوتی دارند. باید بگویم که با توجه به نتایج قبلی تیم سپاهان از لحاظ روحی شرایط بهتری نسبت به ما دارد و جایگاه جدول آنها نیز مصداق همین ادعای من است.



وی ادامه داد: ما در جدول لیگ برتر فوتبال ایران پائین‌تر از سپاهان هستیم و آنان صدرنشین هستند. به این تیم احترام می‌گذارم. آنها لیگ را خیلی خوب شروع کردند ولی ما نه. بازی ۲ تیم همواره سخت بوده و فردا نیز بازی سختی داریم و نیاز به اعتماد به نفس داریم. بچه‌ها باید بدانند درست است بازی بزرگی است ولی یک بازی مثل دیگر بازی‌هاست.



سرمربی استقلال با بیان اینکه آبی‌پوشان برای ۲ هدف به میدان خواهند رفت گفت: بازیکنان تیم من باید بدانند که با تیم سپاهان بزرگ بازی داریم لذا اول به خاطر ۳ امتیاز بازی و دوم به خاطر روحیه و غرور تیم باید به میدان بروند.

بیشتر بخوانید


موسیمانه در خصوص تقابل‌های گذشته با کارترون نیز گفت: او مربی خوبی است و چند بار در گذشته با هم رو‌به‌رو شدیم. اولین بازی ما ۱۰ سال پیش بود که فکر می‌کنم تیم تحت هدایت من باخت. در دفعات بعدی من هیچ وقت به او نباختم و همیشه بردم. اینجا دیگر موضوع من یا کارترون نیست بلکه ما مربیان حرفه‌ای هستیم و برای هم احترام قائلیم. در بازی فردا ما بازی نمی‌کنیم بلکه تیم‌ها بازی خواهند کرد. هر تیمی بهتر باشد پیروز خواهد شد.



سرمربی استقلال با اشاره به جایگاه ۲ تیم و تاثیر آن بر نتیجه احتمالی فردا گفت: نتیجه تحت تاثیر جایگاه تیم در جدول نیست. درست است آنان صدرنشین هستند، اما ضمانتی برای برد وجود ندارد. اگر اینگونه بود، منچسترسیتی در لیگ برتر وضعیتی به این شکل نداشت.



وی ادامه داد: استقلال تنها تیمی هستیم که شمار زیادی مصدوم دارد که در آماده‌سازی پیش فصل خوب نبودیم. بیشتر آسیب دیدگی ما عضلانی است. باید فشار تمرینات را کنترل کنیم که مصدوم جدید نداشته باشیم.



موسیمانه همچنین در خصوص چگونگی برخورد و کنار آمدن با شمار زیاد مصدومان نیز گفت: من نمی‌دانم چه بگویم. داستان مصدومیت‌های استقلال بسیار طولانی و می‌شود یک کتاب از آن نوشت. هر باری که با هم هستیم من در خصوص مصدومان صحبت می‌کنم مثل کاکوتا که آسیب دیده. شما متوجه می‌شویم که چقدر کار ما سخت است تا بتوانیم ثبات را به تیم بازگردانیم.



دیدار تیم‌های استقلال و سپاهان در هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس، امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار خواهد شد.

برچسب ها: پیتسو موسیمانه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
جاسوسان موساد در کنار ما جاسوسان موساد در کنار ما
سال‌هاست که واژه‌هایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاه‌های مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می‌گیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلی‌ها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذی‌ها تاکید داشتند، برخی چهره‌هایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
خوابیدن با چراغ روشن ممنوع خوابیدن با چراغ روشن ممنوع
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنال‌های نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده می‌کند و هرگونه اختلال در این روال می‌تواند در ریتم‌های شبانه‌روزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بی‌شماری را تنظیم می‌کنند، اختلال ایجاد کند.
همبستگی مردم را مصادره نکنید همبستگی مردم را مصادره نکنید
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبت‌های زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده می‌شود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی می‌شوند
برگزیده
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
کی‌روش روش به عمان رفت کی‌روش روش به عمان رفت
کارلوس کی‌روش سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران به عنوان سرمربی جدید تیم ملی عمان معرفی شد.
صفحه خبر بالای تصاویر