کد خبر: ۵۵۷۶
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۶

آخرین جزئیات از زمان عملیاتی شدن رمزپول ملی

رئیس کل بانک مرکزی گفت: رمز پول ملی بانک مرکزی در ماه های آتی به صورت آزمایشی، عملیاتی می‌شود.
آخرین جزئیات از زمان عملیاتی شدن رمزپول ملی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از خبرآنلاین، به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، سومین جلسه همفکری رئیس کل بانک مرکزی با صاحب‌نظران و اساتید اقتصادی با محوریت رمز پول ملی بانک مرکزی برگزار شد.

آخرین جزئیات از زمان عملیاتی شدن رمزپول ملی

علی صالح‌ آبادی با استقبال از نکات مطرح شده توسط صاحبنظران اقتصادی گفت: موضوع رمز پول بانک مرکزی از مدت‌ها قبل در نهاد سیاست‌گذار پولی و بانکی مطرح بوده، لیکن در این دوره کارگروهی متشکل از کارشناسان اقتصادی، فنی و نشر اسکناس این موضوع را تا مرحله عملیاتی به صورت آزمایشی به سرانجام رساندند.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه اولویت بانک مرکزی در این مقطع اصلاح نظام بانکی در اضلاع سه گانه است، لیکن موضوعات مهم که اکنون در سطح جهان نیز مطرح است از جمله رمز پول ملی از نظر بانک مرکزی دور نمانده و در این خصوص تصمیمات و اقدامات مهمی انجام شده است و در همین راستا طی ماه‌های آتی شاهد اجرای آزمایشی این طرح در برخی مناطق از کشور خواهیم بود.

 


رئیس شورای پول و اعتبار با تاکید بر فرهنگ سازی و آموزش در این زمینه تصریح کرد: در کنار عملیاتی کردن این طرح به صورت آزمایشی حتماً باید آموزش‌های لازم و فرهنگ‌سازی در این زمینه توسط کارشناسان انجام گیرد.

صالح‌آبادی بازه زمانی آزمایشی بودن این طرح را ۶ ماه اعلام کرد و گفت: بعد از این بازه زمانی ضمن آسیب‌شناسی موضوع، گزارش این طرح در اختیار صاحبنظران اقتصادی و بانکی قرار می‌گیرد تا از نقطه نظرات فرهیختگان در این حوزه بهره گرفته شود.

در این جلسه نیز صاحبنظران اقتصادی با بحث و بررسی موضوع رمز پول ملی بانک مرکزی، راهکار‌های پیشنهادی برای اجرای موفق‌تر این طرح را مطرح و کارشناسان بانک مرکزی نیز به سوالات و ابهامات مدعوین پاسخ دادند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسراییل با چه رویی این حرف‌ها را می‌زند؟ اسراییل با چه رویی این حرف‌ها را می‌زند؟
شبکه «سی‌ان‌ان» بامداد چهارشنبه به نقل از مقام‌های آمریکایی مدعی احتمال حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای و غنی سازی ایران شد.
کارت سوخت حذف می‌شود یا نمی‌شود؟ چه کسی پاسخگو است؟ کارت سوخت حذف می‌شود یا نمی‌شود؟ چه کسی پاسخگو است؟
نواز با اشاره به برداشت‌های مختلف از این بند قانونی تأکید کرد: نباید تصور شود که با اجرای این بند، کارت سوخت به‌طور قطعی حذف خواهد شد. این موضوع در قانون تصریح نشده و اجرای آن به فراهم شدن کامل زیرساخت‌ها، رفع ملاحظات امنیتی و انجام آزمایش‌های میدانی وابسته است.
ارمغان ویپ‌ها به ریه ها! ارمغان ویپ‌ها به ریه ها!
دبیر کل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات گفت درباره عارضه‌ای به نام «ریه پاپ کورنی» که به دنبال استفاده از ویپ‌ها و سیگار‌های الکترونیکی ایجاد می‌شود توضیح داد.
رونالدو به تنظیمات کارخانه بازگشت! رونالدو به تنظیمات کارخانه بازگشت!
النصر در ادامه هفته سی‌وسوم رقابت‌های لیگ عربستان به مصاف الخلیج خواهد رفت. این بازی به میزبانی النصر و در ورزشگاه اول‌پارک برگزار می‌شود.
حسن روحانی: احمدی نژاد بحران هسته ای ایجاد کرد حسن روحانی: احمدی نژاد بحران هسته ای ایجاد کرد
حسن روحانی که به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی مسئول پرونده هسته‌ای بود، در سخنانی بحران هسته‌ای را متوجه دولت احمدی نژاد کرد
دلیل واردات خودرو‌های گردشگری و کروز به کشور چیست؟ دلیل واردات خودرو‌های گردشگری و کروز به کشور چیست؟
واردات ۲۰۰ قلم کالای تخصصی گردشگری به کشور
فلفل نبین چه ریزه ولی برای لاغری معجزس! فلفل نبین چه ریزه ولی برای لاغری معجزس!
دانه چیا مقادیر کمتری از سدیم، زینک، مس، منگنز، سلنیوم، ویتامین ث، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین A، B ۱۲ و E نیز در آن وجود دارد.
برگزیده
کارت سوخت حذف می‌شود یا نمی‌شود؟ چه کسی پاسخگو است؟ کارت سوخت حذف می‌شود یا نمی‌شود؟ چه کسی پاسخگو است؟
نواز با اشاره به برداشت‌های مختلف از این بند قانونی تأکید کرد: نباید تصور شود که با اجرای این بند، کارت سوخت به‌طور قطعی حذف خواهد شد. این موضوع در قانون تصریح نشده و اجرای آن به فراهم شدن کامل زیرساخت‌ها، رفع ملاحظات امنیتی و انجام آزمایش‌های میدانی وابسته است.
آثار تاریخی اصفهان در حال تخریب، نمایندگان اصفهان به فکر قانون حجاب آثار تاریخی اصفهان در حال تخریب، نمایندگان اصفهان به فکر قانون حجاب
در یک سال گذشته اخبار ناخوشایندی درباره آثار تاریخی اصفهان منتشر شده که انتقاداتی را به مدیریت میراث فرهنگی و استانداری این استان وارد کرده است. اخباری که از بلندای گنبد شیخ لطف‌الله تا سنگفرش چهلستون را بی‌نصیب نگذاشته است.
عاقبت بابک و سایپا! عاقبت بابک و سایپا!
واگذاری دومین خودروساز نه تنها نباید بستری برای ورود سرمایه‌هایی با منشأ نامشخص یا نهاد‌های درگیر بحران‌های مالی باشد، بلکه مطالبۀ افکار عمومی و کارشناسان، سپردن این مسؤولیت به مجموعه‌هایی است که توانایی مالی و اهلیت صنعتی‌شان به اثبات رسیده است.
صفحه خبر بالای تصاویر